ξερουμε κατι κυριοι?
Η γνωστή Karina. Αν ψάξεις λίγο πιο πίσω έχουν γραφτεί πολλά, θετικά και αρνητικά. Υπάρχουν και κριτικές στα Call-girls καθότι είχε βάλει και αγγελία.
ξερουμε κατι κυριοι?
emena pou milame psaxnei leei sovari sxesiΗ γνωστή Karina. Αν ψάξεις λίγο πιο πίσω έχουν γραφτεί πολλά, θετικά και αρνητικά. Υπάρχουν και κριτικές στα Call-girls καθότι είχε βάλει και αγγελία.
emena pou milame psaxnei leei sovari sxesi
gemato portofoli psaxnoun oles ..pro k mi rossides k ellinides
Στα ρωσσικά (απ εκεί πρέπει να είναι αν δε κάνω λάθος) οι προτάσεις "σοβαρή σχέση" και "γεμάτο πορτοφόλι" πρέπει να είναι ομόηχες γι αυτό και μπερδεύτηκε!
θελει μικροτερους απο 30 ...οποτε οσοι ειστε προσελθετε
μιλησα μαζι της και ειπα ξεκαραθα για σεξ και επειδη στο δικο μου προφιλ ειμαι ανω 40 και ετσι ειναι ...μου απαντησε οτι θελει ανδρες κατω των 30 .αυτο τιποτα αλλο.Μίλησες μαζί της και σου είπε ότι ψάχνει για σπόνσορ ή για σεξ? Γιατί δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το προφίλ της, ασχέτως ηλικίας.
Δηλαδή την πήδηξες φίλε? Για πες μας εντυπώσεις. Ή τουλάχιστον εμφανισιακά πως είναι από κοντά.
Τα σπυρια στην πλάτη πιθανότατα είναι ακμή. Μπροστά μπορεί να είναι οτιδήποτε αλλά αν ήταν έρπης θα πονούσε και δεν νομίζω να έκλεινε ραντεβού - χωρίς βεβαια να μπορείς να είσαι σίγουρος.
[/quote
ειδα και απηλθα ...λογω της αντιαισθητικης των σπυριων...δεν προχωρησα. κοριτσι νεο της διπλανης πορτας ουτε μοντελο ουτε μπαζο
μιλησα μαζι της και ειπα ξεκαραθα για σεξ και επειδη στο δικο μου προφιλ ειμαι ανω 40 και ετσι ειναι ...μου απαντησε οτι θελει ανδρες κατω των 30 .αυτο τιποτα αλλο.
Στα ρωσσικά (απ εκεί πρέπει να είναι αν δε κάνω λάθος) οι προτάσεις "σοβαρή σχέση" και "γεμάτο πορτοφόλι" πρέπει να είναι ομόηχες γι αυτό και μπερδεύτηκε!