barakompamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
ειναι στην τιμη τυπε,,απλα δε μπαινει,,δαχτυλο και με το ζορι παλι ςγω δυο φορες που προσπαθησα..
Ok για κάποιους είναι στην τιμή. :S
ειναι στην τιμη τυπε,,απλα δε μπαινει,,δαχτυλο και με το ζορι παλι ςγω δυο φορες που προσπαθησα..
Τελικά τι από τα δύο ισχύει..?? Είναι στη τιμή η όχι?Και πόσο είναι το δωράκι?Ok για κάποιους είναι στην τιμή. :S
Ναιειναι στην τιμη τυπε,,απλα δε μπαινει,,δαχτυλο και με το ζορι παλι ςγω δυο φορες που προσπαθησα..
Έχει περίοδο. Τής τελειώνει αύριο. Ζητά 150 και κατεβαίνει στα 100. Δεν θέλει κουβέντα για καφέ και ποτό, αν της γράψετε πείτε της ότι τήν θέλετε για δουλειά πόσο πού κτλπ
Καλη πιπα ομως να το πουμε κ αυτο, με dt και χυσιμο στομα.
Πάντως παρ΄όλο που είναι ιδιόρρυθμη, και κυκλοθυμική, και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείρηση, πρέπει να επισημάνουμε ότι αναβάθμησε σημαντικά τις υπηρεσίες της, αφού πρίν από αρκετό καιρό ούτε φίλαγε, ούτε cim έκανε.η φιλη μου η ρουμανιτσα που εγραψα και εγω το μονο που δεν κανει cim και δεν φιλαει αλλα κατα τα άλλα εξαιρετικη, .. α ειναι και πολυ ευχαριστη και χαριτωμενη 25 ετων.
ειναι 70 ευρώ την ώρα και είναι και το αναλ μέσα στη τιμή!Τελικά τι από τα δύο ισχύει..?? Είναι στη τιμή η όχι?Και πόσο είναι το δωράκι?
ενδιαφερον πληροφορια αυτη,,,θα ξανατιμηθει συντομα τοτε,,αρα εχουμε πλεον και φιλι και cim στο πακετο?Πάντως παρ΄όλο που είναι ιδιόρρυθμη, και κυκλοθυμική, και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείρηση, πρέπει να επισημάνουμε ότι αναβάθμησε σημαντικά τις υπηρεσίες της, αφού πρίν από αρκετό καιρό ούτε φίλαγε, ούτε cim έκανε.
Aυτό αναφέρθηκε νωρίτερα από το giorgou stergiou, στη συνάντηση που είχε μαζί της. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Yianis.Eνδιαφερον πληροφορια αυτη. Θα ξανατιμηθει συντομα τοτε. Αρα εχουμε πλεον και φιλι και cim στο πακετο?
Απ'ότι ξέρω κατεβαίνει στα 100. Από υπηρεσίες δεν μπορώ να πω, εμένα με καλύπτει, υπόψιν ότι υπάρχει μακροχρόνια γνωριμία οπότε παίζουμε GF φάση και το πάμε συχνά ολονυχτίο. Οι απόφαση και η επιλογή δική σας.πριν λίγες μέρες ίπταντο και ζήταγε 100€ για μια πιστολιά και 150€ για δυο ... λες να προσγειώθηκε ????
Απο εμφανιση τι λεει; Οι φωτο της αληθινες ;Απ'ότι ξέρω κατεβαίνει στα 100. Από υπηρεσίες δεν μπορώ να πω, εμένα με καλύπτει, υπόψιν ότι υπάρχει μακροχρόνια γνωριμία οπότε παίζουμε GF φάση και το πάμε συχνά ολονυχτίο. Οι απόφαση και η επιλογή δική σας.
100% Δικές της.Απο εμφανιση τι λεει; Οι φωτο της αληθινες ;
ημαρτονναι η χοντρη η tzoulia
ναι γαμω το σπιτακι σου..Δηλαδή εσύ τώρα δεν προμοταρεις την Νάντια ? Σκέψου πριν γράψεις. Αναδουλειες μάλλον και βρίζουμε τις άλλες.
Αυτή η Μίκη έχει καμιά αγγελία μήπως για τηλέφωνο γιατί εμένα με μπλόκαρε με το καλημέρα...