erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Να πας να δεις την εκθεση. Το καλυτερωτεροκαλησπέρα. θα είμαι Θεσσαλονίκη το σκ. εχει κανείς να προτείνει κάτι καλό?
Να πας να δεις την εκθεση. Το καλυτερωτεροκαλησπέρα. θα είμαι Θεσσαλονίκη το σκ. εχει κανείς να προτείνει κάτι καλό?
To alikaki που έγινε natali μετά
massage 50 euro στην κυψέλη και το παίζει δύσκολη - μακριά
Πολωνέζα με προηγούμενο όνομα νομίζω Monica26
πάντως τα ελληνικά τα γραφει καλά......
Καλημέρα νομίζω ότι κάποια στιγμή εζήταγε 200 τώρα 120? Αύριο ποιος ξέρει πιο χαμηλά Λόλα πιο χαμηλά !!!!!!!Μεγάλωσε Ελλάδα, βοηθάει και το Τ9 (αυτοματη διορθωση)
Καλημέρα νομίζω ότι κάποια στιγμή εζήταγε 200 τώρα 120? Αύριο ποιος ξέρει πιο χαμηλά Λόλα πιο χαμηλά !!!!!!!
Έτσι είναι, τα κανει ολα εκτος analεμενα 120 μου ειπε... της ειπα οκ ευχαριστω οταν θα εχω 120 ευρω θα τις απαντησω γιατι μαζι με ξενοδοχειο παει 140 και ειναι πολλα...
και μου λεει οκ και με 100 αν θες....
αν ειναι σαν τις φωτο που μου εστειλε ... βυζαρες καλο κορμι στα 100 θα το σκευτομουν...
Εμενα μουπε 100 το βασικο και τ αλλα ( ποια αλλα ?) εξτρα. Μαλλον ψαχνει για κοροιδαΈτσι είναι, τα κανει ολα εκτος anal
Εμενα μουπε 100 το βασικο και τ αλλα ( ποια αλλα ?) εξτρα. Μαλλον ψαχνει για κοροιδα
Είναι του παζαριού άλλα ζητάει στον καθένα, προφανώς βρίσκει και τα κάνει(δεν λέω για σένα)
εμενα 120 μου ειπε... της ειπα οκ ευχαριστω οταν θα εχω 120 ευρω θα τις απαντησω γιατι μαζι με ξενοδοχειο παει 140 και ειναι πολλα...
και μου λεει οκ και με 100 αν θες....
αν ειναι σαν τις φωτο που μου εστειλε ... βυζαρες καλο κορμι στα 100 θα το σκευτομουν...
Την εχω τιμησει αρκετες φορες και ειναι αρκετα καλη και φιλοτιμη , και σε πιπα και στο γαμησι, πανω απο 100 μην της δωσεις ουτε για πλακα , στα 100 με πιπα αφιλτρη και 2 φυτιλια ειναι μια χαρα , αυτα τα ολιγα απο εμε για την Ελενα καλη εβδομαδα σε ολουςδηλώνει ελληνίδα και ζητάει 120 για το bill.Φωτός στέλνει αν της το ῍ζητήσεις και δεν είναι γραφείο....λέει.Εχει πάρει κανείς??
Την εχω τιμησει αρκετες φορες και ειναι αρκετα καλη και φιλοτιμη , και σε πιπα και στο γαμησι, πανω απο 100 μην της δωσεις ουτε για πλακα , στα 100 με πιπα αφιλτρη και 2 φυτιλια ειναι μια χαρα , αυτα τα ολιγα απο εμε για την Ελενα καλη εβδομαδα σε ολους
μας δουλευει αυτη....
μας δουλευει αυτη....