anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.492
- Πόντοι
- 4.636
τα πατατάκια που τρώει κρυφά το ξέρεις αυτό....?συμφωνω,αλλα και να κοιμομαστε την ωρα της παραδοσης δεν ειναι σωστο....
τα πατατάκια που τρώει κρυφά το ξέρεις αυτό....?συμφωνω,αλλα και να κοιμομαστε την ωρα της παραδοσης δεν ειναι σωστο....
οχουυυυυυ!!!!?....γιαυτο εκλεισε το κυλικειο?...δεν πιστευω να ηπιε και ολες τις φαντα?....τα πατατάκια που τρώει κρυφά το ξέρεις αυτό....?
λες να έγινε ο ΤΑΖ....?οχουυυυυυ!!!!?....γιαυτο εκλεισε το κυλικειο?...δεν πιστευω να ηπιε και ολες τις φαντα?....
Ε όχι και αδιάβαστος ο Tassos! Μελετημένος πάντα!!!ασε φρανκ...τον τελευταιο καιρο,ο τασος ερχεται ατιμελητος,αδιαβαστος και απλυτος στο μαθημα.σηκωνεται στο πινακα,και δεν ξερει τιποτα.οποτε η ποινη ειναι μονοδρομος..
Μπα.τον τελευταιο καιρο ρεταρει,κανει νερα.μαλλον θελει ρυθμισμα.Ε όχι και αδιάβαστος ο Tassos! Μελετημένος πάντα!!!
Έχει κάποιες καλές "μαστόρισσες" της σλαβικής φυλής, που θα τον ρυθμίσουν μια χαρά!!!Μπα.τον τελευταιο καιρο ρεταρει,κανει νερα.μαλλον θελει ρυθμισμα.
δοιστειχος....μπορει καπιος να βοιθισει με το τιλεφονο της Κατερινας,στο mamba ειναι δυσκολο θελει vip..
Αλικάκη εσυ;μπορει καπιος να βοιθισει με το τιλεφονο της Κατερινας,στο mamba ειναι δυσκολο θελει vip..
δεν σταματας εσυ?Αλικάκη εσυ;
σιγα..το διόρθωσα..δοιστειχος....
??Αλικάκη εσυ;
δεν βιαζομαι....σιγα..το διόρθωσα..
Το παληκαρι που τις ξερει ολες και χουφτωνει και μαλακους αλλα και πετρινους κολους δεν υελει να γραψει τιποτε. Μπορει να ντρεπεται ή απλα να καυλαντιζει. Παρα κατω φιλε μουΓια την συγκεκριμένη δεν έχω προσωπική άποψη, οπότε δεν παίρνω θέση.
Σε ένα μόνο πράγμα έχω ένσταση: σ' αυτό το "τα εν οίκω μη εν δήμω".
Αν η κοπέλα δεν θέλει δημοσιότητα, καλώς, ισχύει αυτό που λες.
Αν όμως δεν έχει πρόβλημα, τότε καλό είναι κατ' εμέ να γράφουμε τις εντυπώσεις μας ώστε να αλληλοβοηθιόμαστε για να αποφεύγουμε τις φόλες και τις μπανανόφλουδες στον χώρο αυτό.
Τη καλημέρα μου.
τηλεφωνο επικοινωνιας εχουμε?
συναντηση με τη δεσποινιδα προ ημερων..
εχει ξαναειπωθει αλλα να καταθεσω κ εγω την αποψη μου.
μια χαρα κοπελα,λιγο παραπανω κιλακια στην κοιλια,κοντουλα με φυσικο στηθος που γεμιζει χουφτα κ ρωγα απιστευτη.Ο κωλος της πετρα.
στον αγωνα δυνατη χωρις οχι κ μη.κ μασαζακι ικανοιποιητικο..οχι να τρελαθεις...
100 φουλ!!!! Πολυ καλη αισθηση στο αναλ και το ζηταει το μωρο!φιλε μου αυτη δεν ειναι κριτικη να ξερουμε αν θα τη δουμε.
Ποσα εδωσες? Ποση ωρα? Τι κανει και τι δεν κανει κλπ. Οσο για τον κωλο πετρα, ναι μπορει και να ειναι. Κανει βουτιες ομως?
Οταν ξαναρθει μπορει να σου κατσει. Αναξιοπιστη citytour
200 ζηταειΓια το πιπινάκι αυτό ξέρουμε κάτι;