spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
σωστος εισαι.σόρυ ο δαίμων του upload λαθος επιλογή αρχείου. Ξανά λοιπόν από την νέα ύπαρξη με ίδιες υπηρεσίες και τιμοκατάλογο.
τεστ ντραιβ σε λίγο....
σωστος εισαι.σόρυ ο δαίμων του upload λαθος επιλογή αρχείου. Ξανά λοιπόν από την νέα ύπαρξη με ίδιες υπηρεσίες και τιμοκατάλογο.
τεστ ντραιβ σε λίγο....
να τη παρεις καλοκαιρι μερια να σου ρθει με το κοραλι το φορεμα να νιωσεις καλτιλα!
λοιπον ας κανουμε μια ενημερωση για την κυρια ραντεβου σε ξενοδοχειο του κεντρου η οποια μου ηρθε με ενα ωραιο ντυσιματακι πολυ σικατο και απλο ας παμε στα ενδοτερα ξεκινωντας απο καποια αναφορα ηλικιας που εχει γινη αυτο μαλλον ειναι για γελια μπορει η κυρια να μην ειναι 30 δεν ειναι ομως και πολυ 50 που αναφερθηκε παμε στο ζουμι πιο μεσα φορουσε ενα σετακι μαυρα δαντελωτα εσωρουχα και ζαρτιερες μολις εγινε αποκαλυψη του σουτιεν φανηκαν δυο στηθη αρκετα στητα και μεγαλα νουμερο 3 ετοιμα για την μαχη η κυρια ειναι πεντακαθαρη οσον αφορα τα δυνατα της σημεια κανει πιπα ποιημα τα στο σεξ αρκετα καλη με συμετοχη στο τελειωμα τα πηρε στομα μεχρι τελευταια σταγονα.ντουζακι χαλαρη κουβεντουλα παρολο που βρεθηκαμε πρωτη φορα παμε για δευτερο γυρω που λογω αντοχης δικης μου εγινε γρηγορος με μια απο τα ιδια για να μην κουραζω πολυ η κυρια σιγουρα δεν ειναι επαγγελματιας ομως το εχει περνας καλα και τα λεφτα σιγουρα δεν τα κλαις με τιποτα οον αφορα τα της ηλικιας και διαφορες αλλες πιπες που γραφονται εδω μεσα μην ακουτε κανενα ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΙΝΑΙ 50 ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΕ ... καλα να περναμε ;)
εγω δεν εδωσα σημασια στο ντυσιμο εδωσα σημασια στο γδυσιμο ;)να τη παρεις καλοκαιρι μερια να σου ρθει με το κοραλι το φορεμα να νιωσεις καλτιλα!
εδω το μωρακι ειναι κ εδω κ θελει κ τα ιδια λεφτα
το οτι μπορεις να ακυρωσεις τη συναντηση απο τη στιγμη που ερχεται αλανταλων κοπελα δεν ειναι επιλογη για σενα τυπε?Να ενας λογος που αποφευγω τα γραφεια. Πολυ photoshop, καμμια σχεση οι μεν με τις δε φωτο.
Blind date και να σκας ενα σκασμο λεφτα δεν λεει :-)
δες σελίδα 1232Εχουμε καμμια πληροφορια για την αλινα που ειναι 25;;; Ευχαριστω πολυ!
Ειναι επιλογη τυπε. Το θεμα ειναι να μην εχεις φαει τοσο χρονο να τρεχεις σε ξενοδοχεια, να περιμενειςτο οτι μπορεις να ακυρωσεις τη συναντηση απο τη στιγμη που ερχεται αλανταλων κοπελα δεν ειναι επιλογη για σενα τυπε?
... να τηνε κι αλλη που ηρθε για να κανει Χριστουγεννο στην γλυκια μας Αθηνα , ματαρες απιστευτες οντως , που ειναι ο πουστης ο pilo κατι τετοιες ωρες να μας δωσει τα φωτα του ....σιγα μη και δεν την ξερει ο Wikipilo
Τι εχουμε εδω.....τι ματακια ειναι αυτα .....που ελεγε και ο Γκουσκουνης............
... να τηνε κι αλλη που ηρθε για να κανει Χριστουγεννο στην γλυκια μας Αθηνα , ματαρες απιστευτες οντως , που ειναι ο πουστης ο pilo κατι τετοιες ωρες να μας δωσει τα φωτα του ....σιγα μη και δεν την ξερει ο Wikipilo
kolpe μου μιλαει μιλαει το κοριτσι στο chat ???.... για πεσαμε σε παρθενα παλι που δεν τα κανει αυτα ???
Οπαα !!!! Τετοια ειναι κι αυτη ??? Ημουν σιγουρος οτι το μωρο ειναι ντιβατο και θα μιλαει μονο στο VIP Για κατσε να παρω τηλ τον pilo o οποιος και μου σπαει τα αρχιδια τα πρωινα με της ανησυχιες του ,θελει VIP, φωναξε πιλο.......
Οπαα !!!! Τετοια ειναι κι αυτη ??? Ημουν σιγουρος οτι το μωρο ειναι ντιβατο και θα μιλαει μονο στο VIP Για κατσε να παρω τηλ τον pilo o οποιος και μου σπαει τα αρχιδια τα πρωινα με της ανησυχιες του ,
.... για κλεισε μια να παρω τον pilo .... αν και παιζει να της μιλαει αυτος η να της μιλαγε το απογευμα και να την ξεχεσε και να την μπολκαρε κιολας , γιατι τοσο μπροστα ειναι ο pilo και λιγοι ξερουν τα απαντα του pilo , λοιπον κλεινω να παρω pilo
χτιζει βιογραφικο σε γραφειοΠαιδιά μήπως ξέρει κανεις η Κάρλα τι έγινε
Έχω ένα τηλ και είναι κλειστό
την εχω κυαλαρει τη μικρη απο παλια...θελει VIP, φωναξε πιλο.......
... ρε θελει να εχεις τακτ για να πετσωσεις στο mamba , ε οχι και ποσα και ποση ??? .... τι τις περασες πουτανες στο mamba .... η τακτ θελει η να μιλας την γλωσσα του pilo , τελοςΏστε έτσι τους τα λες και τις ρίχνεις. .....Εγώ που λέω κατευθείαν πόσα και πόση ώρα, είμαι άγαρμπος...