ΔΕΝ κανει πλακα....ψαρας ειναι...
Δεν καταλαβα εννοεις οτι ειναι απειρη; Μα ποση εμπειρια θελει για να επικοινωνησεις στοιχειωδως σαν ανθρωπος;
ΔΕΝ κανει πλακα....ψαρας ειναι...
μπορει να φοβαται μη την μαζεψουν..γι'αυτο κ να μη δινει το τηλ ευκολα..Δεν καταλαβα εννοεις οτι ειναι απειρη; Μα ποση εμπειρια θελει για να επικοινωνησεις στοιχειωδως σαν ανθρωπος;
Και γω αυτο έκανα μετά από 3μηνες συνομιλία μου έδωσε τηλ. Την έπαιρνα δεν το σήκωνε..μετα τα πρώτα μπινελικια το σήκωσε και εκεί άκουσε και τα υπόλοιπα και μετά μου έστελνε για κανα 2 μέρες από μόνη της ότι είναι διαθέσιμη αλλά την είχε φάει την κοκκινη.Φιλε, νομιζω οτι η συγκεκριμμενη κανει την πλακα της. Συνεχεια βρισκει μια δικαιολογια να μη βρεθει, οποτε της ζηταω τηλεφωνο εξαφανιζεται κλπ.
Εκτος αν εχει τοσο γεματο πελατολογιο και δεν την ενδιαφερει. Αλλα χλωμο.
Θα σου ελεγα αν σου πρηξει τα αρχιδια και σενα, να τη μπινελικωσεις,εγω αυτο εκανα.
Και γω αυτο έκανα μετά από 3μηνες συνομιλία μου έδωσε τηλ. Την έπαιρνα δεν το σήκωνε..μετα τα πρώτα μπινελικια το σήκωσε και εκεί άκουσε και τα υπόλοιπα και μετά μου έστελνε για κανα 2 μέρες από μόνη της ότι είναι διαθέσιμη αλλά την είχε φάει την κοκκινη.
τιτλοι τελους..παει και αυτη..
Albina απο mamba.Σ' αυτην αναφερεται ο γκουρου
Για κάτι άλλες που κάνουν τα ίδια και χειροτερα δεν βλέπω να αναφέρεται ο Γκουρου....σε κάτι Μαριαννες αναφερομαι, για να μην με ρωτατε τι και ποιος.....Η αλμπινα εδω και χρονια μου ειχε στειλει ενα καρο φωτογραφιες με τον σκλαβο της......της αρεσει και να της παιρνουν τον κωλο και να παιρνει και αυτη επισης............
Για κάτι άλλες που κάνουν τα ίδια και χειροτερα δεν βλέπω να αναφέρεται ο Γκουρου....σε κάτι Μαριαννες αναφερομαι, για να μην με ρωτατε τι και ποιος.....Η αλμπινα εδω και χρονια μου ειχε στειλει ενα καρο φωτογραφιες με τον σκλαβο της......της αρεσει και να της παιρνουν τον κωλο και να παιρνει και αυτη επισης............
Δηλαδη να μην φορεσω τη στολη του αστυνομου ? χαχαχα. Εμαθα ότι είναι φακελλωμενη και οσο μπορει κρυβεταιΔΕΝ κανει πλακα....ψαρας ειναι...
δεν ξερω μαν.και δεν με ενδιαφερει κιολας.αυτο που ξερω το ειπα.Δηλαδη να μην φορεσω τη στολη του αστυνομου ? χαχαχα. Εμαθα ότι είναι φακελλωμενη και οσο μπορει κρυβεται
*Απαγορευεται η αναρτηση φωτογραφιων,που φαινονται προσωπα.μπορεις να τη τροποποιησεις,και μετα να την ανεβασεις αν θελεις.
ευχαριστω μαν!τα τσουζει και οχι μονο...αλλοι εχουν γραψει μετριες εντυπωσεις,αλλοι κακες..
Σαν πρεζου έχει γίνει....τα τσουζει και οχι μονο...αλλοι εχουν γραψει μετριες εντυπωσεις,αλλοι κακες..
Και γω αυτο έκανα μετά από 3μηνες συνομιλία μου έδωσε τηλ. Την έπαιρνα δεν το σήκωνε..μετα τα πρώτα μπινελικια το σήκωσε και εκεί άκουσε και τα υπόλοιπα και μετά μου έστελνε για κανα 2 μέρες από μόνη της ότι είναι διαθέσιμη αλλά την είχε φάει την κοκκινη.