Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Ηλικιακά πάντως φαίνεται πιο μεγάλη απ΄αυτό που δηλώνει. 27 με τίποτα.....Θελει λιγο προσοχη γτ το εν λογω φαινεται ωραιο τμχ μην την πατησουμε.
Ηλικιακά πάντως φαίνεται πιο μεγάλη απ΄αυτό που δηλώνει. 27 με τίποτα.....Θελει λιγο προσοχη γτ το εν λογω φαινεται ωραιο τμχ μην την πατησουμε.
Eγω την ειχα παρει στο σπιτι μου και κοντεψα να την πεταξω απο το μπαλκονι ....μετα τσακωθηκα με την αφεντικινα τα βρηκαμε ΠΗΡΑ ΑΛΛΕς ΔΥΟ ΦΟΡΕς αλλα φολες οποτε μετα τελος η επαφη με αυτο το ιδρυμα ;)Ναι δεν την ειχα παρει τοτε..ευτυχως
Ειχα ξεκινησει με την αρχηγο ενα καλο μιλφακι, συμπαθητικη φαση, αλλα μετα εφαγα 2 γερες φολες, η μια στο διαμερισμα Καλλιρροης με το μπανιο στη φωτο με τη χρωματιστη κουρτινα
Θελει λιγο προσοχη γτ το εν λογω φαινεται ωραιο τμχ μην την πατησουμε
Ναι συμφωνω απολυτωςEγω την ειχα παρει στο σπιτι μου και κοντεψα να την πεταξω απο το μπαλκονι ....μετα τσακωθηκα με την αφεντικινα τα βρηκαμε ΠΗΡΑ ΑΛΛΕς ΔΥΟ ΦΟΡΕς αλλα φολες οποτε μετα τελος η επαφη με αυτο το ιδρυμα ;)
100 full service μου ειπε!Περιμενω απο χτες Τασο μου , αλλα δεν ελαλησε ακομη
Παλαιωτερα επαιζε και μια αξυριστη βρωμιαρα ρωσσιδα που καθε χρονο αλλαζε ονομα. Περυσι τσακωθηκανε για το νοικι και εφυγε κακην κακως. Ελπιζω να μην ξαναρθει. Οποιος την δει ΠΡΟΣΟΧΗ ALERTΝαι δεν την ειχα παρει τοτε..ευτυχως
Ειχα ξεκινησει με την αρχηγο ενα καλο μιλφακι, συμπαθητικη φαση, αλλα μετα εφαγα 2 γερες φολες, η μια στο διαμερισμα Καλλιρροης με το μπανιο στη φωτο με τη χρωματιστη κουρτινα
Θελει λιγο προσοχη γτ το εν λογω φαινεται ωραιο τμχ μην την πατησουμε
100 full service μου ειπε!
Ναι αν ισχυουν οι φωτο φαινεται ωραιο μωρομια χαρα νομιζω ειναι αν ειναι και real οι φωτο της
Πρέπει να την είχα πατήσει και εγώ με αυτή, αξύριστη βρωμιάρα Ρωσίδα, την είχα πάρει από κάπου στην Αμφιθέας. Όταν την πάτησα την έλεγαν Αναστασία, πριν 2 - 3 χρόνια, αλλά αλλάζει φώτο και προφίλ και είναι δύσκολο να την εντοπίσουμεΠαλαιωτερα επαιζε και μια αξυριστη βρωμιαρα ρωσσιδα που καθε χρονο αλλαζε ονομα. Περυσι τσακωθηκανε για το νοικι και εφυγε κακην κακως. Ελπιζω να μην ξαναρθει. Οποιος την δει ΠΡΟΣΟΧΗ ALERT
Οταν ειχε πρωτοεμφανιστει πριν 3 νομιζω χρονια, ηταν μια κουκλα, πεντακαθαρη κ περιποιημενηΠρέπει να την είχα πατήσει και εγώ με αυτή, αξύριστη βρωμιάρα Ρωσίδα, την είχα πάρει από κάπου στην Αμφιθέας. Όταν την πάτησα την έλεγαν Αναστασία, πριν 2 - 3 χρόνια, αλλά αλλάζει φώτο και προφίλ και είναι δύσκολο να την εντοπίσουμε
Δηλαδή μια ώρα με αναλ και τελείωμα στο στόμα?100 full service μου ειπε!
Ετσι ειπε φουλ! Περιμενω απαντηση της να σιγουρευτωΔηλαδή μια ώρα με αναλ και τελείωμα στο στόμα?
Αν είναι έτσι πείτε μου να κάνω το κασκαντεριλικι!
AYTH ειναι sir , αλλα μη λες ρουμανα γιατι απο 5 μηνων εχει μαγαλωσει στην πατριδα μας μονο το ρουμανικο γονιδιο έχει που την βοηθαει να κανει ασυλληπτη πίπα ..και δίνει μια απαντηση σε αυτους που την λένε ασχημη ..Εδω ξερουμε κατι ? Δεν ειναι παντως η μικι η ρουμανα
Καλα master. Δεν θα την ξαναπω ρουμαναAYTH ειναι sir , αλλα μη λες ρουμανα γιατι απο 5 μηνων εχει μαγαλωσει στην πατριδα μας μονο το ρουμανικο γονιδιο έχει που την βοηθαει να κανει ασυλληπτη πίπα ..και δίνει μια απαντηση σε αυτους που την λένε ασχημη ..
Κωλαρα η μικι
Ετσι ετσιΚαλα master. Δεν θα την ξαναπω ρουμανα
Και εσύ τυπε ρουμανα έλεος, ρομουνα έπρεπε να την πεις για αυτό στεναχωριέται μετά!!!°Καλα master. Δεν θα την ξαναπω ρουμανα
O Γιωργος την ξέρει , και δεν ειναι μονο μεγαλωμένη αλλα και σπουδαγμένη στην Ελλάδα απλα λογω του νεαρου της ηλικιας δεν θελει μαλακιες , θυμαστε την Μαριαλενα στα πρωτα της βήματα , την Βερόνικα , την Ευα 30 , τι μαχες διναν εδω μεσα με τους περιεργους που την πεφτανε , στο τέλος ειτε ηρέμησαν ειτε τα παρατησαν .Καλημερα σε όλους.Ετσι ετσι
ασε φιλε και μολις επεστρεψα απο επαγγελματικο ταξιδι στο βουκουρεστι , τα κοριτσια μας εδω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο συμπεριφορα και υπηρεσιες , εκει συναντας την επιτομη της απατης , μπορει να πληρωσεις χοντρα και να φας την φολα του αιώνα .Και εσύ τυπε ρουμανα έλεος, ρομουνα έπρεπε να την πεις για αυτό στεναχωριέται μετά!!!°