pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 9.095
αξιος!Αν το φαγητο και τα ποτα θεωρουνται αζημιωτο τοτε ναι !!!!
Παντως λεφτα για το δεν εδωσα
αξιος!Αν το φαγητο και τα ποτα θεωρουνται αζημιωτο τοτε ναι !!!!
Παντως λεφτα για το δεν εδωσα
φιλε μου ξερω οτι ακομα μαλλον ειναι εκτος αθηνων...πιστευω οτι γνωριζεις το δωρακι ειναι 100ε?ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΠΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
εχει δικιο ο φιλος brit....απλα πιστευω με 100ε υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερες επιλογες.... ;)Προσεχεεεεεε
αν θες γραψε μας πως περασεςεμενα παντως το γεωργιανο ραπανο δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα...φαινεται οτι κατι δεν παει καλα (η λαμψη) αλλα ηταν ολα οκ. Τα παντα ολα 50ε και καθησε και 1μιση ωρα. Ισως εχει προβληματα με την κορη της...τι να πω. Ισως φταιει οτι περασε πολυ καιρο στην Κρητη (ηταν δυσκολα μου ειχε πει)
εχω ολοκληρη κριτικη περιπου πριν 1 μηνα πισω εδω... παρασα πολυ καλα...δεν εχω κανενα παραπονο, αλλα ετσι που το γαμησε με τον φιλο μου-μαυρο η καριολα...αν θες γραψε μας πως περασες
αρκετοι...ΜΕΓΑΛΗ προσοχη...εχουν ακουστει πολλες ταρζανιες...αυτην την εχει δοκιμασει καποιος παιχτης?70ευρω θελει
αρκετοι...ΜΕΓΑΛΗ προσοχη...εχουν ακουστει πολλες ταρζανιες...
Να σαι καλα φιλε μου,οποτε ακυρο..
εμενα παντως το γεωργιανο ραπανο δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα...φαινεται οτι κατι δεν παει καλα (η λαμψη) αλλα ηταν ολα οκ. Τα παντα ολα 50ε και καθησε και 1μιση ωρα. Ισως εχει προβληματα με την κνορη της...τι να πω. Ισως φταιει οτι περασε πολυ καιρο στην Κρητη (ηταν δυσκολα μου ειχε πει)
μα φιλε τα πραγματα αυτα εχουν ειπωθει 3 φορες ΚΑΙ απο αλλους. Ειχαν αναφερει μαλιστα και σπουδες κλπ, ακομα και παρουσιαστικο της κορης!! Δεν νομοζω οτι εγω βγηκα εκτος δρομου...Αν το εκανα, οκ, εκανα λαθος.Οκ κρατά και κανα προσωπικό στοιχείο της γι το εαυτό σου....την έδωσες κσνονικα
Τι κασκαντεριλικια λοκο ακα συνέχεια και μόνο όλα μέσα μακριααααααααααααρκετοι...ΜΕΓΑΛΗ προσοχη...εχουν ακουστει πολλες ταρζανιες...
αυτην την εχει δοκιμασει καποιος παιχτης?70ευρω θελει
μα φιλε τα πραγματα αυτα εχουν ειπωθει 3 φορες ΚΑΙ απο αλλους. Ειχαν αναφερει μαλιστα και σπουδες κλπ, ακομα και παρουσιαστικο της κορης!! Δεν νομοζω οτι εγω βγηκα εκτος δρομου...Αν το εκανα, οκ, εκανα λαθος.
να δω και αυτο και....Δεν εχω διαβασει κατι και δεν ξερω, μια μαλακια επειδη την κανουν αλλοι δεν παει να πει να την κανουμε και εμεις
Κ κορη θα ειχε ενδιαφερον βεβαια....ποιος τα βαζει με την μανα ομως μετα.....
κριμα και ειναι απο τις καλες παρουσιες ως κορμι...παει το εχασε και αυτη.Αρχιζει να γερνει προς το κασκαντεριλικι απο δω και μπρος...Καλησπερα παιδες!!Δυο κριτικες κι απο εμενα αν και με σχετικη καθυστερηση...
συναντηση πριν κανα μηνα σε ξενοδοχειο της παραλιακης,,μικροκαμωμενο μελαχροινακι που θα μπορουσε ευκολα να ειναι η γειτονισσα σου,,,συμπαθητικη φατσουλα,,παρα πολυ ωραιο κορμι με απιστευτο ολοστρογγυλο κωλαρακι και μικρα βυζακια,,,στα του αγωνα δυο καταθεσεις αντεχει πιεση,,αρκετα καλη πιπα,,δεν παιρνει ιδιετερα προτοβουλιες αλλα δεν λεει και οχι,,συνοψιζωντας αρκετα καλη συνευρεση,,για χαλαρο sexaki οτι πρεπει,,κοστος 80 ..
οκ,,εδω δε ξερω τι να γραψω πραγματικα,,,απο εμφανιση ειναι ακριβως αυτο που βλεπετε ισως λιγο αδυνατισμενη,,,συναντηση σε ξενοδοχειο του κεντρου οποθ ηρθε με μικρη καθυστερηση,,,μπαινει μεσα με βαζει κατω και μου παιρνει μια απιστευτη πιπα οπου στο 5λεπτο καταθετω,,,αλλα πραγματικα απιστευτη,,,καπου εδω αρχιζουν τα κουλα...μου λεει οτι ειχε μεινει εγκυος και δεν κανει να κανει sex για καποιο διαστημα λογω αποβολης ,,,καπου εκει κολλησα και αρχισα να ξενερωνω ασχημα,,,στη συνεχεια μου κανει ενα επισης παρα πολυ καλο μασαζ για κανα μισαωρο,,,περασμα καποτας και στο κωλο κατευθειαν οπου εδειχνε οτι γουσταρει πολυ να γαμιεται...επειδη ειχα ψιλοξενερωσει ομως δε καταφερα να ξαναχυσω,,,για ενα 50ρικο δεν ηταν ασχημα αλλα δεν θα ξαναπαρω,,,,σημαντικο να αναφερω οτι ισως να μην φταει σε κατι η κοπελα...αν βγαλατε ακρη καλως,,γτ εγω περαν του οτι δεν θα ξαναπαρω δεν εχω καταληξει ακομα...
Απο εμενα.........και αν δε κανω λαθος κατι ειχε αναφερθει περι τουτου και απο καποιον αλλο πριν λιγες μερες,,,,