Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ "ποιοτικό" κομμάτι(με ότι αυτό συνεπάγεται), γιά να είναι αληθινό.....Μπας και ειναι παλι κανενα του..Glamour?
Πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ "ποιοτικό" κομμάτι(με ότι αυτό συνεπάγεται), γιά να είναι αληθινό.....Μπας και ειναι παλι κανενα του..Glamour?
αν παίζει και σε λογική τιμή!!!!!????Πάντως φαίνεται ότι είναι πολύ "ποιοτικό" κομμάτι(με ότι αυτό συνεπάγεται), γιά να είναι αληθινό.....
και ειναι made in Bulgariasστα 100 παιζει,δεν ξερω περισσοτερα...αναμενω..
Πάλι καλά. Όχι βέβαια ότι είναι λίγα τα 100, αλλά θα μπορούσε να ζητάει και περισσότερα, έχω τη γνώμη από αυτό που βλέπω...sστα 100 παιζει,δεν ξερω περισσοτερα...αναμενω..
παιχτη της ζητησες ταυτοτητα ;) αν ξερεις κατι σοβαρο γραψτο αλλιως αστο καλητερα γιατι εγω την βρηκα σε αλλο σαιτ και ειναι απο την ουκρανια γραφεικαι ειναι made in Bulgaria
την πληροφορια μην την αφησεις... οντως η κυρια και για 100 με ενα αξιολογο προγραμμα ειναι πολυ καλα οποτε κυνηγα τηνsστα 100 παιζει,δεν ξερω περισσοτερα...αναμενω..
Τάσο έχεις γίνει πολύ επιθετικός τώρα τελευταία. Μη φοβάσαι δεν σου παίρνουμε κάτι που σου ανήκει. Σιγά μη ζητήσω και ταυτότητα από τη κορασίδα. Αυτό μου δήλωσε αυτό λέω. Αν δεν σου αρέσει αυτή η πληροφόρηση την προσπερνάς. Χαλάρωσε...παιχτη της ζητησες ταυτοτητα ;) αν ξερεις κατι σοβαρο γραψτο αλλιως αστο καλητερα γιατι εγω την βρηκα σε αλλο σαιτ και ειναι απο την ουκρανια γραφει
μαλλον τα εχεις λιγο χαμενα ;) επιθετικος δεν νομιζω μαλλον εσυ εχεις μπερδευτη λιγο ...εμενα δεν μου ανηκει τιποτα ...ισα ισα οτι πληροφορια εχω την δινω κατευθειαν ;) απλως δεν προσπερναω τιποτα μου αρεσει η πληροφορια που φτανει σε ολους μας οπως ειδες και εγω δεν ειχα πληροφορια για την κυρια ζητησα απο εδω ;) απλως δεν μου αρεσει η παραπληροφορησηΤάσο έχεις γίνει πολύ επιθετικός τώρα τελευταία. Μη φοβάσαι δεν σου παίρνουμε κάτι που σου ανήκει. Σιγά μη ζητήσω και ταυτότητα από τη κορασίδα. Αυτό μου δήλωσε αυτό λέω. Αν δεν σου αρέσει αυτή η πληροφόρηση την προσπερνάς. Χαλάρωσε...
και ειναι made in Bulgaria
επειδη δεν μου αρεσει η παραπληροφορηση οπως ειπα ;) παρε και την απαντηση της ιδιαςΤάσο έχεις γίνει πολύ επιθετικός τώρα τελευταία. Μη φοβάσαι δεν σου παίρνουμε κάτι που σου ανήκει. Σιγά μη ζητήσω και ταυτότητα από τη κορασίδα. Αυτό μου δήλωσε αυτό λέω. Αν δεν σου αρέσει αυτή η πληροφόρηση την προσπερνάς. Χαλάρωσε...
φιλε αυτο οντως δεν παιζη ρολο οπως λες ;) το μωρο απλως ειναι πολυ δυνατο ετσι φαινετε ομως δεν ειπα οτι μου ειπε ουκρανια ειπα γραφει ουκρανια στο προφιλ της ;) ρωσσια ουκρανια ειναι το ιδιο φιλτατε ;)Νομίζω ότι κόλλησες σε κάτι χωρίς λόγο, σε σένα στο ένα σαιτ είπε Ουκρανία και στο άλλο Ρωσία μπορεί στον άλλα να είπε Βουλγαρία και τελικά να είναι από αλλού
Ούτε εμένα μ αρέσει η παραπληροφόρηση γιαυτο να κρατάς μικρό καλάθι με τις πουτάνες και να μην είσαι επιθετικός στα σχολιά σου.επειδη δεν μου αρεσει η παραπληροφορηση οπως ειπα ;) παρε και την απαντηση της ιδιας
συντομα θα συναντησω την κορασιδα και θα ενημερωσω καλο μηνα σε ολους
ε ναι εννοηται ;) ομως θα την παω πρωτα για καφε στο φουρνο...... αφου θα την συναντησω ετσι και αλλιως ;) την κοπελαΟύτε εμένα μ αρέσει η παραπληροφόρηση γιαυτο να κρατάς μικρό καλάθι με τις πουτάνες και να μην είσαι επιθετικός στα σχολιά σου.
Έγραψα αυτά που μου είπε χωρίς να της ζητήσω ταυτότητα. Όταν την δεις εσύ μη ξεχάσεις να της ζητήσεις.
Καλό βόλι
φιλαρακι για την καρινα λες?είσαι VIP και σου απάντησε, γιατί συνέχεια έτσι είναι το προφίλ της....
εγω δεν ειμαι vip μπορω και μιλαω οταν χαλαρωνει απο τον ογκο μυνηματων μπορεις να μιλησεις χωρις να εισαι vipΝαι, καρίνα 29
Γιά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, αυτό το όνομα το συναντάμε κατά βάση στη Ρωσία, και λιγότερο στην Ουκρανία. Δεν έχει καμία σχέση με Βουλγαρία. Απλά εκείνη τη στιγμή που ρωτήθηκε από το συνάδελφο/συναγωνιστή, της ήρθε ενστικτωδώς να πεί Βουλγαρία. Ξέρουμε ότι οι μερικές κοπέλες θέλουν γιά δικούς τους λόγους να "θολώνουν" τα νερά όσον αφορά το τόπο καταγωγής τους. Γνωστό αυτό τοίς πάσι..... ;)Νομίζω ότι κόλλησες σε κάτι χωρίς λόγο, σε σένα στο ένα σαιτ είπε Ουκρανία και στο άλλο Ρωσία μπορεί στον άλλα να είπε Βουλγαρία και τελικά να είναι από αλλού