σε εμένα είπε ότι φεύγει από Αθήνα αύριο ... αν απαντήσει για που θα ενημερώσω
πραγματι αυριο φευγει για αυτο ειναι οτι προλαβει να αρπαξει
τα κανει ομως ολα (και anal και cim) σε λογικες τιμες
την δοκιμασα και μετραει αλλα οποιος προλαβε προλαβε
σε εμένα είπε ότι φεύγει από Αθήνα αύριο ... αν απαντήσει για που θα ενημερώσω
ποιες λογικες τυπε 150 ζηταει παμε καλα??πραγματι αυριο φευγει για αυτο ειναι οτι προλαβει να αρπαξει
τα κανει ομως ολα (και anal και cim) σε λογικες τιμες
την δοκιμασα και μετραει αλλα οποιος προλαβε προλαβε
ποιες λογικες τυπε 150 ζηταει παμε καλα??
εχει δικιο ο συναγωνιστης η αλλη ζηταει 200 ;) μια χαρα ειναιποιες λογικες τυπε 150 ζηταει παμε καλα??
αντε βρε και εις ανωτεραεχει δικιο ο συναγωνιστης η αλλη ζηταει 200 ;) μια χαρα ειναι
εχει δικιο ο συναγωνιστης η αλλη ζηταει 200 ;) μια χαρα ειναι
και η σβετ 80 και τα κανει ολα για δυο ωρεςαγαπητε Τασσο
αυτη ζητα 150 για 2 ωρες
κατσε αδελφε ενα λεπτο 150 ειναι πολλα για περαστικη ;) ουτε την ξερουμε ουτε θα την ξαναδουμε σωστα ;)αγαπητε Τασσο
αυτη ζητα 150 για 2 ωρες
εισαι ψευτης 90 λεπτα ;) αν ξεχαστει παει στα 120 ;) και την εχουμε και καθε ημερα εδω σημαντικοκαι η σβετ 80 και τα κανει ολα για δυο ωρες
σωστα φιλε απλα ειμαι λιγο παρορμητικοςεισαι ψευτης 90 λεπτα ;) αν ξεχαστει παει στα 120 ;) και την εχουμε και καθε ημερα εδω σημαντικο
κατσε αδελφε ενα λεπτο 150 ειναι πολλα για περαστικη ;) ουτε την ξερουμε ουτε θα την ξαναδουμε σωστα ;)
πολυ σωσταπαιδες,ας μην γελιομαστε...λοιπον..150/δυωρο ειναι καλη τιμη..ΑΛΛΑ...θα πας μια φορα,και επειδη εισαι φορτωμενος,θα την ξεμουνιασεις.το θεμα ειναι πως επαναληπτικη,ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ καποιος...και το θεμα που εχουν σχεδον ολες οι κοπελες,ειναι οτι ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΑΝΕ...
το σωστο θα ηταν,να εχει μια λογικη τιμη,καποια,να εχει ενα δελεαστικο πακετο υπηρεσιων,ετσι ωστε να φτιαξει,ενα καλο πελατολογιο,και να κανει αφαιμαξη.
αρπαχτη=σιγουρη αποτυχια.
ποιος θα σε ελεγε προμοτορα???? τι ειναι αυτα > > ετσι χανονται οι πληροφοριες ..........εγω παντως περασα τζαμι
και κα8ησα 2 ωρες +
χωρις Hotel (ανταξη η βουλιαγμενη ειναι λιγο μακρυα)
παντως τα δουλεψε πολυ χωρις μα μου τα παντα ολα
δεν εγραψα πιο νωρις γιατι θα με ελεγαν promotora
ενω τωρα που φευγει αυριο δεν εχω τετοιο φοβο
συμφωνο και εγω. αλλα χασαμε ομως νωριτερα την πληροφορια αρχηγε ειδες γιατι ;)παιδες,ας μην γελιομαστε...λοιπον..150/δυωρο ειναι καλη τιμη..ΑΛΛΑ...θα πας μια φορα,και επειδη εισαι φορτωμενος,θα την ξεμουνιασεις.το θεμα ειναι πως επαναληπτικη,ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ καποιος...και το θεμα που εχουν σχεδον ολες οι κοπελες,ειναι οτι ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΑΝΕ...
το σωστο θα ηταν,να εχει μια λογικη τιμη,καποια,να εχει ενα δελεαστικο πακετο υπηρεσιων,ετσι ωστε να φτιαξει,ενα καλο πελατολογιο,και να κανει αφαιμαξη.
ποιος θα σε ελεγε προμοτορα???? τι ειναι αυτα > > ετσι χανονται οι πληροφοριες ..........
αυτη λες μαλλον που παιζει και 34 και 44
παιδες,ας μην γελιομαστε...λοιπον..150/δυωρο ειναι καλη τιμη..ΑΛΛΑ...θα πας μια φορα,και επειδη εισαι φορτωμενος,θα την ξεμουνιασεις.το θεμα ειναι πως επαναληπτικη,ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ καποιος...και το θεμα που εχουν σχεδον ολες οι κοπελες,ειναι οτι ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΑΝΕ...
του χρονου να μας ερθει με το καλο και με φουλ προγραμμασυμφωνώ απλά αυτή ήρθε να κάνει μπάζα και να την κάνει ... βέβαια έξυπνο να το κάνει δίωρο και 150 για όπως και να έχει αναλογικά στον αγώνα στο δίωρο χάνεις περισσότερο χρόνο ... ενώ στην ώρα γαμάς και έχεις το μυαλό σου στο ρολόι .... το θέμα είναι ότι θα μπορούσε κάποιος να την ρίξει στα 120 - 130 δίωρο και να είναι πιο vfm , εφόσον είναι καλή στον αγώνα ...
οπως και να έχει καλό ταξίδι και να μας γράφει και να ξανάρθει ;)