silver_serfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2010
- Like
- 490
- Πόντοι
- 26
Ναι σωστά φίλε... Θέλει γενναιόδωρο!!!
Ναι σωστά φίλε... Θέλει γενναιόδωρο!!!
Για τα καρντασια....Πρέπει να τις μιλήσεις με μεταφραστή η κατάλληλες φώτο. ....την γλώσσα του σώματος την μιλάει σίγουρα καλά. ...Αθήνα θέλει να έρθει αλλά δεν έχει χρήματα. ..ας μαζέψει λοιπόν. ....το ένα χέρι νιβει το άλλο
πηρα και εγω το τηλεφωνο της μου το εδωσε το νουμερο δηλαδη δεν το εκλεψα ;) σκεφτομαι να την τεσταρω φαινεται καλο παντωςKatrin 27
27 χρονων με 120 full λεει , εχει παρει κανεις ?
Και ιδου συνάδελφοι ο test-man. Ευγε ευγεπηρα και εγω το τηλεφωνο της μου το εδωσε το νουμερο δηλαδη δεν το εκλεψα ;) σκεφτομαι να την τεσταρω φαινεται καλο παντως
Και ιδου συνάδελφοι ο test-man. Ευγε ευγε
πηρα και εγω το τηλεφωνο της μου το εδωσε το νουμερο δηλαδη δεν το εκλεψα ;) σκεφτομαι να την τεσταρω φαινεται καλο παντως
φιλαρακι απλως ψαχνω δεν μιλαω μονο και να κανω των εξυπνακια ;)ολα τα καλα τεσταρεις γιγαντα
καλημερα ροζ πανθηρα!φιλαρακι απλως ψαχνω δεν μιλαω μονο και να κανω των εξυπνακια ;)
Ο ποζ πανθηρας εκλεβε. Ο Τασος κλεβει και τα δινει σε μας τους φτωχούς !καλημερα ροζ πανθηρα!
buongiorno come stai? ;)καλημερα ροζ πανθηρα!
μας εφτιαξες με αυτα π μας ειπες.Την πεμπτη κλεινω ραντεβου με ορους κ χυμους κ ενα π για να μην τρεμουν τα ποδια.buongiorno come stai? ;)