akosdi
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 71
- Like
- 4.271
- Πόντοι
- 4.821
ποιους 8 μηνες ρε φιλε? αυτη ανεφερεται εδω τα τελευταια 2-3 χρονια
Τι μου είπε λέω, δεν ξέρω κάτι παραπάνω
ποιους 8 μηνες ρε φιλε? αυτη ανεφερεται εδω τα τελευταια 2-3 χρονια
κοιτα πιο πισω υπαρχουν αρκετες αναφορεςΚάτι είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε αναφερθεί, έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν το βρήκα, τι ξέρουμε?
Μιλήσαμε, μου έστειλε φωτογραφίες, τηλέφωνο και μου είπε €70 για 2 βόλια
ψεύτικη φώτο, στήνει στα ραντεβού.Καλημέρα, ξέρει κανεις κατι για την EVA 38 απο mamba, ξανθιά Ρωσίδα??
αν ζητησεις στελνει πραγματικεςψεύτικη φώτο, στήνει στα ραντεβού.
την πήρες???αν ζητησεις στελνει πραγματικες
δε με ενεπνευσαν οι φωτοτην πήρες???
πάλι με βλέπω να κάνω καταδρομικη. Δεν με αφήνετε να ηρεμήσω.δε με ενεπνευσαν οι φωτο
δλδ το δεν με ενεμπνευσαν οι φωτο εσενα σε στελνει για κατδρομικη??πάλι με βλέπω να κάνω καταδρομικη. Δεν με αφήνετε να ηρεμήσω.
ε ναι γιατί εγώ είμαι περίεργος, και επειδή στο sex δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση.δλδ το δεν με ενεμπνευσαν οι φωτο εσενα σε στελνει για κατδρομικη??
Η κοπελα ειναι πολλα χρονια στην ελλαδα και εχουν υποθει πολλα πραγματα και οχι μονο στο μαμπα αλλα και σε αλλα τοπικ..Θα την δεις και εδώ: οπου *** βάλε esortnews
Στο σπίτι της €80 μια ώρα 2 εκτονώσεις. Δεν λεχω πάει ακόμα αλλά ψήνομαι, φαίνεται μουνάρα και είναι του γούστου μου.
Μόνο φοβάμαι λίγο γιατί είναι από Κένυα και είναι στην ελλάδα 8 μήνες
χαχα οτι να ναιΣε εμενα η EVA μ ειπε πως δεν κανει ραντεβού...
Η κοπελα ειναι πολλα χρονια στην ελλαδα και εχουν υποθει πολλα πραγματα και οχι μονο στο μαμπα αλλα και σε αλλα τοπικ..
ε ναι γιατί εγώ είμαι περίεργος, και επειδή στο sex δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση.
πάλι με βλέπω να κάνω καταδρομικη. Δεν με αφήνετε να ηρεμήσω.
Φόλα. Με βυζί μέχρι το πάτωμα. Ουστ...κόστος 80.
Πολύ καλή επιλογή άν σου αρέσει GF φάση. Άριστη στο javascript:void(0);κοιτα πιο πισω υπαρχουν αρκετες αναφορες
Αν το βρεις πες το μου γιατί και εγώ το ψάχνω μέρεςΥπάρχει δυνατότητα να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της Κατερίνας που δεν έχω λογαριασμό στο μαμπα?
ελα ρε στη γειτονια μου ειναι