old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
και που εισαι ακομα τυπε εχουν τρελαθει οτι να ναι ζητανε
Δεν φταίνε αυτές, αυτοί που τους τα δίνουν φταίνε!
και που εισαι ακομα τυπε εχουν τρελαθει οτι να ναι ζητανε
καλα σε αυτο εχεις πολυ μεγαλο δικιο φιλε αλλα δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτοΔεν φταίνε αυτές, αυτοί που τους τα δίνουν φταίνε!
σε καποιους το παιζει και δυσκολη κανει επιλογες αχχαχαχαχαχχαχα47 χρονών, 1.65 και 70 kg, (φανταστείτε τα πραγματικά νούμερα ποιά θα είναι) και ψάχνει για χορηγό?
Ρε που καταντήσαμε....
η φωτο πρεπει να ειναι τραβηγμενη,απο τον καιρο της αλωσεως..σε καποιους το παιζει και δυσκολη κανει επιλογες αχχαχαχαχαχχαχα
για πες
πολυ ωραιο παιδι χωρις ελληνιακα καποιος που πηρε τις υπηρεσιες της
ξεκάθαρα έτοιμη! Κ απο τις φωτός κ απο τη συνομιλία μας η οποια πλέον δε συνεχίζεται άγνωστο γιατί...για πες
ξεκάθαρα έτοιμη! Κ απο τις φωτός κ απο τη συνομιλία μας η οποια πλέον δε συνεχίζεται άγνωστο γιατί... [color]
μπορεις εχει 15νθημερο εκπτωσεων ;)καλα σε αυτο εχεις πολυ μεγαλο δικιο φιλε αλλα δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο
150 ζητησε για δυω ωρες,απαντησα 100 για μια κ με μπλοκαρε!δε πειραζει θα βρω παρηγορια στη κοπελα του dig!πολυ ωραιο παιδι χωρις ελληνιακα καποιος που πηρε τις υπηρεσιες της
Εμενα μου ειπε ότι ψαχνει σπονσοαρα , και της ειπα να παει στο voice. αει σιχτιρπολυ ωραιο παιδι χωρις ελληνιακα καποιος που πηρε τις υπηρεσιες της
εμένα με ρώτησε πόσα της δίνω, είπα 100 μου είπε 150 και μετά χάθηκε. Μην της δίνετε θάρρος γιατί μου φάνηκε λίγο ψωνίσαμενη.ξεκάθαρα έτοιμη! Κ απο τις φωτός κ απο τη συνομιλία μας η οποια πλέον δε συνεχίζεται άγνωστο γιατί...
νομιζω φιλε οτι πρεπει να ψαχνεται και να εχει καποιους για επιδομα μηνιαιοεμένα με ρώτησε πόσα της δίνω, είπα 100 μου είπε 150 και μετά χάθηκε. Μην της δίνετε θάρρος γιατί μου φάνηκε λίγο ψωνίσαμενη.
Εμενα μου ειπε ότι ψαχνει σπονσοαρα , και της ειπα να παει στο voice. αει σιχτιρ
εγώ για ένα πηδηματης είπα.νομιζω φιλε οτι πρεπει να ψαχνεται και να εχει καποιους για επιδομα μηνιαιο
συμφωνω μαζι σου απλα λεω τι σκεφτεταιεγώ για ένα πηδηματης είπα.
150 ζητησε για δυω ωρες,απαντησα 100 για μια κ με μπλοκαρε!δε πειραζει θα βρω παρηγορια στη κοπελα του dig!