Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
εσυ που ειχες εξαφανιστει??
με εξαφάνισαν..... :-εσυ που ειχες εξαφανιστει??
Αυτη δεν ειναι που ειχε φωτο με την γλωσσα εξω ? Μολις της ειπα στειλε μου φωτο εξαφανιστηκεwww.mamba.ru/mb1467576610?hit=10&fromsearch&sp=0]http://www.mamba.ru/mb1467576610?hit=10&fromsearch&sp=0[/url]
λεει οτι ειναι δικες της οι φωτο. ζηταει 100 για φουλ προγραμμα
εχει δοκιμασει κανεις μεχρι τωρα?
Αυτη δεν ειναι που ειχε φωτο με την γλωσσα εξω ? Μολις της ειπα στειλε μου φωτο εξαφανιστηκε
Αυτη δεν ειναι που ειχε φωτο με την γλωσσα εξω ? Μολις της ειπα στειλε μου φωτο εξαφανιστηκε
ειναι γραφειο.εμενα μου ηρθε μια σαπια 30ρα αλβανεζα.εδωσα μπροστα 100 ο μαλακας αλλα σε 3 λεπτα ξενερωσα και τα ζητησα πισω για να φυγω.με κρατησε με το ζορι.της εριξα ενα κατουρημα και λιγα σφαλιαριδια επειδη δεν αξιζε και για τιποτα αλλο και την εδιωξα αφηνοντας την να γυρευει επιπλεον 200 για τις ανωτερω υπηρεσιες.μακριαααααααααααααααααααααααα
να υποθέσω ότι δεν είναι η ίδια στις φωτό?εχει αναφερθει πολλάκις η νεαρα....στρουμουλουλα,στα 100 δινει και κολο,της αρεσει το γαμησι,για μια φορά αξίζει δεν τα κλαίς!
θα σου στειλει αν μιλήσεις μαζι της.... ;)να υποθέσω ότι δεν είναι η ίδια στις φωτό?
θα σου στειλει αν μιλήσεις μαζι της.... ;)
οχικάτι μου θυμίζουν οι fake φωτό πάντως...μήπως είναι η παλιά Καρίνα?
εχει αναφερθει πολλάκις η νεαρα....στρουμουλουλα,στα 100 δινει και κολο,της αρεσει το γαμησι,για μια φορά αξίζει δεν τα κλαίς!
Πίπα καλή? φιλάκια? αν θελεις δώσε καμία λεπτομέρεια...
Στείλε καναν παππου στον γκισε σημερα να φερει 120 χαχαχαχαχαχΤώρα ποιος θα στηθεί 2 μέρες στο ΑΤΜ για να την πληρώσει;
Την εχει παρει κανεις? Μου ειπε 80 για 1 ωρα χωρις πρωκτικο
ολα τα κάνει... ;) και καλη θα ελεγα....εμενα με χαλάνε οι ζουμπουλες αλλιως ανετα θα ξαναπήγαινα...Πίπα καλή? φιλάκια? αν θελεις δώσε καμία λεπτομέρεια...