SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
απαντησα σε απορια...εσυ γιατι αρπαζεσαι...χαλλλαρωσε...Αφου δειχνεις να την συχαινεσαι γιατι ασχολεισαι μαζι της ?
απαντησα σε απορια...εσυ γιατι αρπαζεσαι...χαλλλαρωσε...Αφου δειχνεις να την συχαινεσαι γιατι ασχολεισαι μαζι της ?
παίχτη εγώ ένα ξέρω δεν μας έχεις απάντηση ακόμη την ξέρεις ? είστε συνάδελφοι? ξέρεις πολλά και καλά τέλος πάντων εμένα μου πάει ότι έχεις φάει μαύρο και βγάζεις πολλή κακία ;)
φίλε ο τρόπος που μιλάς για ανθρώπους που δεν ξέρεις δείχνει ότι η δική σου ποιότητα είναι σαν τις γόβες που περιγράφεις,ξέρεις από αυτά φαινετε δεν ντρεπεσε λίγο να μιλάς έτσι για εργαζόμενες που αγωνίζονται να επιβιώσουν.τα γραφομενα σε σχεση με τις φωτο,απλα η μερα με τη νυχτα...μπορει βεβαια να φταιει η ποιοτητα της καμερας...πχ να εμφανιζει αλουστο μαλλι,βυζι στεγνο μεχρι το γονατο και οσον αφορα τη γκλαμουρια και το επιπεδο,τετοιες γοβες ουτε τα αλβανακια στην Ιασωνος δεν τις φορουν...αλλα ειπαμε,μαλλον θα φταιει η καμερα...
οκ...θα σε αγαπησουν καποιες τωρα...πουλατε πρωτα φυκια για μεταξωτες κορδελλες και μετα κανετε και μαθηματαφίλε ο τρόπος που μιλάς για ανθρώπους που δεν ξέρεις δείχνει ότι η δική σου ποιότητα είναι σαν τις γόβες που περιγράφεις,ξέρεις από αυτά φαινετε δεν ντρεπεσε λίγο να μιλάς έτσι για εργαζόμενες που αγωνίζονται να επιβιώσουν.
Γιαννο την σκέφτεσαι καθόλου την μιραντα σε διπλό με την άλλη την φρέσκια την μικρούλα .... Δεν θα ξέρεις που θα τον πρώτο βάλεις ..ΧαχαααAφου λεει η ιδια με ειλικρινια ποσα κιλα εινα στο mamba , δεν θελει να κοροιδεψει ή να απογοητευσει κανενα , μπορεις να διαβασεις , η αμοιβη της ειναι 100 ευρω για δυο ωρες χαλαρα , αλλα ειπαμε ειναι γι αυτους που θελουν τετοιες κοπελες δεν ταιριαζει σε όλους , εγω π.χ την πηρα τρεις φορες και θα την ξαναπαρω , ο φιλος μου ο jimmy πρεπει να την παρει ,, οι μοντελοπνιχτες θα απογοητευτουν .
Καλησπέρα παιδιά πως θα μπορούσα να βρω το τηλ τις Κατερίνας γιατί μαμπα π προσπάθησα να στειλε δεν μπορούσα
παιχτη θα σου πω κατι πολυ δυσκολα θα παρεις τηλεφωνο απο συναγωνιστη ;) προσπαθησε λιγο να μιλησεις με τα κοριτσια να μπης στο κλιμα ;) το μαμβα δεν ειναι φορουμ για τανες ειναι γνωριμιων και συγχρόνως γινετε και νταραβερι οποτε προσπαθησε το λιγο μονος ;)Αν και έχει αναφερθεί ξέρουμε αν είναι αληθινή φωτό αυτή με τηξ κωλαρα κύριος .... εχεις κανεις τηλ τις κοπελιάς ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
εχει αναφερθεί ότι είναι επαγγελματιας , οποτε ξεκινα την κουβεντα χωρις φοβο.Αν και έχει αναφερθεί ξέρουμε αν είναι αληθινή φωτό αυτή με τηξ κωλαρα κύριος .... εχεις κανεις τηλ τις κοπελιάς ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
από χθες διαπίστωσα οτι για να αλλαξεις χωρα προτιμησης (ψαξιμο) πρεπει να πληρωσω 6 ευρω για ενα μηνα.ουστ ρε λαμογιακαποιος με εμπειρια ? καλυτερα σε πμ
καποιος με εμπειρια ? καλυτερα σε πμ
#/closed
Επειδη το βαζω στη αναζήτηση πιο πανω και δεν μου φέρνει αποτελέσματα, θυμάται καποιος τι εχει ειπωθεί για την κυρια;
ο λοιπόν η κοπέλα αυτή θέλει 130 για δύο ωρες ζητάς τηλ και πας στην έδρα της στα νότια .Πλάκα πλάκα νικ αν έχει αυτό τον κωλο είναι τρέλα η τυπισα
Λινκ του προφίλ της βάλε