zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
οχι φιλε μου, αλλο εννοω....για ελα πμΑν «τίγρεις» = «σκυλιά του πολέμου», τότε κάθε άλλο παρά τις φοβάμαι.
οχι φιλε μου, αλλο εννοω....για ελα πμΑν «τίγρεις» = «σκυλιά του πολέμου», τότε κάθε άλλο παρά τις φοβάμαι.
Βρισκομαι σε προχωρημεσες διαπραγματευσεις με την κυρια για ιδοδυναμα μετρα. ξερει καποιος για καθαριοτητα, συμμετοχη κλπ. ?
Πολύ καλό το φαίνεται το milf. Πήγα να στείλω μύνημα αλλά θέλει VIP. Αν γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής κάτι ας ενημερώσει.Μολις το βρηκα www.mamba.ru/Blackcat_x/album_photos?album_id=750816606&#/closed]http://www.mamba.ru/Blackcat_x/album_photos?album_id=750816606&#/closed[/url]
Ξερει κανεις κατι (απο κωλαρα παντως , μια χαρα!!! )
Βρισκομαι σε προχωρημεσες διαπραγματευσεις με την κυρια για ιδοδυναμα μετρα. ξερει καποιος για καθαριοτητα, συμμετοχη κλπ. ?
αυτη η albina γαμιεται;η μονο βολτα εξω θελει;
Κι απ τη χωριστρα τον παιρνει οχι μονο γαμιεται......
οποιος το πιστευει αυτο,ειναι ντεμεκ χαζος!καλημερα ρωσεε!!!πιστεύετε ότι η Κέλυ και η κάθε "Κέλυ" δεν ξέρει ότι υπάρχει το φόρουμ;
δεν χρειάζεται να αναφέρετε λεπτομέρειες πως και τι
Προς το καλή από πλευράς υπηρεσιών, αλλά θα σου έρθει πακέτο σαφώς στρουμπουλότερο από αυτό που φαίνεται στις φωτος
ειναι +15 κιλα,μπορει και περισσοτερο,ποιο γεματη απο τις φωτος.οντως ειναι λιγο πριξαρχιδο,και δινει το τηλ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ντοινγκ!!!Αν καυαφερεις και κλεισεις ραντεβου και ελθει ...τι να σου πω ;;;
Εμενα παντως μου εχει πρηξει τ αρχιδια εδω και καιρο.......ολο δεν ευκαιρει , δεν εχει χρονο , δεν ξερει , αυριο -μεθαυριο με παει....
τιτλοι τελους..παει και αυτη..το νου σας με αυτη ειναι φοβερη στο κρεβατι και την ειχα για προσεκτικη και καθαρη.... ομως σε προσφατη συναντηση μου ειπε οτι θελει να την παρω απο πισω ακα και οταν της ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση... μου λεει don t worry my ass very clean... γενικα μετα απο αυτο εχω μπει σε σκεψεις για την συγκεκριμενη ... εχετε το νου σας...
ειναι +15 κιλα,μπορει και περισσοτερο,ποιο γεματη απο τις φωτος.οντως ειναι λιγο πριξαρχιδο,και δινει το τηλ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ντοινγκ!!!
μωρε κανει διαφορα,αλλα εικονα,αστα να πανε...Απ οτι ξερω κερναει και κουλουρι , ετσι δεν ειναι ;;;;
ΔΕΝ κανει πλακα....ψαρας ειναι...Φιλε, νομιζω οτι η συγκεκριμμενη κανει την πλακα της. Συνεχεια βρισκει μια δικαιολογια να μη βρεθει, οποτε της ζηταω τηλεφωνο εξαφανιζεται κλπ.
Εκτος αν εχει τοσο γεματο πελατολογιο και δεν την ενδιαφερει. Αλλα χλωμο.
Θα σου ελεγα αν σου πρηξει τα αρχιδια και σενα, να τη μπινελικωσεις,εγω αυτο εκανα.
εχει ερθει και με πολυ τουπε αυτη τη φορα,,,εμενα μου λεγε 150 μιν ,,και τι θα κανω με τουσ φτωχους ελληνες κτλ...
ασε που το ακα προκτικο ειναι ο ποιο ευκολος τροπος να αρπαξεις τα παντα ολα και να γινεις στρατηγος σε μια μερα μεσα... γενικα προσοχη εχω να πω γενικα οι εποχες δεν ειναι πολυ καλες....