gst007ath
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 576
- Πόντοι
- 311
μακριαααααααααααααα,
μακριαααααααααααααα,
πολύ!.........Πυροβολημενη???
ξέρουμε οτι δεν ξερουμε τιποτα.........μυστηριο,δεν απανταει
Δεν είναι του επαγγέλματος
μπα!..το παρτυ τελειωσε πλεον...Η κοπελα μεχρι περυσι τουλαχιστον εμενα Μυτιληνη . Ρωσιδακι 30+ κατω σωματακι , με μεγαλη αγαπη στις ... υπερβολικα μεγαλη λατρεια !!!!
Δεν ειναι του αθληματος απλα ψαχνει ενα καλο πριγκιπα . με υπομονη θα περασετε αρκετα καλα
δεν απανταειΒρηκε Πριγκιπα???
στειλτο να δεις.... ;)δεν απανταει
ε βεβαια..Βρηκε Πριγκιπα???
μπα!..το παρτυ τελειωσε πλεον...
Η κοπελα μεχρι περυσι τουλαχιστον εμενα Μυτιληνη . Ρωσιδακι 30+ κατω σωματακι , με μεγαλη αγαπη στις ... υπερβολικα μεγαλη λατρεια !!!!
Δεν ειναι του αθληματος απλα ψαχνει ενα καλο πριγκιπα . με υπομονη θα περασετε αρκετα καλα
Μετα απο 163 ακριβωs μηνυματα μου εσκασε το παραμυθι οτι τελικα το μασαζ τηs ειναι αυτο που πρεπει.....χαχαχαχαχα !!! τι ακουσα ο ανθρωποs ....αλλα επιμενων νικα ...και πριν "¨νικησω" τελειωτικα καμμια αποψη εχουμε για το μιλφακι ???
ποιο ομορφη απο την καρολινα!!..μια πιτσα παρακαλω!?τη συναντησες?ειναι καλη σε εμφανιση?
Η κοπελα μεχρι περυσι τουλαχιστον εμενα Μυτιληνη . Ρωσιδακι 30+ κατω σωματακι , με μεγαλη αγαπη στις ... υπερβολικα μεγαλη λατρεια !!!!
πράγματι μου είχε πει και μένα ότι γουστάρει πίπα...
γενικά ψάχνει για καλό χορηγό και επειδή δεν είχα χρόνο για χάσιμο και πεταμένα λεφτά σε εξόδους, δεν ξανασχολήθηκα μαζί της
πάντως είναι παμπόνηρη και ζυγίζει καλά τον άλλο
για γαμήσι δεν ξέρω, γιατί δεν φτάσαμε μέχρι εκεί