Σβετλάνα(από την παρέα της Στέλλας).Η δεύτερη κορυφή από την τετράδα-πεντάδα της Στέλλας!Συνάντηση πριν λίγο καιρό στο Bill μετά από εύκολη επικοινωνία και ανταλλαγή λίγων μηνυμάτων.Μόλις έφτασα στο Bill είδα μία πολύ όμορφη κυρία να περιμένει στο σαλόνι(είχε φτάσει κανένα πεντάλεπτο πρίν από εμένα).Την αναγνώρισα από τις φωτογραφίες της που φίλοι είχαν βάλει από το mamba.Φορούσε ένα κοντομάνικο μαύρο κοντό φόρεμα με μαύρο σακάκι και άσπρο γιακά.Μαύρες κάλτσες με σιλικόνη και γόβες.Πολύ όμορφο και όπως πρέπει βαμμένο πρόσωπο,χείλη,μάτια.Άχ αυτά τα μάτια με τις πανέμορφες βλεφαρίδες και βλέμμα( όπως λέει και ο Τσιτσάνης "τα ματόκλαδα σου λάμπουν...¨κλπ).Εντυπωσιάστηκα από την Σβετλάνα. Χαιρετιθήκαμε,συστηθήκαμε και προχωρήσαμε για κλείσιμο δωματίου.Με το ασανσέρ ανεβήκαμε στο δωμάτιο όπου τα είδα όλα.Μαύρα sexy εσώρουχα με τις μαύρες κάλτσες,απίστευτο χαμόγελο με τα πανέμορφα λαμπερά μάτια της.Επίσκεψη στο μπάνιο για φρεσκάρισμα (και οι δύο) και καταλήξαμε στο κρεββάτι όπου άρχισε η γνωριμία των σωμάτων.Μου έκανε μερικές ερωτήσεις για το τί μου αρέσει και τι όχι και στην καταφατική μου απάντηση ότι μου αρέσουν τα γλωσσόφιλα,μου είπε "δίχως αυτά,sex δεν γίνεται"!Συμφώνησα και απόλαυσα αυτήν την υπέροχη γυναίκα,από όλες τις πλευρές και γωνίες...Καθαρότατη,μοσχομιριστή,θερμότατη,δεκτική και δοτική σε όλα.Το απολαύσαμε και οι δύο ήσυχα και απλά!Ισάξια της Στέλλας και από ότι γράφουν φίλοι για τις άλλες της παρέας(που ελπίζω σύντομα και σιγά σιγά να γνωρίσω).Μία πολύ καλή και vfm συνάντηση με μία όμορφη γυναίκα που σίγουρα θα επαναλάβω! Να περνάτε και να περνάμε όλοι καλά,το χρειαζόμαστε!