geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 496
- Πόντοι
- 26
Καλοδεχούμενη η προσφορά, θα βόλευε τα μέγιστα ωστόσο το προφίλ να είχε κ φώτο..
έχει αναφερθεί πιο πίσω είναι αυτή που πάει μόνο γλυφάδα
Καλοδεχούμενη η προσφορά, θα βόλευε τα μέγιστα ωστόσο το προφίλ να είχε κ φώτο..
καλημερα σε ολους επειδη της τελευταιες ημερες ακουσα η μαλλον διαβασα πολλα κουλα για πορνοσταρ που γαμιονται με 50 ευρω και βλεπω να γραφουν συμβουλες για κοπελες απο το μαμβα χωρις να της εχουν συναντησει καν καποιοι,εκπτωσεις και 10ημερα προσφορων στελνω και εγω μια μονιμη προσφορα μετα απο συζητηση αρκετη με την κυρια θα παιζη στα 60 ευρω 90 λεπτα .....
Ετσι ακριβως)!Σωστά όλα όσα λες. Κι εγώ που παλιά χάλαγα ανά ραντεβού πολύ περισσότερα για το "σπορ" αυτό (το λες και πάθος όμως), τώρα το 100άρικο το σκέφτομαι, μη σου πω και το 80άρι. Το 60άρι ακόμα τρώγεται, (έστω κι αν δεν είναι καθαρό, αλλά πάνω σ' αυτό προστίθεται και το δωμάτιο (+22)), ειδικά άμα δεν είναι για 1 ώρα αλλά για 1,5 προς 2. Και κατά τη γνώμη μου, αν μια ανεξάρτητη που ζητάει 100 θέλει να έχει μέλλον στο χώρο, θα πρέπει να τα ζητάει στην ουσία για 1,5 ώρας ραντεβού μαζί με πρωκτικό, αλλιώς δεν. Τουλάχιστον όσο τα πράγματα είναι έτσι σφιχτά και δύσκολα.
Συμφωνω κ εγω, και στο θεμα τιμων των γραφειων, αλλα και στο θεμα καλυτερων υπηρεσιων απο τις ανεξαρτητες.παίδες καλημέρα,
όσο τα γραφεία παίζουν κατά μ.ο στα 120 με 160 (και φτάνουν και 250), οι ανεξάρτητες ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να παίξουν σε 60άρια. είναι λογικό και φυσιολογικό...
προσφέρουν ίδιες (και καλύτερες κατ'εμέ) υπηρεσίες με 40% λιγότερο κόστος (80-120) σε σχέση με τα γραφεία. μόνο τρελός (τρελή στην περίπτωση) θα έριχνε τις τιμές του κι άλλο.
(για να μην παρεξηγούμαι εξηγώ τι συμβαίνει κατά τη γνώμη μου δεν λέω ότι έτσι πρέπει να είναι η αλλοιώς....)
Συμπερασματικά, το στίγμα το δίνουν τα γραφεία. όσο αυτά δεν πέφτουν ΜΗΝ το ψάχνετε...
Τωρα που το λες, θυμαμαι κ εγω κατι 200αρια που εσκαγα, για αμφιβολου ποιοτητας τεμαχια, αλλα και υπηρεσιες,..που τωρα απλα μου φαινεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΣωστά όλα όσα λες. Κι εγώ που παλιά χάλαγα ανά ραντεβού πολύ περισσότερα για το "σπορ" αυτό (το λες και πάθος όμως), τώρα το 100άρικο το σκέφτομαι, μη σου πω και το 80άρι. Το 60άρι ακόμα τρώγεται, (έστω κι αν δεν είναι καθαρό, αλλά πάνω σ' αυτό προστίθεται και το δωμάτιο (+22)), ειδικά άμα δεν είναι για 1 ώρα αλλά για 1,5 προς 2. Και κατά τη γνώμη μου, αν μια ανεξάρτητη που ζητάει 100 θέλει να έχει μέλλον στο χώρο, θα πρέπει να τα ζητάει στην ουσία για 1,5 ώρας ραντεβού μαζί με πρωκτικό, αλλιώς δεν. Τουλάχιστον όσο τα πράγματα είναι έτσι σφιχτά και δύσκολα.
Κανει και αναλ?καλημερα σε ολους επειδη της τελευταιες ημερες ακουσα η μαλλον διαβασα πολλα κουλα για πορνοσταρ που γαμιονται με 50 ευρω και βλεπω να γραφουν συμβουλες για κοπελες απο το μαμβα χωρις να της εχουν συναντησει καν καποιοι,εκπτωσεις και 10ημερα προσφορων στελνω και εγω μια μονιμη προσφορα μετα απο συζητηση αρκετη με την κυρια θα παιζη στα 60 ευρω 90 λεπτα .....
