jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Κατι σου ειπα ρεμαλι, αλλα εσυ δεν με ακους...
δεν θα ξαναγινει φιλαρακι
το υποσχομαι
Κατι σου ειπα ρεμαλι, αλλα εσυ δεν με ακους...
Eμενα ελληνιδα με πολωνικη καταγωγη μου ειπε οτι ειναι με 120 + καταποση στα ιδια λεφτα. Και απο σωμα - προσωπο ολα τα λεφτα..
Λιγο η αφραγκία, λίγο οτι δεν εχει κριτικες με φοβιζουν.
Αυτη αν καταλαβα καλα θελει πολυ φραγκατο γκομενο.
της έχεις μιλήσει??
η rose τι σου λέει?? γιατι εμένα το παίζει δύσκολη.....
Αν της ξαναμιλησεις να της πεις οτι απο την αγορα άλλα ακουγονται...2πλοφουρνιστο και πανω με 130/ωρα το καθε ψωμακι...240 μου είπε για 1μισή με 2 ωρίτσες (που πάντα ζητάω) και απλά έπεφτε στα 220..:-(
All included :-)
Εγώ συμφωνώ έτσι είναι ανάλογα της ανάγκες στην καθημερινότητα βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι πρέπει να έχουμε cash στο χέρι κάθε φοράΑν της ξαναμιλησεις να της πεις οτι απο την αγορα άλλα ακουγονται...2πλοφουρνιστο και πανω με 130/ωρα το καθε ψωμακι...
Μιλησα και το επιβαιβεωσα και χτες μιας και ειναι καιρος που ειχα μαθει για την κοπελα....Σε γενικες γραμμες η τιμη ειναι μεταβαλλομενη αναλογα με το πως εχει ξυπνησει...Αν αξιζει και αν ειναι καλη δεν ξερω, γιατι δεν πηρα ποτε...
Καλημέρα και από εμένα πάντως το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν κατεβάζουν τιμές άρα κάτι έχουν βρει? Λεφτά υπάρχουν
Που βλεπεις την κινηση?Βλέπω μια ιδιαίτερη κίνηση τώρα τελευταία. Θα δείξει. Αυτό το τεμάχιο γνωρίζει κάποιος κάτι?
κατι μου λεει η κυρια...... θα το ψαξω λιγοΠου βλεπεις την κινηση?
Εκανες επαφη?
Φίλε zadren καταρχήν τα σεβη μου.Το έγραψα και πριν μερικές μέρες ότι παίζω με 2-3 κομμάτια αλλά είναι ΙΧ και χωρίς χρήματα (παντρεμένες)Που βλεπεις την κινηση?
Εκανες επαφη?
Που βλεπεις την κινηση?
Εκανες επαφη?
Το είδα και εγώ αλλά δεν την έχω ξαναπετύχειοι φωτος της πάντως είναι ακίνητες από το 2011...
Εγω φταιω φιλε...Δεν σε διαβασα ...Μαλακια μου!Φίλε zadren καταρχήν τα σεβη μου.Το έγραψα και πριν μερικές μέρες ότι παίζω με 2-3 κομμάτια αλλά είναι ΙΧ και χωρίς χρήματα (παντρεμένες)
βλέπω από την παρασκευή αρκετά νέα πρόσωπα
Αυτο δεν έχει ξαναγίνει.έπιασα τον Ζadren λάθος. χαχαχαΕγω φταιω φιλε...Δεν σε διαβασα ...Μαλακια μου!
Καλα να περασεις...