]
Για τη συγκεκριμενη εχουν γραφτει διαφορα, εμενα με μπλοκαρε με το καλημερα , χωρις καν να προλαβω να της μιλησω.
Τη βρηκα σε δευτερο προφιλ της μετα απο λιγο καιρο κι εκει μιλησαμε κανονικα , μου εδωσε μαλιστα τηλεφωνο για ραντεβου.
Δυστυχως δεν το κρατησα καπου γραμμενο κι οταν μετα απο μερες (αρκετες) προσπαθησα να το βρω δεν τα καταφερα , μια και εχω παρα πολλες στο pm.....
Εν πασει περιπτωσει καποιος φιλος απο εδω μεσα που την εχει παρει μου το εδωσε οταν του το ζητησα σε pm και την πηρα χθες για ραντεβου.
Αφου ειπαμε τα σχετικα την επεισα να μη τραβιεμαι στο Αιγαλεω που για μενα ειναι στου διαολου το κερατο μια και μενω στην αλλη ακρη της Αθηνας και συμφωνησαμε να την περιμενω στο σταθμο του μετρο στο Ελληνικο. Μεχρι εκει ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Η λεγαμενη εφτασε στο ραντεβου με σχετικα μικρη καθυστερηση , με πηρε τηλ να με ρωτησει που βρισκομαι , υην καθοδηγησα να με βρει στο αυτοκινητο μου , που ειχα παρκαρει στα 20 μετρα απο το σταθμο και εφτασε συναμενη κουναμενη.
Εδω αρχιζει η τρελα. Ανοιγοντας την πορτα να μπει μεσα , κοντοστεκεται με κοιταζει και με ρωταει αν εχουμε μιλησει σε καποιο σαιτ , αναφεροντας μεταξυ αλλων που δεν πολυκαταλαβα και το mamba. Πριν προλαβω να αντιδρασω σκεπτομενος προς τι η ερωτηση και λεγοντας της οτι το τηλεφωνο της μου το εδωσε καποιος φιλος που την εχει παρει , αυτη κλεινει με δυναμη τη πορτα λεγοντας μου οτι δεν θελει και καποια μουρμουρητα τα οποια δεν ηταν δυνατον να ακουσω λογω του θορυβου του δρομου και την κανει και φευγει.
Στηλη αλατος εγω.....Πριν προλαβει να απομακρυνθει την καλω στο κινητο της και μου απαντησε οτι δεν παει με οποιον να ειναι και οτι διαλεγει και διαφορες αλλες μαλακιες κλεινοντας το. Στο καπακι την καλεσα αρκετες φορες να μου εξηγησει πιο ηταν το προβλημα της αλλα απερριπτε τις κλησεις.
Την εγραψα συα αρχιδια μου κι εφυγα , σκεπτομενος οτι τουλαχιστον γλυτωσα το πακετο να με τρεχει στο Αιγαλεω και να μου κανει τα ιδια νουμερα εκει.....
Οφειλω να ομολογησω οτι εμφανησιακα ειναι ΑΞΙΟΓΑΜΕΥΣΙΜΗ με πλουσιο στηθος και πιασιματα νταρντανας, δοθεντος οτι ο φιλος ειχε περασει καλα με ανελεητο σφυροκοπημα πισω πορτας ειχα ηδη γτιαχτει οταν την ειδα......
Τελος παντων ......
Τετοια περιπτωση παλαβης συμπεριφορας απο επαγγελματια του κλαδου ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μου ετυχε στην μακροχρονη πορεια μου στο χωρο , οντας ηδη πενηνταρης........
Σε αυτο που τελειωνει σε 080 ειχες καλεσει?
Γεωργιανη παλαβιαρα ειναι...θελει πολυ προσοχη