Titlover69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 1.076
για καντα μας λιανα να ειμαστε και οι υπόλοιποι ενήμεροι ;)λοιπον καλησπερα σε ολοι την παρεα
δοκιμη σ αυτο
καλα μου ειπε καποιος οτι μετρια πραγματα και δεν τον ακουσα
δεν θα ξαναδοκιμαζα εγω
ωραια κοπελα αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
ισως κατι αλλο να ηταν καλυτερα να ξοδεψω τα λεφτα μου
ισως καποιος αλλος να περασει ποιο ομορφα
εξαλου ολα ειναι θεμα χημειας!
φιλε μου ουτε φιλαει ουτε σ αφηνει να βαλεις δαχτυλο και τα κανει ολα με αγγαρια ετσι τουλαχιστον ηταν σε μεναγια καντα μας λιανα να ειμαστε και οι υπόλοιποι ενήμεροι ;)
αυτο δεν εχει να κανει μονο με εσενα ;) δεν ειναι θεμα διαθεσης η χημειας ;) ειναι θεμα το τι ακριβως προσφερει η κυρια σε ολους ...φιλε μου ουτε φιλαει ουτε σ αφηνει να βαλεις δαχτυλο και τα κανει ολα με αγγαρια ετσι τουλαχιστον ηταν σε μενα
χαχαχαχαχα...μονο στις τσόντες φίλε Γιώργο...σου μιλάω εκ πείρας...Ο υδραυλικος γαμαει, το εχω δει σε τσοντα... χαχαααα
τι;; Εισαι υδραυλικός ;;χαχαχαχαχα...μονο στις τσόντες φίλε Γιώργο...σου μιλάω εκ πείρας...
Αν σε χρειαστω να σε εχω στα υποψιν για υδραυλικα?χαχαχαχαχα...μονο στις τσόντες φίλε Γιώργο...σου μιλάω εκ πείρας...
τι;; Εισαι υδραυλικός ;;
ναι...Αν σε χρειαστω να σε εχω στα υποψιν για υδραυλικα?
παιδες την μιραντα την εχει παρει καποιος;αξιζει;
ειναι ένα ζουμερό bbw κοριτσι με πολύ Καβλα μέσα του ... Αν εισαι φαν του είδους προχώρα ... και θα με θυμηθείς !παιδες την μιραντα την εχει παρει καποιος;αξιζει;
την πηρες ????παραειναι..ζουμερο..αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,ηρωας,προχωρα...
μετα τις φωτο που μου εστειλε,θα πρεπει να ειχα πιει πολυ για να το κανω και να μου εδινε και κατι για το θαρρος μου..την πηρες ????
βρε παιδια αυτη τι παίζει;;
Ειναι του επαγγελματος;;
παραειναι..ζουμερο..αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,ηρωας,προχωρα...
Στείλε αλλο link δεν ανοίγει
ας ελεγες το τραγουδι που ελεγαν οι Σουλιώτες και ας βουταγεςμετα τις φωτο που μου εστειλε,θα πρεπει να ειχα πιει πολυ για να το κανω και να μου εδινε και κατι για το θαρρος μου..