tedsantrin
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδιά νέος στο Mamba. Ξέρουμε κάτι για αυτό???
Για Κατερίνα δύσκολα το κόβω οπότε πάμε σε άλλα.
νομιζω ειναι αυτη καπου πιο πισω αν δεν κανω λαθος κατι εχει αναφερθει
Παιδιά νέος στο Mamba. Ξέρουμε κάτι για αυτό???
Για Κατερίνα δύσκολα το κόβω οπότε πάμε σε άλλα.
νομιζω ειναι αυτη καπου πιο πισω αν δεν κανω λαθος κατι εχει αναφερθει
Πως θα το βρουμε το κοριτσι εχει φουλ αδιαβαστα μηνυματαστην φωτο που καπνιζει,εχω την εντυπωση οτι ειναι στο gls,στην παραλιακη....
Οποτε αυτοματως οποιοι απο μας (κ εγω) την εχουμε δει..την εχουμε μικρη!!..παιδια καηλημερα.εχω ακουσει καλα σχολια για αυτην αλλα μου λεει με μεγαλα εργαλεια δε βγαινω...τι γινετε ρε παιδια??τοσο μεγαλη την εχω??αν ειναι να παω στο σειρινακι...χαχαχαχα
H τουλάχιστον κανονική..... ;)Οποτε αυτοματως οποιοι απο μας (κ εγω) την εχουμε δει..την εχουμε μικρη!!..
Χαχα..ω ρε))
η βαλερια ειναι απο τα πολυ καλα "παδια" εγω τουλαχιστον οποτε βρησκομαστε περναμε τελεια
με εμενα ειναι πιο πολυ GFE φαση αλλα ολα ειναι τελεια (τουλαχιστον για μενα)
Ναι, από την ομάδα Σβέτ είναι.Παιδιά, όποιος μπορεί μου λύνει την απορία! Η παραπάνω Βαλέρια είναι από την ομάδα της Σβετλάνας? Ή καμμία σχέση?
Ευχαριστώ φίλε μου!! Μαλακία έχω κάνει που δε δοκίμασα ακόμα!!Ναι, από την ομάδα Σβέτ είναι.
αγαπητε γκουρου διαβασε και ολη εδω μεσα γραφουνε τα καλυτερα και ειδικα οτι η πιπα της ειναι απιστευτη..δεν της ειπα τιποτα για αγριαδες..αλλα αυτο το με μεγαλα εργαλεια δεν παω τι να πω..δε το χω ξανακουσει..και σιγα το μεγαλο δηλαδη..λες να χαραμιζομαι????χαχαχαχασταυρο,η βαλερια,δεν ειναι για αγριαδες...πριν στειλεις μυνημα σε καποια κοπελα,συγκεντρωσε 5-10 ινφος για αυτη,και μετα προχωρας.
Το σωσαμε ευτυχως)H τουλάχιστον κανονική..... ;)
tΣυνάντηση με την Monica
Ωραίο σώμα, σοκολατένιοοοοο εξ γκάνας, σφιχτό πολύ κωλαράκι, στενό, 3.5-4 βυζάρες, ακάποτη, πολλές στάσεις, αντέχει σφυροκόπημα, ήρθε με ένα πολύ εφαρμοστό φόρεμα και πολύ ψηλά τακούνια, social μόνο στα αγγλικά, καμιά 20ετών, ο 1ος γύρος με βρήκε από πίσω στην 2ρη αλλαγή. Ο 2ρος γύρος ξεκίνησε με μασάς και φιλιά και χάδια, καραμέλωμα, 4 στάσεις και τελείωμα με πίπα. Fake κραυγούλες, 70 γουαν, 2 πιστόλια. Αν θα την ξανάπερνα? Ίσως…
απ οτι ξερω δεν δινει τηλπαιζει να εχει κανεις το τηλεφωνο της η κανα facebook γιατι το mamba δεν με αφινει να γραψω...
απ οτι ξερω δεν δινει τηλ
Μεσω μαμπα τα κλεινει ολα
[/quot
τι καριολακι ειναι τοτε αχαχαχαχα ευχαριστω τυπε
Συνάντηση με την Monica
Ωραίο σώμα, σοκολατένιοοοοο εξ γκάνας, σφιχτό πολύ κωλαράκι, στενό, 3.5-4 βυζάρες, ακάποτη, πολλές στάσεις, αντέχει σφυροκόπημα, ήρθε με ένα πολύ εφαρμοστό φόρεμα και πολύ ψηλά τακούνια, social μόνο στα αγγλικά, καμιά 20ετών, ο 1ος γύρος με βρήκε από πίσω στην 2ρη αλλαγή. Ο 2ρος γύρος ξεκίνησε με μασάς και φιλιά και χάδια, καραμέλωμα, 4 στάσεις και τελείωμα με πίπα. Fake κραυγούλες, 70 γουαν, 2 πιστόλια. Αν θα την ξανάπερνα? Ίσως…
κανα phone παιζει γιατι ειναι vip ....δεχομαστε και pm ....