rigasan
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2010
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
..ακυρο sorry βρήκα ποια είναι.
καλησπέρα. εχει δοκιμασει κανεις την κυρια?
..ακυρο sorry βρήκα ποια είναι.
καλησπέρα. εχει δοκιμασει κανεις την κυρια?
Απο εκει καταλαβαινεις ποσο αδαφορη γκομενα πρεπει να ειναι.........την ξεχνας αμεσως ;)Ε ρε ρεύμα που έχει η Καρίνα...
σε 3 σελίδες έχουν ρωτήσει 3 φορές ποια είναι.....
ή υπάρχουν και καλοθελητές να μας την θυμίζουν,,,Απο εκει καταλαβαινεις ποσο αδαφορη γκομενα πρεπει να ειναι.........την ξεχνας αμεσως ;)
τωρα σοβαρα χωρίς παρεξηγηση.. αλήθεια μπορείς να την ? χωρίς να σε πληρώσει 1.000.000 €?αυτη τι λεει ρε παιδες?
ψαχνεται? η μαλακιες?
έχει και άλλο προφίλ και γράφει για μασάζ με 30 ευρο αλλά με 50 ευρωδουκια είναι οκ και για πήδημα . Μην με ρωτήσεις όμως περισσότερα γιατί δεν δοκίμασααυτη τι λεει ρε παιδες?
ψαχνεται? η μαλακιες?
οχι ρε δεν κανω τετοια... απλα απο αυτα που κοιταξα παραξενευτηκα...τωρα σοβαρα χωρίς παρεξηγηση.. αλήθεια μπορείς να την ? χωρίς να σε πληρώσει 1.000.000 €?
Τό άλλο της προφίλ ποιό είναι ? Τό ξέρεις ?έχει και άλλο προφίλ και γράφει για μασάζ με 30 ευρο αλλά με 50 ευρωδουκια είναι οκ και για πήδημα . Μην με ρωτήσεις όμως περισσότερα γιατί δεν δοκίμασα
παρε και ψωμακι μαζι σου για να αλειψεις την μερεντα που θα σε κερασει
ζητάει 150ε με όλα μέσα....
όταν της είπα 100 μου έδωσε το τηλέφωνο να την πάρω....
υπάρχει συναγωνιστής που έχει δοκιμάσει?
υπάρχει άποψη για την κυρία?
Φίλε ή έχει πρόβλημα ακράτειας ή είναι βρώμικη εκ φύσεως.Αν θέλεις να βιώσεις μια εμπειρία ανάλογη με τη Μεγάλη Απόφραξη.....Καλό κουράγιο Συν-Έλληνα
και αυτη ψαχνει διακριτικα ...χαλκιδα για καφε πρωτα ...παντρεμενη δηλωνει...αλλα εχει και οικονομικες αναγκες...οποιος ειναι κοντα ας δοκιμασει...