spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
την συναντησες?.....Με προλαβες γιγαντα
την συναντησες?.....Με προλαβες γιγαντα
Απλα να πω οτι στην πρωτη επικοινωνια μας μου ειχε ζητησει 120!!..τρελο ποσο, δεν ειναι κ στο στυλ μου κ δεν επεμεινα.Με προλαβες γιγαντα
δεν προλαβατην συναντησες?.....
αλλα μου στειλε φωτο με βυζαρες παναγια βοηθατην συναντησες?.....
η μελαχρινη ειναι 35 ετων ελληνιδα και θελει 100 ευρω .Έχω ακούσει καλά λόγια για τη μελαχρινή που κάνει και αναλ.. Ζήτησα τηλ από γνωστούς που είχαν πάρει ιβανκα αλλά τίποτα... Απ την άλλη η ιβανκα θέλει μόνο παρτουζα οπότε καταλαβαίνεις...
η μελαχρινη ειναι 35 ετων ελληνιδα και θελει 100 ευρω .
Δεν είδες γιατι δεν μπηκες στο κοπο να διαβασεις. Ειδικα για τη δευτερη εχουν γραφτει τα χιλια μυρια. Κοιτα και λιγο πιο πισω και θα σου λυθουν οι αποριεςκαλησπερα, για τις παρακάτω δεν είδα κάτι, έχεις κανείς άποψη?
η πρώτη μου ειπε 80
μηπως μπερδευεις τη φιλη της ιβανκα με τη φιλη της σβετλανας? γιατι στη δευτερη παιζει μελαχρινη με δυνατο αναλΈχω ακούσει καλά λόγια για τη μελαχρινή που κάνει και αναλ.. Ζήτησα τηλ από γνωστούς που είχαν πάρει ιβανκα αλλά τίποτα... Απ την άλλη η ιβανκα θέλει μόνο παρτουζα οπότε καταλαβαίνεις...
οχι μεσω σβετλανας μονο αλλα εχουν γραψει συναγωνιστες πιο πισω για αυτηΕλα ρε fafou .. εχει προφιλ αυτη ?
Δεν είδες γιατι δεν μπηκες στο κοπο να διαβασεις. Ειδικα για τη δευτερη εχουν γραφτει τα χιλια μυρια. Κοιτα και λιγο πιο πισω και θα σου λυθουν οι αποριες
οχι μεσω σβετλανας μονο αλλα εχουν γραψει συναγωνιστες πιο πισω για αυτη
δεν νομίζω να έχει φιλη η σβετ 1.80 και 120 κιλά ..μάλλον μπέρδεμα μεγάλο με τις μελαχρινές έγινε ...Α λες αυτη που ειναι 1.80 120 κιλα ε..? αστο καταλαβα..
φιλε μου μαλλον εχεις μπερδευτει. Η χοντρούλα δεν ειναι φιλη της σβετλανας.Ψαξε καλυτερα πισω για να σου λυθουν οι αποριες. Εμπειρος δειχνειςΑ λες αυτη που ειναι 1.80 120 κιλα ε..? αστο καταλαβα..
φιλε μου μαλλον εχεις μπερδευτει. Η χοντρούλα δεν ειναι φιλη της σβετλανας.Ψαξε καλυτερα πισω για να σου λυθουν οι αποριες. Εμπειρος δειχνεις
η πρωτη ειναι λιγο σαικο και με τιμες απο 25 για πιπα μεχρι 100...αναλογα πως θα ξυπνησει..ok για την δευτερη τα ειδα, για την πρωτη οχι.
Σορυ κιολας για την ενοχληση
φιλε easy μπαίνει ο άλλος με 3-4 ποσταρίσματα, νέος δλδ, και ρωταει π.χ. για μια κοπέλα για την οποια υπάρχει πλούσια βιβλιογραφία το πολύ 2-3 σελίδες πίσω. Εσύ δεν θα του τη πεις δλδ. Δεν χρειαζεται να ψαξει πολύ, σε 1-2 λεπτά μπορεί να βρει την απάντηση μόνος του. Για κάτι τέτοιους εγω τουλάχιστον ''κολλάω'' ειναι σαν να θέλουν μασημένη τροφήκαλα τωρα δεν προκειται να ψαξω, αλλα ρε σεις ξεκολατε με το "ψαξε πιο πισω". αυτο λεγεται για ενα θρεντ με 10-20 σελιδες και οταν προκειται για μια κοπελα κλπ. Λετε στον αλλο να ψαξει σε ενα νημα με 28000Κ ποστ..? τι εμπειρος κλπ λεμε..
δεν παει αποκλειστικα σε σενα αυτο, και δεν θελω να στην πω αλλα εδω ειμαστε για να "ξεμπερδευουμε" ο ενας τον αλλο οχι να τον κατηγορουμε οτι εχει μπερδευτει..
Τι εχω μπερδευτει..? εξετασεις εστιασης δινουμε..?