Στη συναντηση μας η αποδοση της ηταν πολυ καλη (εγινε σπιτι της).Γυρισε Ελλαδα επισης
Στο σπίτι της το σκεφτόμουν κι εγώ να την συναντήσω. Σ' ευχαριστώ.
Στη συναντηση μας η αποδοση της ηταν πολυ καλη (εγινε σπιτι της).Γυρισε Ελλαδα επισης
Να εχεις στο μυαλο σου οτι προκειται για μια γυναικα 50+ , η οποια ομως κρατιεται σε καλη κατασταση.Διαθεση πολυ καλη , προσπαθει να να σε ικανοποιησει στο επακρο , δυσκολα θα ακουσεις οχι.Δυο γυροι σε 1 με 1,5 ωρα , καθαρη, τα παντα εκτος αναλ.Συνεννοηση πιο καλα στα αγγλικα.Εγω παντως περασα πολυ καλα>Δεν ειναι πιπινι ή μοντελλο , ομως αξιζει.Επιπλεον θετικο οτι δεν εχεις χρεωση χοτελ.Το πακετο ειναι καλο
Η γρια κανει γαμω τα γαμησια και οικονομικοτατα ενω ανετα γιαυτα που δινει μπορουσε να ζηταει παραπανωγια την γρια λετε ρε παιδια?
Η γρια κανει γαμω τα γαμησια και οικονομικοτατα ενω ανετα γιαυτα που δινει μπορουσε να ζηταει παραπανω
Ταυτοχρονα κατι "μοντελακια" που ζητανε 100ρια και 150ρια που σε αναγκαζουν με την αντιβκαβλε τους συνολικη σταση να ξεροχυσεις και μετα να τον παιξεις για να ερθεις στα ισια σου, ειναι αυτες που εγω αποκαλω πραγματικα γριες.
Αχρηστες σε θεμα επικοινωνιας, που ενω το επαγγελμα τους ειναι το επαγγελμα της πορνης, νομιζουν οτι επειδη ειναι στα 30 και ειναι απαλο το κωλαρακι τους πως σου κανουν την χαρη να σου μασαν τα κατοσταρικα και τα διακοσαρικα.
Στηριξη σε alla και σε ολες τις πραγματικες εργατριες του σεξ
οπως και η λανα που ειναι και κολλητές ;)Συμφωνω μαζι σου. Εννοειται οτι υπαρχουν και κοριτσακια που ματωνουν την φανελα. Απλα ειναι μικρα κοριτσακια ακομα.
Ετσι και αλλιως το θεμα "mamba" απο μονο του για καποιο λογο συνηθως παραπεμπει στην ωριμη κυριουλα της διπλανης πορτας που ολοι θελουμε να ξεσκισουμε.
Οποτε τα γρια κλπ μπορουν να τα μεταφερουν καποιοι σε αλλα θεματα, εδω η alla και η καθε αλλα ανετα ειναι απο τις αγαπημενες ιερες αγελαδες.
Και πρεπει να ειναι
εχω παρει και της δυο πολλάκις η λανα εχει πλεονέκτημα στο κορμι και στην πιπα ;)Lana δεν εχω δοκιμασει.Στα επιπεδα τη Αλλα ή οχι? Οι γνωμες -αποψεις - κριτικες δινουν προβαδισμα στην Αλλα
οπως και η λανα που ειναι και κολλητές ;)
τασσο,γιατι σε πρασινισαν?ολο ποινες εισαι φιλε μου.δεν καθεσε ησυχος.νταξει,πλακα κανω,αλλα με παραξενευει το γεγονος,διοτι εισαι παλαιο και εγκριτο μελος.οπως και η λανα που ειναι και κολλητές ;)
μαρίνα 35 πήρε κανείς τον τελευταίο χρόνo;
Εγω, μια χαρα είναι η μαρινα, από τα πιο καλα μιλφακια για μενα..μαρίνα 35 πήρε κανείς τον τελευταίο χρόνo;
ασε φρανκ...τον τελευταιο καιρο,ο τασος ερχεται ατιμελητος,αδιαβαστος και απλυτος στο μαθημα.σηκωνεται στο πινακα,και δεν ξερει τιποτα.οποτε η ποινη ειναι μονοδρομος..τασσο,γιατι σε πρασινισαν?ολο ποινες εισαι φιλε μου.δεν καθεσε ησυχος.νταξει,πλακα κανω,αλλα με παραξενευει το γεγονος,διοτι εισαι παλαιο και εγκριτο μελος.
δεν ξερω τι να πω.ειμαι και απο χωριο.εσεις ξερεται καλυτερα.εγω παντως τον εκτιμω για την συνισφορα του στο φορουμ,την βοηθεια και τις εμπειριες που δινει και την αμεσοτητα και ντομπροσινη που εκπεμπει.ασε φρανκ...τον τελευταιο καιρο,ο τασος ερχεται ατιμελητος,αδιαβαστος και απλυτος στο μαθημα.σηκωνεται στο πινακα,και δεν ξερει τιποτα.οποτε η ποινη ειναι μονοδρομος..
ασε φρανκ...τον τελευταιο καιρο,ο τασος ερχεται ατιμελητος,αδιαβαστος και απλυτος στο μαθημα.σηκωνεται στο πινακα,και δεν ξερει τιποτα.οποτε η ποινη ειναι μονοδρομος..
συμφωνω,αλλα και να κοιμομαστε την ωρα της παραδοσης δεν ειναι σωστο....δεν ξερω τι να πω.ειμαι και απο χωριο.εσεις ξερεται καλυτερα.εγω παντως τον εκτιμω για την συνισφορα του στο φορουμ,την βοηθεια και τις εμπειριες που δινει και την αμεσοτητα και ντομπροσινη που εκπεμπει.