thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
παιζει να εχει κανεις το τηλεφωνο της η κανα facebook γιατι το mamba δεν με αφινει να γραψω...
μακρυα.....
παιζει να εχει κανεις το τηλεφωνο της η κανα facebook γιατι το mamba δεν με αφινει να γραψω...
ειναι γλυκα οι σοκολατεςζαχαρο θα παθεις απο την πολλη σοκολατα.
σαν το τζιμη κι εσυ
πολλοι το χουν πει αυτομακρυα.....
ειναι ψηλη και γεματουλα φιλε για αυτο το λενε αλλα γουστα ειναι αυτα!!πολλοι το χουν πει αυτο
ρε φιλε που ξερει ποση την εχεις εστειλες το πουλι σου να το εγκρεινει πρωτα .παιδια καηλημερα.εχω ακουσει καλα σχολια για αυτην αλλα μου λεει με μεγαλα εργαλεια δε βγαινω...τι γινετε ρε παιδια??τοσο μεγαλη την εχω??αν ειναι να παω στο σειρινακι...χαχαχαχα
ρε φιλε που ξερει ποση την εχεις εστειλες το πουλι σου να το εγκρεινει πρωτα .
ρε φιλε που ξερει ποση την εχεις εστειλες το πουλι σου να το εγκρεινει πρωτα .
Katerinaσε προλαβα....εδωσε ρεστα σημερα.στα 4,και πονος....
Συνάντηση με την Monica
Ωραίο σώμα, σοκολατένιοοοοο εξ γκάνας, σφιχτό πολύ κωλαράκι, στενό, 3.5-4 βυζάρες, ακάποτη, πολλές στάσεις, αντέχει σφυροκόπημα, ήρθε με ένα πολύ εφαρμοστό φόρεμα και πολύ ψηλά τακούνια, social μόνο στα αγγλικά, καμιά 20ετών, ο 1ος γύρος με βρήκε από πίσω στην 2ρη αλλαγή. Ο 2ρος γύρος ξεκίνησε με μασάς και φιλιά και χάδια, καραμέλωμα, 4 στάσεις και τελείωμα με πίπα. Fake κραυγούλες, 70 γουαν, 2 πιστόλια. Αν θα την ξανάπερνα? Ίσως…
χαχαχα οχι μαν με ρωτησε ποσο τον εχω και της απαντησα κουβεντα καναμε αλλα και να της τον εστελνα κακο ειναι??αμα θελει να δει εγω δεν εχω θεμα...χχαχαχαρε φιλε που ξερει ποση την εχεις εστειλες το πουλι σου να το εγκρεινει πρωτα .
Οχι δεν κανει. Ουτε cim κανει. Το στενο επιβεβαιωνεται.κανει και αναλ μαν???
ειναι ψηλη και γεματουλα φιλε για αυτο το λενε αλλα γουστα ειναι αυτα!!
ζαχαρο θα παθεις απο την πολλη σοκολατα.
σαν το τζιμη κι εσυ
ειναι γλυκα οι σοκολατες
ρε μαγκες τι γινεται εδω με αυτες???στελνω στη σβετλανα στον βαιμπερ να κανονισουμε ραντεβου και μου λεει συγνωμη για την ερωτηση αλλα ποσα εκατοστα τον εχεις η αν εχεις στειλε φωτο..της απανταω 18 τον εχω τι εχετε παθει ολες με αυτη την ερωτηση..και μου λεει ευχαριστω αλλα δε δουλευω με μεγαλες πουτσες..τι γινεται ρε βαλαμε και face control στις πουτσες???που να μας πληρωνανε κιολας...χαχαχαχαχα κλαιω...
Πες της ότι δεν θα τον βαλεις ολο ΜΕΣΑ...ρε μαγκες τι γινεται εδω με αυτες???στελνω στη σβετλανα στον βαιμπερ να κανονισουμε ραντεβου και μου λεει συγνωμη για την ερωτηση αλλα ποσα εκατοστα τον εχεις η αν εχεις στειλε φωτο..της απανταω 18 τον εχω τι εχετε παθει ολες με αυτη την ερωτηση..και μου λεει ευχαριστω αλλα δε δουλευω με μεγαλες πουτσες..τι γινεται ρε βαλαμε και face control στις πουτσες???που να μας πληρωνανε κιολας...χαχαχαχαχα κλαιω...
λες κατσε να της το στειλω ρε..μισο να δω τι θα πει...χαχαχαχαΠες της ότι δεν θα τον βαλεις ολο ΜΕΣΑ...