Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Για τους φάν της Σβετλάνα :
Η όμορφη λευκορωσίδα μίλφ θα λείψει στη πατρίδα της από τη 1η μέχρι τις 15 Απριλίου.
Η όμορφη λευκορωσίδα μίλφ θα λείψει στη πατρίδα της από τη 1η μέχρι τις 15 Απριλίου.
KAΛΥΤΕΡα φιλαρακι να γυριση καυλωμενη ;) για να ακονισουμε και εμεις το πιρουνι μαςΓια τους φάν της Σβετλάνα :
KAΛΥΤΕΡα φιλαρακι να γυριση καυλωμενη ;) για να ακονισουμε και εμεις το πιρουνι μας
ελεγα να παω μια κ γουσταρω νεες εμπειριες αλλα εγκυροι παικτες μου παν ψοφια στο σερβις οποτε...
Φιλε ευχαριστω πολυ...ημουν ετοιμος να παω την κυριακη αν και ειχα ενα προαισθημα οτι θα ηταν φολα...Μα έχω γράψει κ εγώ. Μιλαμε για ποιό χάλια και από χαλια. Χοντρή, τριχα, κλαψα, νομιζω δεν μου τον εγλυψε σχεδον. Τελος παντων αηδία. Εχω γραψει εδω στο νημα, πολυ ποιο πισω. Την μπλοκαρα οταν ξεκινησε να με παιρνει τηλεφωνα για να της τα ξανασκασω...
καλα ντεπηγαινε ρε εκει που ειπαμε να περασεις ζαχαρες. ;) ;)
κι αλλοι το λενε,οχι μονο εγω
Τελικα η συναντηση με τη Ναταλια εγινε . Γιατι όμως κατι με εσπρωχνε προς αυτη την κοπελα , τι ηταν αυτο , μα το πενταρι στηθος που διαθετει , και η διαισθηση οτι επροκειτο για amateur περιπτωση , δυο στοιχεια που με τρελενουν .Οταν λεμε amateur ποιο amateur πεθαινεις . Λιγο καιρο στο κουρμπετι η κοπελα ενεκα ειδικων συνθηκων οι οποιες δεν κανει ανα αναφερθουν .Πως ηταν εμφανισιακα , για μενα ομορφη κοπελα οι φωτο την αδικουν πολυ , νταρτανογυναικα αλλα με πλαδαρή κοιλίτσα , κληρονομια μίας γέννας .Στον αγωνα ειπαμε ατεχνη , σε όλα , αλλα και τα κάνει όλα , εκτός απο anal . H μπροστα τρυπα στενη , και εαν δεν την προετοιμάσεις πονάει . Στο social εξαιρετική , δεν το περιμενα , μου προτεινε οποτε παω απο τη γειτονια της να βγούμε για καφέ ,ειναι πολυ φυλικό κορίτσι .Τωρα γιατι να την παρει καποιος οταν υπαρχουν κορίτσια σαν την κατερίνα ?? Ειπαμε στηθος νο 5 με υπεροχη ρογα .Κόστος 80 € ..
Eιχε αγελειες , αλλα τις εξαφανισε και τωρα ασχολειτε με mamba , και περισσοτερο με BADOO .καπου εχει αγγελιες αν δεν κανω λαθος αυτη.. την ειχα δει και τωρα δεν τη βρισκω..
απο τις φωτο παντως δεν ειναι και ασχημη..Τελικα η συναντηση με τη Ναταλια εγινε . Γιατι όμως κατι με εσπρωχνε προς αυτη την κοπελα , τι ηταν αυτο , μα το πενταρι στηθος που διαθετει , και η διαισθηση οτι επροκειτο για amateur περιπτωση , δυο στοιχεια που με τρελενουν .Οταν λεμε amateur ποιο amateur πεθαινεις . Λιγο καιρο στο κουρμπετι η κοπελα ενεκα ειδικων συνθηκων οι οποιες δεν κανει ανα αναφερθουν .Πως ηταν εμφανισιακα , για μενα ομορφη κοπελα οι φωτο την αδικουν πολυ , νταρτανογυναικα αλλα με πλαδαρή κοιλίτσα , κληρονομια μίας γέννας .Στον αγωνα ειπαμε ατεχνη , σε όλα , αλλα και τα κάνει όλα , εκτός απο anal . H μπροστα τρυπα στενη , και εαν δεν την προετοιμάσεις πονάει . Στο social εξαιρετική , δεν το περιμενα , μου προτεινε οποτε παω απο τη γειτονια της να βγούμε για καφέ ,ειναι πολυ φυλικό κορίτσι .Τωρα γιατι να την παρει καποιος οταν υπαρχουν κορίτσια σαν την κατερίνα ?? Ειπαμε στηθος νο 5 με υπεροχη ρογα .Κόστος 80 € ..
