jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
πριν 3 χρονια ειχε συμμετοχη ;) τωρα δεν εχω αποψη
πριν 3 χρονια ειχε συμμετοχη ;) τωρα δεν εχω αποψη
τηλεφωνο μέσω ΣβετLink υπάρχει για την Ελένη;
Mαλλον η κατευθυνση της ερωτησης σου ειναι λαθος ;)ποσο στοιχησε αυτο παιχτη μου?
Τον τασο ρωταποσο στοιχησε αυτο παιχτη μου?
φιλε και εγω υπηρξα νεος στο φορουμ πριν ρωτησω κατι ομως διαβαζα τα γραφομενα ;) σημερα δεν το κανουνΤον τασο ρωτα
φιλε και εγω υπηρξα νεος στο φορουμ πριν ρωτησω κατι ομως διαβαζα τα γραφομενα ;) σημερα δεν το κανουν
Ποια ειναι με την στημενη κωλάρα στα αριστερα??με τον αντρεα μαζι ημασταν αν δεν καταλαβες ;) εγω αλλο σε ρωτησα εκανες ενα σχολιο οτι δεν αξιζουν παρα μονο οι 4 και οτι ειναι 6 αυτο δεν ενδιαφερει κανεναν πιστευω
Η Κατερίνα δεν ανήκει ούτε στη "κλειστή", αλλά ούτε και στην "ευρύτερη" παρέα...Ελλη Κατερινα κλπ.
Φταίει ο explorer, δοκίμασε firefox ή chromeερώτηση: όταν ποστάρει κάποιος ένα προφιλ που είναι από το mobile mamba, στον explorer δεν εμφανίζει κάτι. πως το βλέπουμε αυτό στον explorer?
ωραιος ο φίλος ! Έπρεπε όμως να πάρεις κι λίγο κολαρακι μιας και είναι η καλύτερη στο αναλ!!Συνάντηση με Λιλιαν μετά από σύσταση Svetlanas 60γουαν, 1 ώρα, 2 γύροι, ακάποτη «πίπα». Γλυκιά κοπέλα της διπλανής πόρτας 38, με τρομερό μάτι. Καθαρή, σώμα καλό, βυζί 3.5 πεσμένο, ωραίο στρογγυλό και σφικτό κωλαράκι, στενό νινάκι. Ξεκίνημα δυνατά με πίπες και 69, τελειώμα η Λίλιαν από πάνω. 2 γύρος, ξεκίνημα με ικανοποιητικό μασάζ, αλλαγή ιεραποστολικό, ανάποδο, στα 4, τελείωμα με πίπα με αρκετό καραμέλωμα. Χτυπάει το τηλέφωνό της. Μου λέει να γνωρίσεις την Valeria, της απαντώ ότι την κάλεσα πρίν από εκείνη αλλά δεν μπορούσε. Φεύγει και μου λέει ότι ανεβαίνει να την γνωρίσω. Ανάβω τσιγάρο, τελειώνω τσιγάρο, σηκώνομαι να φύγω, χτυπάει ο πόρτα. Μπαίνει η Βαλέρια μέσα. Ωραία κοπέλα, ντύσιμο καθημερινό. Ανταλλάσουμε στοιχεία και αφού της λέω την στιχομυθία με την Λίλιαν, αρχίζει να χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι. Εγώ, δεν με είχα ικανό να μου σηκωθεί ακόμα μια φορά μέσα στην ώρα (η ηλικία βλέπεις…). Μου γίνεται τούμπανο, της λέω πως θα βγω έξω τώρα έτσι και της τον πετάω έξω. Κάθεται στο κρεβάτι και αρχίζει μια θεϊκή πίπα. Μέσα σε 5 λεπτά τα πείρε στο στόμα. Εμένα τρέμανε τα γόνατα, και είχα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου το ηλίθιο χαμόγελο του τζόκερ. Δώσαμε άμεσα ραντεβού….Παράκληση, μην ζητάτε τηλέφωνα, η συγκεκριμένη παρέα τουλάχιστον για εμένα, λειτουργεί μόνο μέσα από το σαιτ. Οι παλαιοί γνωρίζουνε. Συγχαρητήρια στα παιδια για το 3χ3!!!
