KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.960
- Πόντοι
- 6.166
Καλημερα Αλεξανδρα τι κανεις; Θελεισ να συναντηθουμε με δωρακι;
χθες, 09:37
Aleksandra
Den fely na moy pis malakies
να ρωτήσω λίγο , το λύσιμο Τρίγκερ τι είναι ;;Δευτερη συναντηση της μερας απογειωση κ ας την εστησα 30 λεπτα υπεροχο πλασματακι γλυκο ομορφο βυζακι στητο με ρωγα ποιημα.....πιπουλα πολυ καλη προσπαθεια....καταθεση κ μετα μασαζακι λυσιμο τριγκερ δευτερος γυρος για μενα δεν χρειαζοταν
δεν κατάλαβα αλλά ευχαριστώ ! Όταν βρεθώ με κοπέλα θα πω να μου κάνει τριγκερ , λογικά θα ξέρουν .. Δεν θα πονέσω όμως ;τον ειχε δεσει κομπο και τον ελυσε με το μασαζ , μετα τον εκανε σκανδαλη για το δευτερο πιστολιασμα
να ρωτήσω λίγο , το λύσιμο Τρίγκερ τι είναι ;;
ευχαριστω ! Ενδοιαφερον είναι πραγματικα .
χαχαχα...τα ιδια εγραψε και σε μενα...
Aleksandra
εδω αδελφε εχεις λαθος εν μέρει ;) αρχισε να το παιζης εξυπνος την ωρα που κανει δουλεια και θα δης τι ωραια θα περασεις ;) η απο την αλλη να δη οτι εισαι ασχετος ;) παλι θα τον πληρωσεις χρυσαφι 2-3 ραντεβου ;) οποτε καθαριοτητα, ευγενια, και χημεια και περνας ζαχαρη αδελφε με τις κοπελες ;)Συναγωνιστή θα διαφωνήσω... πληρώνεται και άπαξ και πληρώνεται πρέπει να αποδώσει αλλιώς δεν κάνει για την δουλειά... ο υδραυλικος ας πούμε αν δεν έχει καλή χημεία με τον πελάτη δεν πρέπει να κάνει την επισκευή σωστά ? Ναι μεν λίγο ανόμοια αλλά στην βάση ίδια πράγματα... αν πληρώνεις πρέπει να λαμβάνεις σώστες υπηρεσίες...
Φιλικά πάντα...
Nαι κ εγω το ιδιοτης μιλησα εγω θελει 80+20 για πισω πορτα απο μια φωτο που μου εστειλε την ειδα λιγο χοντρουλα
Χαχαχα
Aleksandra
σκεφτόμουν αυτόν τον συνδυασμό για διπλό από χθες που το έγραψες,,,η Κατερίνα γιατί θα μου κόλλαγε καλύτερα με καμιά iolh... Άσχετο sorry για το spam,,,θα ηθελα να κανω μια υπενθυμιση οσο αφορα την συγκριση μεταξυ κατερινας και αρτεμις , επειδή και τις δυο τις εχω συναντησει αρκετες φορες και συντομα θα τις δοκιμασω σε διπλο! Η κατερινα κανει αυτή τη δουλεια 2 χρονια ενώ η αρτεμις ουτε 3 μηνες!! Αρα η συγκριση νομιζω δεν πρεπει να γινεται..
κάθε διπλο εχει την αξια του, εγω προτιμω το συνδυασμο εμπειριασ και " απειριας" στη δουλεια εννοω.. ΘΑ παρω θεωρω και από τις δυο το καλυτερο. Παρολλο που είμαι φαν πολύ του μιλφ και teen.σκεφτόμουν αυτόν τον συνδυασμό για διπλό από χθες που το έγραψες,,,η Κατερίνα γιατί θα μου κόλλαγε καλύτερα με καμιά iolh... Άσχετο sorry για το spam,,,
Μιλφ - τεεν, πολυ καλοοο)κάθε διπλο εχει την αξια του, εγω προτιμω το συνδυασμο εμπειριασ και " απειριας" στη δουλεια εννοω.. ΘΑ παρω θεωρω και από τις δυο το καλυτερο. Παρολλο που είμαι φαν πολύ του μιλφ και teen.
την επόμενη φορά που θα πάω για βλάβη...θα πηγαίνω τοίχο τοίχο...γιατι μ αυτά που γράφεται βλέπω να φεύγουμε τρυπιοιΚαλά , δικαιολόγησε τον λοιπόν την επόμενη φορά που θα έρθει και θα στα κάνει μαντάρα... ίσως να μην υπήρχε χημεία...
το παράδειγμα είπα την ίδια βάση έχει όχι πως είναι το ίδιο... μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος...
καλησπερα τι ξερουμε γι αυτο 8ο ευρω μια ωρα ειπε
Αν καποιος εχει το καινούργιο τηλέφωνο ας στείλει πμ.
check pmΑν καποιος εχει το καινούργιο τηλέφωνο ας στείλει πμ.
Ο υδραυλικος γαμαει, το εχω δει σε τσοντα... χαχαααα