jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εγώ πριν καν της γράψω το οτιδήποτε εκτός από ένα "καλησπέρα" .. χαχα!
Μαλλον λογω ηλικιας????
Εγώ πριν καν της γράψω το οτιδήποτε εκτός από ένα "καλησπέρα" .. χαχα!
Για την Fotini μιλαμε ετσι;100% Δικές της.
Ειπαμε ρε παιδια!!..οχι αλλα χτυπηματα)!Ναι αυτό έχω δει και εγώ. Βασικά από αρκετές από mamba έχω φάει πόρτα λόγω ηλικίας. 27 είμαι.
ετσι ετσιΕιπαμε ρε παιδια!!..οχι αλλα χτυπηματα)!
Ας ημουν κ εγω 27 και ας με μπλοκαρε κ το μισο mamba
Χαχα
Ειπαμε ρε παιδια!!..οχι αλλα χτυπηματα)!
Ας ημουν κ εγω 27 και ας με μπλοκαρε κ το μισο mamba
Χαχα
Αστο καλυτερα..μην ριχνεις αλλο αλατι στην πληγη)!!Πόσο είσαι ρε γιώργο?
βρε μη μασαςΑστο καλυτερα..μην ριχνεις αλλο αλατι στην πληγη)!!
χαχα
Οχι μονο δεν μασαω, αλλα τα δινω ολα αφου ξερω οτι δεν εχω κ απεριοριστο χρονο ..σαν τους πιτσιρικαδεςβρε μη μασας
Πάντως παρ΄όλο που είναι ιδιόρρυθμη, και κυκλοθυμική, και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείρηση, πρέπει να επισημάνουμε ότι αναβάθμησε σημαντικά τις υπηρεσίες της, αφού πρίν από αρκετό καιρό ούτε φίλαγε, ούτε cim έκανε.
χαχα..πολυ καλο)Ιδιόρρυθμες, και κυκλοθυμική που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση έχουμε στην προσωπική μας ζωή συναγωνιστή.
Αν είναι έτσι και αυτές που πληρώνουμε, άστα βράστα...
ΣωστοϛΙδιόρρυθμες, και κυκλοθυμική που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση έχουμε στην προσωπική μας ζωή συναγωνιστή.
Ιδιόρρυθμες, και κυκλοθυμική που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση έχουμε στην προσωπική μας ζωή συναγωνιστή.
Δεν θέλει παζάρια, και καλό είναι να πάς με τα νερά της στην αρχή, μετά αν ταιριάξετε θα περνάς καλά, έχει πλάκα το ραντεβού μαζί της. Προσοχή μπλοκάρει εύκολα αν την παρα ζαλίζειςΓια την Fotini μιλαμε ετσι;
Της ειχα μιλησει κ εγω, αλλα ηταν αρκετα αποτομη κ με χαλασε
οχι για την Μικυ μαουϛ λεγαμε αλλα οκ καπου χωθηκε και η φωτεινη στο παιχνιδι..αρα εισαι οκΓια την Fotini μιλαμε ετσι;
Της ειχα μιλησει κ εγω, αλλα ηταν αρκετα αποτομη κ με χαλασε
χαχαοχι για την Μικυ μαουϛ λεγαμε αλλα οκ καπου χωθηκε και η φωτεινη στο παιχνιδι..αρα εισαι οκ
Μιλάμε γιά μεμονωμένες περιπτώσεις που λογικό είναι να υπάρχουν και στο χώρο αυτό, αλλά επειδή πληρώνουμε όπως σωστά είπες, πρέπει να προσέχουμε που πάμε, και τι επιλέγουμε στη τελική ο καθένας από μας. Εχουμε νού, και κρίση, και είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας. "Μεγάλα" παιδιά είμαστε.Ιδιόρρυθμες, και κυκλοθυμική που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση έχουμε στην προσωπική μας ζωή συναγωνιστή.
Μιλάμε γιά μεμονωμένες περιπτώσεις που λογικό είναι να υπάρχουν και στο χώρο αυτό, αλλά επειδή πληρώνουμε όπως σωστά είπες, πρέπει να προσέχουμε που πάμε, και τι επιλέγουμε στη τελική ο καθένας από μας. Εχουμε νού, και κρίση, και είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας. "Μεγάλα" παιδιά είμαστε.
Εγώ προσωπικά τη συγκεκριμένη κοπέλα δε την έχω πάρει, και δε πρόκειται, ακριβώς γιά να μη μπώ σ΄αυτή τη διαδικασία να ρισκάρω τέτοιες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουνε, και να με χαλασουνε εν τέλει.
Πάω εκ του ασφαλούς μέχρι τώρα... ;)
Σωστά, αλλά αν ρισκάρεις μπορεί να δέσει τό γλυκό. Διότι βασικό στοιχείο των συναντήσεων μέ τά κορίτσια είναι η χημεία, και άσχετα αν κάποιος γράψει ότι δεν πέρασε καλά, άλλος να ταιριάξει και να περάσει υπέροχα. Εγώ είμαι του ρίσκου, έχω φάει φολες αλλά και φιλέτα γάλακτος.Μιλάμε γιά μεμονωμένες περιπτώσεις που λογικό είναι να υπάρχουν και στο χώρο αυτό, αλλά επειδή πληρώνουμε όπως σωστά είπες, πρέπει να προσέχουμε που πάμε, και τι επιλέγουμε στη τελική ο καθένας από μας. Εχουμε νού, και κρίση, και είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας. "Μεγάλα" παιδιά είμαστε.
Εγώ προσωπικά τη συγκεκριμένη κοπέλα δε την έχω πάρει, και δε πρόκειται, ακριβώς γιά να μη μπώ σ΄αυτή τη διαδικασία να ρισκάρω τέτοιες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουνε, και να με χαλασουνε εν τέλει.
Πάω εκ του ασφαλούς μέχρι τώρα... ;)