zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
μονο βιπ δεχετε προσπαθησαΓράφεσαι στο mamba και της στέλνεις μνμ
μονο βιπ δεχετε προσπαθησαΓράφεσαι στο mamba και της στέλνεις μνμ
Αν διαβασεις λιγο πισω θα δεις ότι το δινει μονο η ιδια. το ειδες ? Μπραβοοοοοοοο
Επειδή έχει γεμίσει το inbox, πρέπει να περιμένεις να το αδειάσειμονο βιπ δεχετε προσπαθησα
ευχαριστω μενΕπειδή έχει γεμίσει το inbox, πρέπει να περιμένεις να το αδειάσει
Επειδή έχει γεμίσει το inbox, πρέπει να περιμένεις να το αδειάσει
Αναμενόμενο, μετά την "κριτική" του παίκτη πιο πάνω.
Οπότε κλασσικά προσπερνάς, μέχρις ότου ξεχαστεί η συγκεκριμένη, κι επανέρχεσαι πιο μετά.
Μεγάλη και χάλια για τα γούστα μου, η πλάκα είναι ότι ψάχνει καλό άνθρωπο και καλό παιδί αλλά μέχρι να βρει είναι πουτάναχοντρομπουτού και όχι μόνο στα 30 γιούρια σε χοτέλι. Νο αναλ νο cim. Οι πληροφορίες από το διάλογο που είχα μαζί της και τις φοτο που μου έδειξε!!!
εχει δοκιμασει αυτην κανεις συναγωνιστης?
να μην ποσταρετε βλακειες...εχεις δει ποτε ηταν τελευταια φορα online?εχουμε γνωμες-αποψεις-πληροφοριες?
το καταλαβαινω αυτο που λες ....αλλα μπορει καποιος να εχει την επαφη-γνωριμια...ειναι γνωστο οτι στο μαμπα μπαινουν για λιγο για να μαζεψουν πελατες και μετα την κανουν....μεχρι να χρειαστει ανανεωση....γι αυτο ρωτησα...να μην ποσταρετε βλακειες...εχεις δει ποτε ηταν τελευταια φορα online?
Για ποια μιλάς;παιδια γνωριζει κανεις την κυρια? μου εγραψε οτι κανει και...μασσαζ. την εχει παρει κανεις?
παιδια γνωριζει κανεις την κυρια? μου εγραψε οτι κανει και...μασσαζ. την εχει παρει κανεις?
εχω την εντυπωση οτι η καθε πικραμενη ρωσιδα,ουκρανη,ρουμανα μπαινοντας στο μαμπα αποκτα υφος και τουπε δυσαναλογο της αξιας της........
Χωρίς λινκ δε μπορώ να σου πω. Δε ξέρω για συναγωνιστέςσορρυ παιδες....γι'αυτην μιλαω Elena Skyratova