easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Η δευτερη ειναι Βαρεων Βαρων απ οσο ξερω απο αλλους συναγωνιστες που με ορμηνεψανε να μην παω.. οποτε..
Εξαρτάται πόσα κιλά θέλεις να αντιμετωπίσεις στο κρεβάτι. 90 κιλα ή 110?
Εξαρτάται πόσα κιλά θέλεις να αντιμετωπίσεις στο κρεβάτι. 90 κιλα ή 110?
Η δευτερη ειναι Βαρεων Βαρων απ οσο ξερω απο αλλους συναγωνιστες που με ορμηνεψανε να μην παω.. οποτε..
Η Ελενίτσα έχει περάσει σε μόνιμη άλλη διάσταση....Πρώτα ρίχνει μπινελίκια, και μετά...μπινελίκια...τόκαψε εντελώς το λίγο που της είχε μείνει...κρίμα, γιατί κάποτε άξιζε...τώρα, παπάρια μάντολες !!!( το σώμα της παραμένει πολύ καλό, στο εσωτερικό του κρανίου χάνει...)
το τζλφακι η λανα και η βαλεριανα? με αυτες εχω κανει καποιες επαφες.δεν το χω πολυδουλεψει το μαμπα
εχει και ψηλη, εχει και πετιτ δυνατο... εχει γενικα ποικιλια!
αφου γνωρίζεις τα κορίτσια , ρώτησε τις ... για το πετιτ και ελαφρά ζουμερό! Θα σου πουν ....η πετιτ ποια ειναι δωστε ενα ονομα pleaseeeee
Κ το 1 ο ψιλοχαλια απο ο,τι εχω διαβασειμακρυα απο το 2ο
ψηνω γκομενακι απο μαμπα,περαστικη που φευγει αυριο γιαα ενα ..για να δουμε θα κατσει?
ψηνω γκομενακι απο μαμπα,περαστικη που φευγει αυριο γιαα ενα ..για να δουμε θα κατσει?
Viber, Whatsapp πες της να βάλειτο σκεφτηκα και αυτο ...το μονο κακο ειναι οτι το τηλεφωνο που μου εδωσε αρχιζει απο 79 και το καρτοκινητο μου δεν πιανει..
Περιμενω απο χτες Τασο μου , αλλα δεν ελαλησε ακομηεχουμε τιποτα εδω ξερουμε κατι ;)
κοιτα αν δεν μιλησει υπαρχουν τροποι ;) αν μιλησει ξερεις που θα με βρης δωσε και σε εμενα τιποτιςΠεριμενω απο χτες Τασο μου , αλλα δεν ελαλησε ακομη
Μπας και ειναι παλι κανενα του..Glamour?εχουμε τιποτα εδω ξερουμε κατι ;)