ετσι σε θελω...Τελικα η συναντηση με τη Ναταλια εγινε . Γιατι όμως κατι με εσπρωχνε προς αυτη την κοπελα , τι ηταν αυτο , μα το πενταρι στηθος που διαθετει , και η διαισθηση οτι επροκειτο για amateur περιπτωση , δυο στοιχεια που με τρελενουν .Οταν λεμε amateur ποιο amateur πεθαινεις . Λιγο καιρο στο κουρμπετι η κοπελα ενεκα ειδικων συνθηκων οι οποιες δεν κανει ανα αναφερθουν .Πως ηταν εμφανισιακα , για μενα ομορφη κοπελα οι φωτο την αδικουν πολυ , νταρτανογυναικα αλλα με πλαδαρή κοιλίτσα , κληρονομια μίας γέννας .Στον αγωνα ειπαμε ατεχνη , σε όλα , αλλα και τα κάνει όλα , εκτός απο anal . H μπροστα τρυπα στενη , και εαν δεν την προετοιμάσεις πονάει . Στο social εξαιρετική , δεν το περιμενα , μου προτεινε οποτε παω απο τη γειτονια της να βγούμε για καφέ ,ειναι πολυ φυλικό κορίτσι .Τωρα γιατι να την παρει καποιος οταν υπαρχουν κορίτσια σαν την κατερίνα ?? Ειπαμε στηθος νο 5 με υπεροχη ρογα .Κόστος 80 € ..
Eιχε αγελειες , αλλα τις εξαφανισε και τωρα ασχολειτε με mamba , και περισσοτερο με BADOO .
Καταρχην ποια φιλη θέλεις , τι εχεις ακουσει ?? Οσο και να ψαξεις δεν θα το βρεις οι κοπελες δεν εκτιθεντε πουθενα ..Μάγκες προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη.. Θέλω να δοκιμάσω φίλη Ivankas αλλά δεν βρίσκω το τηλέφωνό της με τίποτα... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
Οχι υπαρχει ενα λινκ εδω πιο πισω με το προφιλ.. βασικα δεν βρισκω το λινκ σ αυτο το θρεντ..
Καταρχην ποια φιλη θέλεις , τι εχεις ακουσει ?? Οσο και να ψαξεις δεν θα το βρεις οι κοπελες δεν εκτιθεντε πουθενα ..
σωστοςΚαταρχην ποια φιλη θέλεις , τι εχεις ακουσει ?? Οσο και να ψαξεις δεν θα το βρεις οι κοπελες δεν εκτιθεντε πουθενα ..
Τελικα η συναντηση με τη Ναταλια εγινε . Γιατι όμως κατι με εσπρωχνε προς αυτη την κοπελα , τι ηταν αυτο , μα το πενταρι στηθος που διαθετει , και η διαισθηση οτι επροκειτο για amateur περιπτωση , δυο στοιχεια που με τρελενουν .Οταν λεμε amateur ποιο amateur πεθαινεις . Λιγο καιρο στο κουρμπετι η κοπελα ενεκα ειδικων συνθηκων οι οποιες δεν κανει ανα αναφερθουν .Πως ηταν εμφανισιακα , για μενα ομορφη κοπελα οι φωτο την αδικουν πολυ , νταρτανογυναικα αλλα με πλαδαρή κοιλίτσα , κληρονομια μίας γέννας .Στον αγωνα ειπαμε ατεχνη , σε όλα , αλλα και τα κάνει όλα , εκτός απο anal . H μπροστα τρυπα στενη , και εαν δεν την προετοιμάσεις πονάει . Στο social εξαιρετική , δεν το περιμενα , μου προτεινε οποτε παω απο τη γειτονια της να βγούμε για καφέ ,ειναι πολυ φυλικό κορίτσι .Τωρα γιατι να την παρει καποιος οταν υπαρχουν κορίτσια σαν την κατερίνα ?? Ειπαμε στηθος νο 5 με υπεροχη ρογα .Κόστος 80 € ..