giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
οποιος συναδελφος προθυμοποιηθει να την φιλοξενησει..κ εμεις οσο μπορουμε να βοηθησουμεΚαποιος που να ξερει κατι ? Θελει ναρθει Ελλαδα
οποιος συναδελφος προθυμοποιηθει να την φιλοξενησει..κ εμεις οσο μπορουμε να βοηθησουμεΚαποιος που να ξερει κατι ? Θελει ναρθει Ελλαδα
μιλησες μαζι της γιωργο?οποιος συναδελφος προθυμοποιηθει να την φιλοξενησει..κ εμεις οσο μπορουμε να βοηθησουμε
Και σου ειπε συνάντηση ΜΟΝΟ στο στουντιο/α που εργάζεται;εγω ναι, επιβεβαιωνω
2-3 κουβεντες στα ρωσικα με google translateμιλησες μαζι της γιωργο?
ναι, της ειπα για hotel κ αρνηθηκεΚαι σου ειπε συνάντηση ΜΟΝΟ στο στουντιο/α που εργάζεται;
ΟΚ. Οπότε προσπερνάωναι, της ειπα για hotel κ αρνηθηκε
οποιος συναδελφος προθυμοποιηθει να την φιλοξενησει..κ εμεις οσο μπορουμε να βοηθησουμε
[/quote
αντε να θυσιαστω και να την φιλοξενησω ρε παιδια......
ωραιος φιλε2-3 κουβεντες στα ρωσικα με google translate
Δεν φτασαμε ..στο ψητο ακομη
για ποση ωρα τυπε?Γεια σας αλανια κανονισα με την τύπισσα φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό τα παιρνει στο στομα φιλα χωρις γλωσσα της ειπα στα 70 να το κανω το κασκαντεριλικη ;
2-3 κουβεντες στα ρωσικα με google translate
Δεν φτασαμε ..στο ψητο ακομη
Ρε σεις ολοι airbnb δωματια εχετε ?οποιος συναδελφος προθυμοποιηθει να την φιλοξενησει..κ εμεις οσο μπορουμε να βοηθησουμε
[/quote
αντε να θυσιαστω και να την φιλοξενησω ρε παιδια......
Νομίζω ότι είχε προφίλ με όνομα Kia(διεγραμμένο) και εκεί έλεγε αμα θες να πας στο στούντιο που δουλεύει, δεν δούλευε μόνο σε ένα αλλά ανάλογα με την μέρα σε άλλο, σε καποια αλυσίδα λογικά. Για συνάντηση σε ξενοδοχείο δεν ενδιαφερόταν
Καλο φαινεται. περιμενουμε εντυπωσειςΓεια σας αλανια κανονισα με την τύπισσα φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό τα παιρνει στο στομα φιλα χωρις γλωσσα της ειπα στα 70 να το κανω το κασκαντεριλικη ;
Πολυ γλυκο και σεξυ μωρακι φαινεται ... μακαρι να ψηθει καλα και να ερθει Αθηνα , θα περασει ζαχαρη το μωροΚαποιος που να ξερει κατι ? Θελει ναρθει Ελλαδα
Γεια σας αλανια κανονισα με την τύπισσα φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό τα παιρνει στο στομα φιλα χωρις γλωσσα της ειπα στα 70 να το κανω το κασκαντεριλικη ;
Οντως ρε Dig ... ποια ειναι αυτη απο το Διδυμου Μπουλη μου ??Πήγαινε στο Διδυμου 27 να την πάρεις,στο ίδιο πρόγραμμα,με 20 ευρώ.
Αυτη η Εleni ποια ειναι τουτη παλιΕυχαριστω ρε μαγκες για τηυν πληροφορηση για την προηγουμενη αυτη εχει κατι ειπωθει και μου διαφευγει μου εγραψε 70 πλατεια Αμερικης ξερεοι κανειςς κατι;;;
αντε ξανα αυτη η ουκρανη καθε μερα αλλαζει ονομα... θωδηΑυτη η Εleni ποια ειναι τουτη παλι