jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καμμια πληροφορία για την Άννα συναγωνιστές;;
Δεν μ απαντησε ποτε
Καμμια πληροφορία για την Άννα συναγωνιστές;;
έχει πολλά μηνύματα αδιαβαστα..δεν σε αφήνεις να της στείλεις πλέον..Καμμια πληροφορία για την Άννα συναγωνιστές;;
βασικά δεν πρέπει να έχει απαντήσει καί σε κάποιον..??Δεν μ απαντησε ποτε
55αρα +....πολλα κυβικα,τεραστιος κολος,μικρο βυζι,επαγγελματικο μασαζ..
Ενδιαφέρον σχετικά με το μασάζ.. γιατί από εμφάνιση είναι για σκληρό πυρινικους..55αρα +....πολλα κυβικα,τεραστιος κολος,μικρο βυζι,επαγγελματικο μασαζ..
και σε εμενα ποτεΔεν μ απαντησε ποτε
την ξερει καποιος κανει ραντεβου με 50 υπεροχα ματια η κυρια .
ευχαριστώ πολύ φίλε.55αρα +....πολλα κυβικα,τεραστιος κολος,μικρο βυζι,επαγγελματικο μασαζ..
την ειδε καπως το χονδρουλα :Sκαι σε εμενα ποτε
Μια ασπρόμαυρη φώτο που έχει πρέπει να είναι εποχής Λεονίντ Μπρέζνιεφ...
πολλες εχουν παλιες φωτοΜα τι να πω ρε φίλε, δεν βλέπεις τι γίνεται...
πολλες εχουν παλιες φωτο
Μην ασχολεισαι τα ιδια μου εχει κανει και μενα πριν 2 χρονια με αλλον λογαριασμο που ειχα και τωρα με αυτον .Σου γραφει μονο αγγλικα σου απανταει κανονικα και μια μερα σε μπλοκαρει.Καποιει γραψαν οτι ψαχνει μονιμο χορηγο..αλλα δεν ξερω και ουτε προκειτε να μαθωεμένα με έβαλε στους αγνοημένους επιτόπου δεν ξέρω τι παιζεται με την τύπισσα
Μια ασπρόμαυρη φώτο που έχει πρέπει να είναι εποχής Λεονίντ Μπρέζνιεφ...
Άλλο παλιές, άλλο από την εποχή των Καρυάτιδων...
ξερει κανεις κατι για την κυρια?
εμένα με έβαλε στους αγνοημένους επιτόπου δεν ξέρω τι παιζεται με την τύπισσα
δεν χανετε απολυτως τιποτα!Μην ασχολεισαι τα ιδια μου εχει κανει και μενα πριν 2 χρονια με αλλον λογαριασμο που ειχα και τωρα με αυτον .Σου γραφει μονο αγγλικα σου απανταει κανονικα και μια μερα σε μπλοκαρει.Καποιει γραψαν οτι ψαχνει μονιμο χορηγο..αλλα δεν ξερω και ουτε προκειτε να μαθω
Κατσε ρε εσυ εδω δεν εχουμε προλαβει να παρουμε τηϛ προηγουμενεϛ.. μην μου πειϛ οτι εσυ τελειωσεϛ και δεν εχειϛ τι να παρειϛ?δεν κινείται τίποτα κύριοι στο mamba όλο τα ίδια και τα ίδια
Κατσε ρε εσυ εδω δεν εχουμε προλαβει να παρουμε τηϛ προηγουμενεϛ.. μην μου πειϛ οτι εσυ τελειωσεϛ και δεν εχειϛ τι να παρειϛ?