Παιδες δε ξέρω τι λέτε αλλά σήμερα γνώρισα μια πολυ ωραία τύπισσα απο mamba. Πριν λίγο γύρισα κ γράφω τις εντυπώσεις μου.
Την πολιορκουσα μια βδομάδα τώρα, για να βγούμε. Είναι ένα πολύ ωραίο 35χρονο milfaki, τελικα βγήκαμε σημερα, η τύπισσα ψάχνει μια σοβαρή σχέση , δεν έπεσε μπριτζόλα , τίποτε από αυτά , πήγαμε για φαγητό κ ποτό , κάτι φιλάκια στο πεταχτό μόνο , δεν έχει σχέση με το χώρο κ νομίζω οτι λέει την αλήθεια.
Είναι στην Ελλάδα 8 χρόνια κ δούλευε μου είπε που , το οποίο θα τσεκαριστεί τις επόμενες μέρες. Μου είπε που δουλεύει κ τώρα , καμμια σχέση με όσα διαδραματίζονται εδώ μέσα, τελείως καθαροί χώροι. Φαίνεται άλλωστε η ασχετοσύνη της με πολλά. Μου εξήγησε γιατί έχει προφίλ στο mamba, εντελώς άσχετο με τις υπόλοιπες.
Τη γουστάρω τρελά , πρόσωπο όμορφο με σκέρτσο κ νάζι που αφήνει υποσχέσεις , μαλλιά μακριά μπούκλες , θεικό σωμα με 3αρι στητό βυζί ( φυσικό φαίνεται) , πεταχτό κ στητό κωλαράκι το οποίο φαίνεται αδούλευτο, με καμπύλες κ πόδι χυτό , φορουσε κ εφαρμοστό φόρεμα 10 πόντους πάνω από το γόνατο, με εστειλε κανονικά. Με φτιάχνει το στυλ της όσο δε φαντάζεστε ,στην αρχή ήταν επιφυλακτική κ σφιγμένη , στη συνέχεια όμως ο δομημένος λόγος μου κ η αμεσότητα των απαντήσεων καθ ότι ρήτορας έγειραν τη ζυγαριά με το μέρος μου κ θα βγουμε πάλι την Παρασκευή.
Δε ξέρω τι μέλλει γεννέσθαι αλλά σίγουρα είναι γυναίκα που θα με κρατήσει σταθερά δίπλα της......
Kαθόλου μάπα λοιπόν το mamba....
Αγρυπνείτε !!