jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
κυριοι,για να μην γινονται παρεξηγησεις και βγαινουν λαθος συμπερασματα...ΟΛΟ το παρεακι,κανει φουλ προγραμμα...αυτο το λεω γιατι τις εχω συναντησει ολες...ΑΝ καποια κοπελα,ενημερωσει καποιον οτι σταματαει να προσφερει καποια υπηρεσια τοτε υπαρχουν δυο λογοι...
1)ο πελατης ειναι ανω του μεσου ορου.
2)επαθε ζημια.
εμένα μου ζήτησε 150 την ωρα παντοςμακαρι να είναι αληθινες,αλλα μου φαινεται παρα πολύ καλο για να είναι αληθινο.....ας απαντησει κανενας συναγωνιστης ειδήμονας πρύτανης του μαμπα.
κυριοι,για να μην γινονται παρεξηγησεις και βγαινουν λαθος συμπερασματα...ΟΛΟ το παρεακι,κανει φουλ προγραμμα...αυτο το λεω γιατι τις εχω συναντησει ολες...ΑΝ καποια κοπελα,ενημερωσει καποιον οτι σταματαει να προσφερει καποια υπηρεσια τοτε υπαρχουν δυο λογοι...
1)ο πελατης ειναι ανω του μεσου ορου.
2)επαθε ζημια.
ok,οπως το θετεις,συμφωνω φιλε μου.Μολις τις μιλησα και στο μαμπα σαν λινα και ειπε ξανα οτι δεν κανει απο πισω. Μαζι δεν ειχαμε κανει αναλ και στο μαμπα δεν ηξερε ποιος ειμαι, οποτε το 1 αποκλειεται, το 2 ειναι οντως πιθανο. Αλλα το θεμα μου ειναι οτι πηγε να με βγαλει τρελο λεγοντας οτι ποτε δεν εκανε αναλ.
Το οτι εκανε αναλ το ξερω, αυτο που λεω/λεει ειναι οτι δεν κανει πλεον
Μολις τις μιλησα και στο μαμπα σαν λινα και ειπε ξανα οτι δεν κανει απο πισω. Μαζι δεν ειχαμε κανει αναλ και στο μαμπα δεν ηξερε ποιος ειμαι, οποτε το 1 αποκλειεται, το 2 ειναι οντως πιθανο. Αλλα το θεμα μου ειναι οτι πηγε να με βγαλει τρελο λεγοντας οτι ποτε δεν εκανε αναλ.
Το οτι εκανε αναλ το ξερω, αυτο που λεω/λεει ειναι οτι δεν κανει πλεον
60+20 δεν ειναι?....μπας κ το λεει για εξτρα δωρακι για αναλ???
φιλη της σβετ αδερφε πολυ καλη!ποια είναι η Βαλέρια?
60+20 δεν ειναι?....
τοσο ειναι την κυριακη τοσα πληρωσα!60+20 δεν ειναι?....
εγω ξερω οτι ειναι 60 και +20 το αναλ.α δεν ξερω
εν εχω παρει
αλλα κ αλλες το χουν κανει
τοσο ειναι την κυριακη τοσα πληρωσα!
Οχι φιλε πραγματικά παλια εκανε αναλ τωρα ομως μου ειπε και μενα οτι δεν της πολυαρεσει και δεν θέλει δεν ειναι το θεμα οικονομικο απλα δεν γουσταρει αυτή την εποχή ισως μια και εχει πολυ περισσότερη πελατία να σκέφτεται διαφορετικα.μπας κ το λεει για εξτρα δωρακι για αναλ???
Οχι φιλε πραγματικά παλια εκανε αναλ τωρα ομως μου ειπε και μενα οτι δεν της πολυαρεσει και δεν θέλει δεν ειναι το θεμα οικονομικο απλα δεν γουσταρει αυτή την εποχή ισως μια και εχει πολυ περισσότερη πελατία να σκέφτεται διαφορετικα.
μονο οι δυο απο την παρεα,τους αρεσει..οι αλλες οχι πολυ,εως καθολου.
Την λιλια και την σβετλανα εννοεις?
αφου τις έχεις γνωρίσει όπως έχεις αναφέρει πιο πριν ξέρεις ότι είναι διαφορετικές όλες μεταξύ τους ... κορίτσια σαν τη Βαλέρια που είναι πιο φρέσκα στο χώρο λογικό είναι να μην αντέχουν τόσο την πίεση ... θέλουν λίγο με το μαλακό θεωρώ !μονο οι δυο απο την παρεα,τους αρεσει..οι αλλες οχι πολυ,εως καθολου.
φιλαρακι δεν ειναι φρεσκια η βαλερια στο χωρο απλα τωρα εγινε γνωστη εδω μεσω σβεταφου τις έχεις γνωρίσει όπως έχεις αναφέρει πιο πριν ξέρεις ότι είναι διαφορετικές όλες μεταξύ τους ... κορίτσια σαν τη Βαλέρια που είναι πιο φρέσκα στο χώρο λογικό είναι να μην αντέχουν τόσο την πίεση ... θέλουν λίγο με το μαλακό θεωρώ !