Απ οτι μου χουν πει αρκετα χοντρουλα
Τα κανει ολα χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη
....
Μπαίνει η Βαλέρια μέσα. Ωραία κοπέλα, ντύσιμο καθημερινό. Ανταλλάσουμε στοιχεία και αφού της λέω την στιχομυθία με την Λίλιαν, αρχίζει να χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι...
κυριε baby μην το ξεφτιλιζουμε , δεν κανει να λεμε και αυτα για τις κοπελες , σου εκανε ενα καλο θα την βγαλουμε και βουκινο , αυτα ειναι προσωπικα σας και δεν ενδιαφερουν ...Το ίδιο ακριβώς μου έκανε κι εμένα στο σαλονάκι, πίσω από τη ρεσεψιόν του Μπιλ, μια φορά που περίμενα για δωμάτιο για ραντεβού με άλλη κοπέλα και με πέτυχε εκεί. Κι εμένα μου τον έκανε τούμπανο. Είναι γενικά μεγάλη ανάφτρα, κι ας μη της φαίνεται όταν δεν την ξέρεις! ;)
Ισχύει αυτό. Οντως έτσι είναι. Εντυπωσιακή η βελτίωση της. Σε πρόσφατη, πολύ πετυχημένη(για μια ακόμη φορά) συνάντηση που είχα με το όμορφο ξανθό κορίτσι, το διαπίστωσα κι εγώ. Κι έχω να πώ ότι της πάει πολύ πλέον.....Μπράβο Βάλερυ! Ετσι σε θέλω!!!ΥΓ. Ιδιαιτερη μνεια στην Βαλερια που εμφανως αδυνατισμενη εχει γινει ενα λουκουμακι να γλυφεις τα δαχτυλα σου.
Η συμετοχη ειναι που παιζει ρολο Jimmy ti λες?
για μενα εκει ξεχωριζουν.. οι αληθηνες ΓΥΝΑΙΚΕς ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΟΔΙΝΑ,
Μια γυναικα με συμετοχη ειναι που κανει τη διαφορα
τη καλησπερα μου !
ραντεβου στς 14.30 στο πορνοχοτελ πριαμος ηλιουπολη ;) καποια αλλαγη στην σουιτα χωρις ενημερωση που με χαλασε λιγο :- αλλα οκ παμε παρακατω κουτσουρεμενο λιγο το σχημα κατα ενα συναγωνιστη και μια κοπελα οποτε 3χ3 το παιχνιδι φτασαμε οι δυο συναγωνιστες πρωτοι εγω και ο ανδρεας σκαει και η ξανθια σε 2 λεπτα μετα σκαει ο 3ος συναγωνιστης και η σβετλανα σε 5 ερχετε και η βαλερια οποτε συμπληρωσαμε ;) ηρθαν οι σαμπανιες οι φραουλες τα φρουτα πριν ξεκινηση ο αγωνας ηπιαμε ενα ποτηρακι ;) στον αγωνα τωρα τι να πης τι να δης που μπηκε ποιος και τι τελος παντων να μην κουραζω πολυ η ομαδα τον κοριτσιων ηταν ολες στο φουλ κωλοι απο ολα γαμησια στο τζακουζι και αλλα ομορφα που συνεβησαν εκεινο το 3ωρο τελειωνοντας ενα εχω να πω η ομαδα της σβετ με την προσθηκη της ξανθιας γοητευτικης κυριας δυναμωσε πολυ και υποσχεται ενα καλοκαιρι με πολυ και ιδρωτα
ΥΓ. ιδιαιτερη μνεια στην βαλερια που εμφανως αδυνατισμενη εχει γινη ενα λουκουμακι να γλυφης τα δαχτυλα σου να περναμε ολοι καλα