spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εχει γινει συζητηση πολλες φορες.του χωρου ειναι.αλλα εχει τοσα +++ στο προγραμμα,που ειναι καλυτερα να ψωνισεις απο γραφεια.Ξερουμε κατι για τη δεσποινίς?
εχει γινει συζητηση πολλες φορες.του χωρου ειναι.αλλα εχει τοσα +++ στο προγραμμα,που ειναι καλυτερα να ψωνισεις απο γραφεια.Ξερουμε κατι για τη δεσποινίς?
Να δωσεις το τηλεφωνο σου, να την γαμησεις και να ερθεις να μας πεις και εμας....η συγκεκριμενη εχω μιλησει αρκετες φορες,εχει στηελει φωτογραφιες,φαινεται πολύ καλο αν είναι αυτή, αλλα μου κανει κατι περιεργα,της λεω δωσε κινητο και μου κανει δωσε εσυ πρωτα....ζηταει 80 1 ωρα...φυσικα ετσι τηλεφωνο δεν δινω..εχει κανεις άλλος επαφη;
Να δωσεις το τηλεφωνο σου, να την γαμησεις και να ερθεις να μας πεις και εμας....
και εκτος απο τα χτρα...εχω μείνει με την εντύπωση οτι ειναι μετρια στο...εχει γινει συζητηση πολλες φορες.του χωρου ειναι.αλλα εχει τοσα +++ στο προγραμμα,που ειναι καλυτερα να ψωνισεις απο γραφεια.
η συγκεκριμενη εχω μιλησει αρκετες φορες,εχει στηελει φωτογραφιες,φαινεται πολύ καλο αν είναι αυτή, αλλα μου κανει κατι περιεργα,της λεω δωσε κινητο και μου κανει δωσε εσυ πρωτα....ζηταει 80 1 ωρα...φυσικα ετσι τηλεφωνο δεν δινω..εχει κανεις άλλος επαφη;
Ξερουμε κατι για τη δεσποινίς?
80 της το εριξα. Σιγα μην της δωσουμε και 150!Μιλάμε για τιμές από 150+++...
80 της το εριξα. Σιγα μην της δωσουμε και 150!
ξερουμε αν η κυρια κανεθ συαντησεις????
απο 130++++...με πάει εμενα!Μιλάμε για τιμές από 150+++...
και βεβαια καλα θυμασαι.και μαλιστα οχι μονο μετρια.ξεπετα,και κομοδινο μεγαλο.οξω!!!και εκτος απο τα χτρα...εχω μείνει με την εντύπωση οτι ειναι μετρια στο...
καλά θυμάμαι guru?
και βεβαια καλα θυμασαι.και μαλιστα οχι μονο μετρια.ξεπετα,και κομοδινο μεγαλο.οξω!!!
η συγκεκριμενη εχω μιλησει αρκετες φορες,εχει στηελει φωτογραφιες,φαινεται πολύ καλο αν είναι αυτή, αλλα μου κανει κατι περιεργα,της λεω δωσε κινητο και μου κανει δωσε εσυ πρωτα....ζηταει 80 1 ωρα...φυσικα ετσι τηλεφωνο δεν δινω..εχει κανεις άλλος επαφη;
πρέπει να είναι γραφείο. σε δική μου επικοινωνία με ρώτησαν αν θέλω ξανθιά ή μελαχρινή.
ΑΥΤΗ δεινη κωλοπρέπει να είναι γραφείο. σε δική μου επικοινωνία με ρώτησαν αν θέλω ξανθιά ή μελαχρινή.
Καπου στην Φρατζη και ..... Καλη περιπτωση . Θελει 10 για σεντονια , ζεστο νερο.πρέπει να είναι γραφείο. σε δική μου επικοινωνία με ρώτησαν αν θέλω ξανθιά ή μελαχρινή.
Η κοπελα ειναι του χωρου! Ειχα δοκιμασει πριν περιπου ενα χρονο, οταν ειχε πρωτοανοιξει το προφιλ της. 100/ωρα ειχε παρει αλλα δεν τα αξιζει για μενα. Ψευτικες φωτογραφιες, μετριες καταστασεις. Στο τελος ειχε προσπαθησει να μου πασαρει και μια φιλη της αλλα δεν πηρα...Ξερουμε κατι για τη δεσποινίς?
Απολυτως σωστος! 50 για μια φορα sex και 80 για δυο! Ολους τους λογαριασμους τους διαχειριζεται μια μεγαλυτερη σε ηλικια φιλη τους που συνηθως τις πηγαινοφερνει κιολας...ΑΥΤΗ δεινη κωλο
συν την αλλη ενα πακετο ολες