gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
παλι ξενη?...θα ειναι γαλλιδα απο την γλυφαδα,αυτη.
παλι ξενη?...θα ειναι γαλλιδα απο την γλυφαδα,αυτη.
εχει γινει της μοδας τελευταια.η μια απο το ριο του αγιου δημητριου,η αλλη γαλλιδα απο γλυφαδα...
Θελει προσοχη αυτη η φωτο,εχει ιδιαιτερο νοημα.εχει γινει της μοδας τελευταια.η μια απο το ριο του αγιου δημητριου,η αλλη γαλλιδα απο γλυφαδα...
ωραια.παμε καλα.
Υ.Γ.μου αρεσει που εχει και φωτο,με τυπο,να δινει δαχτυλιδι.... ...για κλαματα.
gari το instagram της βραζιλιανας δες..... present for my birthdayyyyyyyyy
Εγω θα ψηφισω ΝουΔου παντως ....gari το instagram της βραζιλιανας δες..... present for my birthdayyyyyyyyy
.... ο pilo το ξερει ??? η να τον ειδοποιησω
τσα.....κατηφορησε προς τον μεσογειακο νοτο η γνωστη μας
που να προλαβω! την καψανε εδω μεσα τα καλοπαιδα κ την εκανε...απο βουλγαρια μερια τιποτα?.... ο pilo το ξερει ??? η να τον ειδοποιησω
Καυλα ειναι παντως το μωρο Nadya ειναι οπως ειναι και στις φωτος ??? την εχει φαει κανενας εμπειρος απο εδω μεσα ... ??? εχει βιογραφικο η κοπελα να τσεκαρουμε ???
μεσα απο την βουλγαρια,η απο κανενα προαστειο?..πχ,καλαμακι,χαλανδρι..τετοια.που να προλαβω! την καψανε εδω μεσα τα καλοπαιδα κ την εκανε...απο βουλγαρια μερια τιποτα?
κανει σοφες επενδυσεις το κοριτσιgari το instagram της βραζιλιανας δες..... present for my birthdayyyyyyyyy
αυτό που λες δεν το βρίσκω στείλε πμgari το instagram της βραζιλιανας δες..... present for my birthdayyyyyyyyy
άν είναι η ίδια γλύτωσες από τα σαγόνια του καρχαρία, αυξημένη τιμή = μεσάζοντες γαρ
αν δεν ειμαι σιγουρος....δεν μιλαω....οταν ειμαι ομως....
κ πριν μερες σχεδον ολες του γραφειου δεν ηταν θολες
γιατι?? τι εκανε?
ειλικρινα αυτη θελει πολυ πηδημα....
νομίζω ότι μόνο καυλαντιζεται και μαλακιζεται,,,,,μένει μόνιμα Ρόδο,,,,είναι κολλητή με μια ντρντανα κοκκινομάλλα,σε τουριστικό γραφείο εργάζονται και οι 2,,,,,,τώρα αν αποφασίσε και μετακόμισε μετά τον Οκτώβριο δεν ξέρω,,,,,,επειδη δεν εκανε θελει.......καυλαντισμα φουλ και παιχνιδι ομως κανει.... την παραδιδω στο πληθος....το παει το γραμμα πολυ η κυριαΟ
και το όνομα είναι ψεύτικο,δεν λέγεται DianaΕτσι, τα εχω ξαναπει.....μαζι της δεν εγω αλλο.......για καυλαντισμα και φωτογραφιες πρωτη