topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.074
- Πόντοι
- 736
εσυ να δείς ποσο ορθογράφε μου
εσυ να δείς ποσο ορθογράφε μου
Εκτος απο σενα κα γιαννη αλλος ξέρει το ντουο φαντάζομαι, να μας ενημερωσει ποιο εμπεριστατωμένα
Αυτα ειναι!!..))Εκτος απο σενα κα γιαννη αλλος ξέρει το ντουο φανταζωμαι, να μας ενημερωσει ποιο εμπεριστατομένα
..εδω ειναι το σωστοαντε και το tip της μέρας εάν πάρετε ivanka για Duo πες τε της να φέρει Ελληνίδα, είναι 35 και τέτοιο κορίτσι δεν έχετε ξανασυναντησει εδώ μέσα, δεν είναι γνωστή μην ψάχνετε.
Το θρυλικό Τρίο Στούτζες ξαναχτυπά ευχαριστώ κος αννον
Φίλε απ' οτι ξέρω το ντουο έχει χαλάσει ελπίζω να κανω λάθος...εδω ειναι το σωστο
Αυτα ειναι!!..))
εννοηται τι ρωτας τωρα...... καλη για τα χρονια της 50αρικο 2 ωρες πιπα και γαμησι καλη απλως μην της πης κανενα προσωπικο σου θεμα ....δεν ειναι καθολου κουτσομπολα
Υπαρχει και υλικο φωτογραφικο παντως ;)χαχα κατάλαβα
Είναι στα υπόψιν να τιμηθεί. Σε εμένα μου είπε 80 έουρος 2 φορές χωρίς κώλο. Πληροφορίες από εδώ μέσα είναι πως αν θέλεις να μάθει ένα μυστικό σου όλα τα Βαλκάνια απλά εμπιστέψουτο σ αυτην. Μένει στο κέντρο και δέχεται και σπίτι της τ απόγευμα. Θα τιμηθεί στο μέλλον όταν δε μπορώ να βρω κάτι άλλο σε προ γκιλφ (ή γκιλφ αν θέλετε) κατάσταση, γιατί με 80 έουρος μπορώ να βρω 40άρες και 45άρες για 1.5ώρα και με κώλο μέσα.Μάγκες το παρακάτω milfaki το έχει πάρει κανείς...
Από συνεύρεση μαζί της ή σου έχει στείλει;Υπαρχει και υλικο φωτογραφικο παντως ;)
το εχει σταλμενο μισο να ανοιξω τους πορνοφακελους με το υλικοΑπό συνεύρεση μαζί της ή σου έχει στείλει;
60 καπως τρωγεταιΕμένα μου είπε bill 60Ε για 1,5 ώρα χαχα ότι νάνε
Τυπε για αναλ η Ντάρια, μετά τις 20-01,Κανει και αναλ?
Για 1.5 ώρα 60 έρουρος έστω και χωρίς ανάλ είναι καλή τιμη θεωρώ. 80 για 2 φορές που μου είπε εμένα θα πρέπει να μην υπάρχει τίποτα. Αλλά σιγουρέψου ότι μιλάει για καθαρά 1.5ώρα. Γιατί την έχω πατήσει στο παρελθον και η άλλη στη μιάμιση ώρα εννοούσε 2 τελιώματαΕμένα μου είπε bill 60Ε για 1,5 ώρα χαχα ότι νάνε
Από ότι βλέπω έχει τρελλούς βύζους. Και από σώμα για την ηλικία της (50άρα πρέπει να είναι) καλά κρατιέται από σώμα.Για 1.5 ώρα 60 έρουρος έστω και χωρίς ανάλ είναι καλή τιμη θεωρώ. 80 για 2 φορές που μου είπε εμένα θα πρέπει να μην υπάρχει τίποτα. Αλλά σιγουρέψου ότι μιλάει για καθαρά 1.5ώρα. Γιατί την έχω πατήσει στο παρελθον και η άλλη στη μιάμιση ώρα εννοούσε 2 τελιώματα
παιδια 2 ωρες 50 και τελειωσε οσες φορες θες... πηγαινε σπιτι της παρε και 3-4 μπουκαλια κρασι και η βιζιτα θα γινη αρμενικηΓια 1.5 ώρα 60 έρουρος έστω και χωρίς ανάλ είναι καλή τιμη θεωρώ. 80 για 2 φορές που μου είπε εμένα θα πρέπει να μην υπάρχει τίποτα. Αλλά σιγουρέψου ότι μιλάει για καθαρά 1.5ώρα. Γιατί την έχω πατήσει στο παρελθον και η άλλη στη μιάμιση ώρα εννοούσε 2 τελιώματα
το δυνατο σημειο ειναι οντως οι βυζοι εχουν καλη αισθηση,,,,, και τα 50 τα εχει πατησει καργαΑπό ότι βλέπω έχει τρελλούς βύζους. Και από σώμα για την ηλικία της (50άρα πρέπει να είναι) καλά κρατιέται από σώμα.