καποιοι που εχουν ακομα γερα πορτοφολια φιλε το θεμα ειναι οτι και στο μαμπα πλεον ζητανε κατι τιμες λες και ειναι γραφειοΣυμφωνω κ εγω, και στο θεμα τιμων των γραφειων, αλλα και στο θεμα καλυτερων υπηρεσιων απο τις ανεξαρτητες.
Βεβαια, η αρχικη μου απορια παραμενει, ποιοι ειναι αυτα που τα δινουν?..ειτε στη μια ειτε στην αλλη περιπτωση)
οχιΚανει και αναλ?
Adrea επισης συμφωνω απολυτωςκαποιοι που εχουν ακομα γερα πορτοφολια φιλε το θεμα ειναι οτι και στο μαμπα πλεον ζητανε κατι τιμες λες και ειναι γραφειο
Anal δεν....Επίσης σε σχέση με την συζήτηση που έχει ανοίξει για τις τιμές θέλω να σας πω το εξής: Κάθε τάνα έχει μία τιμή. Αν η τιμή είναι 60, τότε στις περισσότερες των περιπτώσεων πέφτουν στα 50. Αν η τιμή είναι 100, τότε στις περισσότερες των περιπτώσεων το ρίχνουν στο 70αρι. Δεν είναι νόμος, αλλά η δική μου εμπειρία που ΠΑΝΤΑ παζαρεύω τις τιμές, αυτό λέει. Προφανώς υπάρχουν και οι εκείνες που είναι αμετακίνητες, πλην όμως είναι κάτι πιπίνια με 150 την ώρα. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ τα χρήματά σαςΚανει και αναλ?
Καλο tip. Παντα διαπραγματευση σε λογικα πλαισια και πληροφοριες απο εδω.Anal δεν....Επίσης σε σχέση με την συζήτηση που έχει ανοίξει για τις τιμές θέλω να σας πω το εξής: Κάθε τάνα έχει μία τιμή. Αν η τιμή είναι 60, τότε στις περισσότερες των περιπτώσεων πέφτουν στα 50. Αν η τιμή είναι 100, τότε στις περισσότερες των περιπτώσεων το ρίχνουν στο 70αρι. Δεν είναι νόμος, αλλά η δική μου εμπειρία που ΠΑΝΤΑ παζαρεύω τις τιμές, αυτό λέει. Προφανώς υπάρχουν και οι εκείνες που είναι αμετακίνητες, πλην όμως είναι κάτι πιπίνια με 150 την ώρα. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ τα χρήματά σας
έχεις δίκιο Γιώργο, όσες φορές το έκανα τα ραντεβού δεν πήγε καλά είναι δίκοπο μαχαίρι.Υπαρχει βεβαια και ενα ζητημα, που το εχω καταλαβει και απο μονος μου, μεσα απο την επαφη δηλ με την κοπελα, αλλα και μου το εχουν πει καποιες..που ετσι ειχαμε μια καπως πιο στενη σχεση.
Οσο πιο πολλα ειναι τα λεφτα που της δινεις τοσο καλυτερη αποδοση εχει.
Ενδεχομενως το παζαρι να το δεχτει τελικα, γιατι εχει αναγκη η δεν ξερω για ποιον αλλο λογο, αλλα μπορει να ειναι πεσμενη, αμετοχη, διεκπεραιωτικη κλπ κλπ (κομοδινο χαχαχα)
οκ τοτε για τον φίλο που θα με παραδεχθεί μαν..Υπενθυμίζω ότι μπορούν να δημοσιευτούν φωτογραφίες-αρκεί να μη δείχνουν πρόσωπο.
καμμια σχεση πιο αδυνατη και ωραιο κορμικαλημερα Τασσο, αυτη ειναι το προφιλ μιας Νταριας (χωρις φωτο), εχει σχεση με την Ιβανκα ή μαλακιες λέω ?
καλημερα Τασσο, αυτη ειναι το προφιλ μιας Νταριας (χωρις φωτο), εχει σχεση με την Ιβανκα ή μαλακιες λέω ?καλημερα σε ολους επειδη της τελευταιες ημερες ακουσα η μαλλον διαβασα πολλα κουλα για πορνοσταρ που γαμιονται με 50 ευρω και βλεπω να γραφουν συμβουλες για κοπελες απο το μαμβα χωρις να της εχουν συναντησει καν καποιοι,εκπτωσεις και 10ημερα προσφορων στελνω και εγω μια μονιμη προσφορα μετα απο συζητηση αρκετη με την κυρια θα παιζη στα 60 ευρω 90 λεπτα .....
Εκφραστικο πορτραιτο..))Αντε κ άλλη μια κ την επόμενη φορά θα ζητάω απόδειξη μαν