sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Αυτό το μωρό Agata το έχει πάρει κάποιος;
Οι foto ειναι αληθινές;
Ευχαριστώ!
Της εχω γραψει επανηλλημενως αλλα δεν απαντα...
Αυτό το μωρό Agata το έχει πάρει κάποιος;
Οι foto ειναι αληθινές;
Ευχαριστώ!
Της εχω γραψει επανηλλημενως αλλα δεν απαντα...
Τι εννοειs,εχει καπου αγγελια;Η γνωστη Καρινα ειναι (απειρη βιβλιογραφια) .... Υπαρχουν και αλλες οδοι επικοινωνιας μαζι της (δς κριτικες)
Η γνωστη Καρινα ειναι (απειρη βιβλιογραφια) .... Υπαρχουν και αλλες οδοι επικοινωνιας μαζι της (δς κριτικες)
Ατσα το πορνιδιο , κατευθειαν στα ευρα , βουρ στο πατσαΚαι εκεί που έχεις μια κανονική συνομιλία με την κυρία.. χωρίς να της έχω πει τίποτα.. πέρα από όλα τα κοινωνικά που λέμε όλοι μας στο ξεκίνημα μιας κουβέντας..
Οχι δεν είναι και δεν ήταν ποτέ του επαγγέλματος,δεν δέχεται δωράκια,απλά δεν μπόρεσα να φύγω απ'τη δουλεια εγώ και έχει τρελαθεί.αν ειναι αυτη τη ξερουμε
pattakos,απλα βαριεμαι να ψαξω τι εχουν γραψει για τη κυριουλα! να εισαι σιγουρος παντως οτι εχει λαβει δωρακια! τωρα με σενα μπορει να παιζει κατι αλλο...Οχι δεν είναι και δεν ήταν ποτέ του επαγγέλματος,δεν δέχεται δωράκια,απλά δεν μπόρεσα να φύγω απ'τη δουλεια εγώ και έχει τρελαθεί.
Αδερφε το οχι παει για την κυριουλα,δεν ειναι αυτηpattakos,απλα βαριεμαι να ψαξω τι εχουν γραψει για τη κυριουλα! να εισαι σιγουρος παντως οτι εχει λαβει δωρακια! τωρα με σενα μπορει να παιζει κατι αλλο...
α οκ με συγχωρειςΑδερφε το οχι παει για την κυριουλα,δεν ειναι αυτη
καλη?αν ειναι αυτη τη ξερουμε
Και εκεί που έχεις μια κανονική συνομιλία με την κυρία.. χωρίς να της έχω πει τίποτα.. πέρα από όλα τα κοινωνικά που λέμε όλοι μας στο ξεκίνημα μιας κουβέντας..