Aλλο και τουτο. Σου ζηταει whatsup και κανει προτασεις για υποπτες μπιζνες με τη Ρωσσια. χαχχαχα, πουλαει
λεει πληροφοριες, θα σας κανει εκατομυριουχους :-) :-)
Τρολιά.
Aλλο και τουτο. Σου ζηταει whatsup και κανει προτασεις για υποπτες μπιζνες με τη Ρωσσια. χαχχαχα, πουλαει
λεει πληροφοριες, θα σας κανει εκατομυριουχους :-) :-)
Η πρωτη γαμαειμε την μυτη. Η δευτερη καλοστεκουμενο γκιλφ
Μεγαλοκοπέλες που δεν ανταποκρίθηκαν στον ανιδιοτελή έρωτά μου και με μπλόκαραν!!!
Έκανα τη μαλακία, κασκαντεριλίκι, πειτε οπως θέλετε, καλύτερα να τον έπαιζα..
www.mamba.ru/mb1685756641]https://www.mamba.ru/mb1685756641[/url]
Γ
για πες κοστος και λεπτομερειες φιλεΈκανα τη μαλακία, κασκαντεριλίκι, πειτε οπως θέλετε, καλύτερα να τον έπαιζα..
www.mamba.ru/mb1685756641]https://www.mamba.ru/mb1685756641[/url]
για πες κοστος και λεπτομερειες φιλε
Tην ειχα τσεκαρει κ εγωΝταρτανορωσσίδα με άγριο βλέμμα, με καλό στήθος, κοιλούμπα, άκωλη, πίπα μέτρια προς καλή.. στα του αγώνα φιλότιμη προσπάθεια αλλά.. Κόστος 50αρι αλλά πιστεύω με παζάρι πέφτει.
Δοκίμασα και εγώ μια φορά. Κατά την γνώμη μου όλες οι γυναίκες έχουν την θέση τους στο πορνοσύμπαν, σε κάποιους δεν μετράει τόσο η ηλικία (55+) και η εμφάνιση (80+ όλα χαλαρά). Απλά να έχουν και την ανάλογη τιμολόγηση. Για τέτοιες θείες τα 30Ε θα επρεπε να είναι το μέγιστο αποδεκτό τίμημα.
Της έστειλα και αφου μου ειπε οτι ειναι του επαγγελματος της ζητησα να δω καμια φωτογραφια της. Με μπλοκαρε αλλα απ οτι καταλαβαινω ειμαι τυχερος.
Μη χάσεις εσύ?
κανε log out στο μαμπα και ανοιγουν ολα τα προφιλ και τα κλειδωμενα
Αν θυμάμαι καλά, διότι πλέον με έχει μπλοκάρει και δεν μπορώ να δω προφιλ, έχει σπίτι στη Φυλής, κάτω από την πλατεία Βικτωρίας. (Αν λοιπόν είναι αυτή που υποψιάζομαι), είχα πάει στο σπίτι της πριν κανα χρόνο. Είχα γράψει για την εμπειρία μου τότε. Εν πάσει περιπτώσει και εν συντομία με κέρασε ελληνικό καφέ και μετά περάσαμε στα περαιτέρω. Εννοείται ότι ήταν ένα χύσιμο και τίποτε άλλο. Το αστείο είναι ότι της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να της δώσω δωράκι. Όταν λοιπόν πήγα να φύγω, έφραξε με την κορμάρα της την πόρτα και μου ζήτησε δωράκι. Απάντησα ότι δεν συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο και έφυγα. Μετά με μπλοκάρισε (στα π@π@ρια μου).
Δεν διαφωνώ επί της αρχής. Απλά η πραγματικότητα τελικά μας διαψεύδει. Γυναίκες μιας κάποιας ηλικίας και εμφάνισης όχι απλώς πουλάνε το κορμί τους επιτυχώς αλλά το κάνουν σε αδιανόητη τιμή, προφανώς αποδεκτή από την αγορά δηλαδή από εμάς.Σωστός κατ' αρχήν. Απλά ισχύει κι αυτό που γράφει κι ο παίκτης πιο πάνω: από ένα όριο και πέρα (πες το ηλικιακό, πες το εμφανισιακό) η γυναίκα δεν μπορεί να έχει αξίωση να το πουλάει το κορμί της, μόνο να το χαρίζει, όπως κάνουμε δηλ. και οι περισσότεροι άντρες (πλην των ζιγκολό), για να ευχαριστηθεί το σεξ, πράγμα που φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμα της καθεμιάς, όσο χάλια ή σιτεμένη κι αν είναι.
Σωστη τοποθετηση ειδικα ο ορος "πορνοσυμπαν"!!Δοκίμασα και εγώ μια φορά. Κατά την γνώμη μου όλες οι γυναίκες έχουν την θέση τους στο πορνοσύμπαν, σε κάποιους δεν μετράει τόσο η ηλικία (55+) και η εμφάνιση (80+ όλα χαλαρά). Απλά να έχουν και την ανάλογη τιμολόγηση. Για τέτοιες θείες τα 30Ε θα επρεπε να είναι το μέγιστο αποδεκτό τίμημα.
Δεν απανταειΞερουμε κατι για αυτο?