ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 10 εκατομμυρια φορες...
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ειναι ενηλικες,και οχι παιδακια,του δημοτικου.
Δηλαδή ρε συ γκουρου, κρίνοντας από την Ωρθογραφια Ωρισμενων .....εχεις συμπεράνει ότι ολα τα μέλη έχουν βγάλει το Δημοτικό? Παω πασσο...
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 10 εκατομμυρια φορες...
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ειναι ενηλικες,και οχι παιδακια,του δημοτικου.
Δηλαδή ρε συ γκουρου, κρίνοντας από την Ωρθογραφια Ωρισμενων .....εχεις συμπεράνει ότι ολα τα μέλη έχουν βγάλει το Δημοτικό? Παω πασσο...
παψε εσυ!
Υ.Γ.θελω να αγορασω ουρανοξυστη,ερχεσαι λιγο μαζι μου..
Υ.Γ2.ααααααααααααααααααααααχχααχχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!...νεο ζωον στον οριζοντα.!..
παψε εσυ!
Υ.Γ.θελω να αγορασω ουρανοξυστη,ερχεσαι λιγο μαζι μου..
Υ.Γ2.ααααααααααααααααααααααχχααχχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!...νεο ζωον στον οριζοντα.!..
καλαααααααααΚι εγώ κύριε pilo θέλω να μου ανοίξεις ένα μπαρμπερικο και σου υπόσχομαι να σε ξουριζω τσάμπα !!!!
ΥΓ. Δεν θέλω τσιγκουνιές !!!!
Χτες ηταν ανοιχτα ολα τα εμπορικα και η Σβετυ , και η Νικολ και η Βαλεριαφιλε να σε ρωτησω κατι η σβετ απο ποτε ξεκινησε να δουλευει κυριακες γιατι απο οσο ξερω απο την ιδια δεν δουλευει κυριακες
α! τελικά η Βαλέρια είναι η Βάρια από Καλλιρόης.Χτες ηταν ανοιχτα ολα τα εμπορικα και η Σβετυ , και η Νικολ και η Βαλερια
Χτες ηταν ανοιχτα ολα τα εμπορικα και η Σβετυ , και η Νικολ και η Βαλερια
60 και 80 με αναλ.. δυο πιστολιες , χωρις πιεση χρονου.
και η βαλερια αλλα και ολες από την παρεα της κανουν αναλ..Η βαλερια προχθες μου ειπε οτι δεν κανει πλεον αναλ και οτι ποτε δεν εκανε
Οποτε μονο νικολ απο εδω και μπρος για εμενα
μακαρι να είναι αληθινες,αλλα μου φαινεται παρα πολύ καλο για να είναι αληθινο.....ας απαντησει κανενας συναγωνιστης ειδήμονας πρύτανης του μαμπα.Ερώτηση για τους γνώστες του Mamba. Στο παρακάτω προφίλ οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή θα συναντήσουμε κάτι τελείως διαφορετικό;; Αν κάποιος παίκτης έχει φάει τώρα τελευταία θα του ήμουν ευγνώμων αν μου απαντήσει. Δεκτά και pm.
κοπηκες στα πιτς εσυ...Η βαλερια προχθες μου ειπε οτι δεν κανει πλεον αναλ και οτι ποτε δεν εκανε
Οποτε μονο νικολ απο εδω και μπρος για εμενα
μακαρι να είναι αληθινες,αλλα μου φαινεται παρα πολύ καλο για να είναι αληθινο.....ας απαντησει κανενας συναγωνιστης ειδήμονας πρύτανης του μαμπα.
Ήθελα να δοκιμάσω, αλλά 150έουρος για μια πιστολιά και όχι ανάλ; Ούτε για πλάκα.Ερώτηση για τους γνώστες του Mamba. Στο παρακάτω προφίλ οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή θα συναντήσουμε κάτι τελείως διαφορετικό;; Αν κάποιος παίκτης έχει φάει τώρα τελευταία θα του ήμουν ευγνώμων αν μου απαντήσει. Δεκτά και pm.
και η βαλερια αλλα και ολες από την παρεα της κανουν αναλ..
προσωπικα η συζητηση σας στο βιμπερ δεν με ενδοιαφερει γιατι είναι κατι δικο σας απλα επειδή εχω παει και με βαλερια αλλα και με τις υπολοιπες πεντε κοπελες γνωριζω ότι κανουν αναλ..Αδερφε εμενα παντως μου ειπε οτι δεν κανει και με εβγαλε και τρελο, οποτε το ανεφερα. Και εχω ολη την συζητηση στο viber...
Σημερινη συναντηση στο μπιλ με βαλερια απο προσωπο σκιζει για τα γουστα μου βυζια αν και λιγο πεσμενα φοβερα αυτες οι θηλες τρελα τωρα στην κοιλια εχει κατι ζαρωματακια εμενα δεν με ενοχλουν καθολου τωρα στα του αγωνα η πιπα της ειναι για σεμιναριο πολυ καλο κωλαρακι σφιχτο που το δινει απλοχερα γενικα κανει τα παντα δεν δυσαρεστηθηκα πουθενα σιγουρα θα κανω επαναληπτικο αγωνα η κοπελα κινειται σε gfe ρυθμους και δινει γλωσσοφιλα καργα..Υγ για τον φιλο μου τον σωτηρη ξερει αυτος φιλε μιας και εχεις παθος με το cim σε ενημερωνω φιλε η κοπελα τα παιρνει στο στομα και γουσταρει!!!
Και εγω εχω παει με τη βαλερια και ενω τον αυγουστο μου ειχε πει οκ για αναλ (αν και δεν καναμε), τωρα μου ειπε οτι δεν της αρεσει και δεν κανει. Και ειχαμε περασει και πολυ καλα το καλοκαιρι, τι να πω να με μπερδεψε με κανεναν αλλον?προσωπικα η συζητηση σας στο βιμπερ δεν με ενδοιαφερει γιατι είναι κατι δικο σας απλα επειδή εχω παει και με βαλερια αλλα και με τις υπολοιπες πεντε κοπελες γνωριζω ότι κανουν αναλ..
Αυτή που δεν τον παιρνει εξ οπισθιωνποια είναι η Βαλέρια?