spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
δεν δινει φωτο?...και οι δυο στο mamba με κριτηριο αναζητησης sex.
αντε δες και μια φωτο της micki η κατερινα δεν δινει ..
δεν δινει φωτο?...και οι δυο στο mamba με κριτηριο αναζητησης sex.
αντε δες και μια φωτο της micki η κατερινα δεν δινει ..
και οχι amateur....χααχαχαχαχχαχαχαγουσταρει mature boys δηλ??
σου τη βγάζει vip γιατί είσε κάτω από 35, και ή κοπέλα έχει βάλει block γι αυτές τι ηλικίες οπότε και να στο δώσει κάποιος εάν είσε μικρός το ραντεβού δεν θα γίνει.
άλλαξε την ημερομηνία γενεθλίων στο mamba, τι να πω ρε φίλε αφού είναι μαλακισμενο τι να κάνουμε.. Υπομονή μόνο. από την άλλη όπου θέλει το δινει..Θα πρέπει να περιμένω 4 μήνες να γίνω 35 δλδ για να την φάω?!!!
η κατερινα δεν δίνει φώτο και γενικά δεν κυνηγάει τη δούλια 1-2 ραντεβού κάνει.δεν δινει φωτο?...
ναι,αληθευει.γιαυτο και ειναι χαλαρα στα ραντεβου της.η κατερινα δεν δίνει φώτο και γενικά δεν κυνηγάει τη δούλια 1-2 ραντεβού κάνει.
Ας ημουν κ εγω 35 κ ας μη με ηθελαν οι μισες και οσες ακομη ανεξαρτητες του bou!!Θα πρέπει να περιμένω 4 μήνες να γίνω 35 δλδ για να την φάω?!!!
άλλαξε την ημερομηνία γενεθλίων στο mamba, τι να πω ρε φίλε αφού είναι μαλακισμενο τι να κάνουμε.. Υπομονή μόνο. από την άλλη όπου θέλει το δινει..
Ας ημουν κ εγω 35 κ ας μη με ηθελαν οι μισες και οσες ακομη ανεξαρτητες του bou!!
χαχαχα
λεει πως δεν παει με κατω απο 100 και χωρις αναλ μαλιστα. Απο φωτο που ειδα δεν αξιζει ουτε για 50.Από πίσω το έχει πάρει κανείς το milf...
Ας ημουν κ εγω 35 κ ας μη με ηθελαν οι μισες και οσες ακομη ανεξαρτητες του bou!!
χαχαχα
Νασαι καλα νεαρε μου)..μου χρειαζοταν ενα θετικο σχολιο για να μην με παρει απο κατωΆσε τώρα θα μας πεις ότι σε πήραν τα χρόνια..μια χαρά τις καταφέρνεις..
Συμφωνωλεει πως δεν παει με κατω απο 100 και χωρις αναλ μαλιστα. Απο φωτο που ειδα δεν αξιζει ουτε για 50.
ναι ρε φίλε έχεις δίκιο το είδα και εγώ..Γιάννο είναι το μοναδικό που δεν αλλάζει στο mamba..
Καλημέρα παίχτες..παιζει κάποιος να στείλει το τηλεφωνακι τις micky?? γιατί δεν έχω vip για να τις στείλω..
φίλε έχεις π.μ.
εγω ειμαι πανω απο 35 και την βγαζη vipσου τη βγάζει vip γιατί είσε κάτω από 35, και ή κοπέλα έχει βάλει block γι αυτές τι ηλικίες οπότε και να στο δώσει κάποιος εάν είσε μικρός το ραντεβού δεν θα γίνει.
Για να μην βλέπει την φάτσα της ε;Από πίσω το έχει πάρει κανείς το milf...
Για να μην βλέπει την φάτσα της ε;
Τωρα που την ξαναβλεπω, κι αυτα πολλα ειναι..εε οχι να πληρωσουμε κ τη θειτσα απο την Αιδηψο..ελεος!!Συμφωνω