kavliaris72
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κ εγω τις ελαβα στο ξεκαρφωτο πριν καποιες μερες απο προφιλ-φαντασμα χωρις κεντρικη φωτο..υποψιαζομαι οτι η μπαζοβαλεντινα κρυβεται πισω απο το συγκεκριμενο προφιλ :S
κ εγω τις ελαβα στο ξεκαρφωτο πριν καποιες μερες απο προφιλ-φαντασμα χωρις κεντρικη φωτο..υποψιαζομαι οτι η μπαζοβαλεντινα κρυβεται πισω απο το συγκεκριμενο προφιλ :S
εχει παρει κανεις την αλεξανδρα απο mamba μια αδυνατη;ζηταει 60 2 φορες
λεει τιποτα;
καλη ειναι τυπε
καλη ειναι τυπε
τελικα αυτη αξιζει?
επειδη εχω σκοπο να συναντηθω μαζι της και μαλιστα για 3ωρακι θα εκτιμουσα πολυ οποιος επιθυμει να με ενημερωσει....μην φαω καμια ηττα......
μόλις τελειώσεις δεύτερη φορά αρχίζει να ετοιμάζεται για αναχώρηση... στα του αγώνα πολύ μέτρια πράγματα.... αλλά από κουβέντα και φλυαρία άλλο τίποτα ... είναι ικανή αν την αφήσεις ελεύθερη θα περάσει το τρίωρο και θα φύγεις χωρίς να γαμήσεις ... αααααα και προσοχή στην πίπα ... κάτι τα δόντια της κάτι που δεν θέλει να τον πάρει βαθιά το αποτέλεσμα είναι να σε πονάει χωρίς πλάκα ... καλό βόλι και ελπίζω εσένα να μη κυλήσει το δάκρυ σου καυτό για το 100€ που αποχαιρέτισες...
kainourgio to koritsi? xerei kaneis?
egv εχω παρει 100 η ωρα φουλεγω παντως απαντηση δεν εχω παρει ακομη στα 2 μηνυματα που της εστειλα (και ειναι και onlie).
kainourgio to koritsi? xerei kaneis?
egv εχω παρει 100 η ωρα φουλ
egv εχω παρει 100 η ωρα φουλ
δεν πειραζει steeve, εχει και στο mamba προφιλ με το ιδιο ονομα.Επισηs εισαι και σε λαθοs post ..... για δεs το λιγο τυπε ........εδω ειναι για mamba !!!