pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
αϊ ντοντ τοκ του γιουa etsi e?
αϊ ντοντ τοκ του γιουa etsi e?
λιακο το μιλας το ρωσικο δλδ?
Μπράβο για την ειλικρίνεια φιλε αλλά και εσύ περίμενες περισσότερα από αυτή? Φαίνεται ότι είναι χάλια φαντάζομαι από κοντά. Κερνάς ένα καφεδάκι 1,50€ και έφυγες.Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, στο μάμπα (όπως και στο μασαζ) έχω ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Οι συναντήσεις έχουν στεφθεί, τις περισσότερες φορές με καθολική αποτυχία, διότι αυτήν την περίοδο κινούμαι στο χώρο του ημιεπαγγελματισμού- αματσουριού. Με τη συγκεκριμένη ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και μετά viber. Δεν μιλάει γρι ελληνικό και γρι αγγλικό. Τέλος πάντων πέρασα και την παρέλαβα από το Παγκράτι για μια πρώτη γνωριμία. Μέχρι τότε δεν είχε γίνει κάποια κουβέντα για sex, δώρο κλπ. Για να μην τα πολυλογώ η γυναίκα είναι γύρω στα 50+, όχι κάτι ιδιαίτερο και κάνει ραντεβού με 50 γιούρια, που για την περίπτωσή της είναι πολλά. Να ενημερώσω ότι δεν φιλάει, πίπα κάνει μόνο με σκούφο, δεν έχει συμμετοχή, βαριέται, δεν θέλει καν να στον ακουμπήσει, δεν μπορείς να ανταλλάξεις καμία κουβέντα και μόλις της τα ρίξεις θέλει να φύγει. Τέλος θέλει να πας να την πάρεις και μετά να την ξαναγυρίσεις στο σπίτι της. (το οικογενειακό της στορι βαριέμαι να σας το διηγηθώ και δεν νομίζω να ενδιαφέρει)
Έφαγα, για τα δικά μου γούστα, μεγάλη φόλα, αν και το είχα υποψιαστεί.
Επόμενος στόχος (σίγουρα τεράστια φόλα και αυτή, είμαι σίγουρος) η Λουντμίλα που αναφέρθηκε παραπάνω. Ήδη έχω βγει μαζί της....
ασκημουλικο μοιαζει ή μου φαινεται ?ετοιμο το μωρακι!
Πρόγραμα κ τιμη μήπως ξέρουμε;ασκημουλικο μοιαζει ή μου φαινεται ?
Εχω κάνει 2-3 οχλήσεις απέξω απέξω και δεν μου φαίνεται ζεστή. Να δούμε, αν μπορώ, τι δουλειά κάνω, αν είμαι παντρεμενος, να της στείλω και άλλη φωτό κλπ. Να ασχοληθώ κιάλλο ή να τη στείλω...σαφως κ παιζει αλλα ειναι απ αυτες που το παιζουν κυριες οποτε θα δυσκολευτεις...
πήρα τηλέφωνο γιατί νόμιζα ότι είναι αγοράκι. τελικά μου είπε οτι έχεις έρθει απο Γερμανία και κάνει βίζιτες για να ανταπεξέλθει. 80 για μια ωρα εως 2 εκτονωσεις στο σπίτι της στα κατω Πατήσια. αυτή λέει είναι στις φωτογραφίεςΠρόγραμα κ τιμη μήπως ξέρουμε;
βάλτε το κινητο στο google κ θα σας βγάλει αγγελίες τηςπήρα τηλέφωνο γιατί νόμιζα ότι είναι αγοράκι. τελικά μου είπε οτι έχεις έρθει απο Γερμανία και κάνει βίζιτες για να ανταπεξέλθει. 80 για μια ωρα εως 2 εκτονωσεις στο σπίτι της στα κατω Πατήσια. αυτή λέει είναι στις φωτογραφίες
Εχει και μια φωτο με μια αλλη κοπελα, παιζει κανενα καλο duo?βάλτε το κινητο στο google κ θα σας βγάλει αγγελίες της
επίσης δεν φιλάει..Εγω προσωπικα πιστευω οτι αν εισαι fan του ειδους καλα θα περασεις.
Οπως στα ειπε ειναι. Ολα με αλεξιπτωτο και πισω καθολου. Ομως δεν θα τα κλαψεις στο γαμησι. Το ρολοι το κραταει, να το ξερεις ομως. Στο στομα και στο προσωπο δεν τα απλωνει....
ΥΓ Μην ακους ποτε εδω μεσα ποια ειναι καλη και ποια οχι. Ιδιως κατι μαλακες που σου λενε να την παρεις απο πεζοδρομιο καλυτερα. Θα κανεις οτι γουσταρεις και δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Οτι με καυλωνει εμενα μπορει να ξενερωνει εσενα. Στο τελος ολοι καλα περναμε. Θα βλεπεις θα χτυπας θα ερχεσαι να κανεις σχολιο και κριτικη...
ΥΓ2 Σε κατι τετοιες περιπτωσεις να ξερεις το αλεξιπτωτο ακομα και στο τρομπονι ειναι καλο...
Μπράβο για την ειλικρίνεια φιλε αλλά και εσύ περίμενες περισσότερα από αυτή? Φαίνεται ότι είναι χάλια φαντάζομαι από κοντά. Κερνάς ένα καφεδάκι 1,50€ και έφυγες.
εχει πολυ ωραιο σωμα απο οτι φαινεται ειναι και 19 χρονων ξερει καποιος υπηρεσιες το εχει παρει η απαλ ειμαστε στην διερευνησηασκημουλικο μοιαζει ή μου φαινεται ?
Η μούρη όμως είναι για μπουργκαεχει πολυ ωραιο σωμα απο οτι φαινεται ειναι και 19 χρονων ξερει καποιος υπηρεσιες το εχει παρει η απαλ ειμαστε στην διερευνηση
δεν διαφωνησα απλα ηθελα να μαθω τιμες και αν οι υπηρεσιες του 19 χρονου ειναι ικανοποιητικεςΗ μούρη όμως είναι για μπουργκα
σε εμενα παντως απαντησε με την μία, με ρωτησε αν είμαι παντρεμένος και αφου απάντησα όχι μετά εξαφαμίστηκε ....
(βεβαια στο προφιλ γραφει είμαστε ζευγάρι) η φώτο λογικά fake , οπότε πάμε για άλλα ...
καλη συνεχεια
Οι φωτογραφιες της ειναι λιγο 80's..Ζητάει μόνιμο χορηγό να της καλύπτει κάποια μηνιαία έξοδα με αντάλλαγμα sex...
..Ζητάει μόνιμο χορηγό να της καλύπτει κάποια μηνιαία έξοδα με αντάλλαγμα sex...
..Ζητάει μόνιμο χορηγό να της καλύπτει κάποια μηνιαία έξοδα με αντάλλαγμα sex...
και που εισαι ακομα τυπε εχουν τρελαθει οτι να ναι ζητανε47 χρονών, 1.65 και 70 kg, (φανταστείτε τα πραγματικά νούμερα ποιά θα είναι) και ψάχνει για χορηγό?
Ρε που καταντήσαμε....