Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
τυπε σπαμαρεις η...προμοταρεις?[/img]
τυπε σπαμαρεις η...προμοταρεις?[/img]
τυπε σπαμαρεις η...προμοταρεις?
για να λες οτι κανει και ακαποτο κωλο παει να πει οτι την εχεις παρει αλιως που το ξερεις?(εισαι τρελος)???????????????Τι τσιμπούκι, η Βαλεντινα και κώλο κάνει ακάποτο... Ίσως τότε καταλάβεις και κάτι από την χοάνη της κωλοτρυπίδας της. Κατά τα άλλα ευγενέστατη, πρόθυμη και οικονομική (εγώ όπως πολλοί άλλοι έδινα 80), τουλάχιστον πριν 1 χρόνο όταν την επισκεφτόμουν εγώ. Τελευταία όμως κάποιος είπε ότι τον ξεπέταξε. Δεν ξέρω αν έτυχε ή άλλαξε στυλ. Τρύπες πάντως πολύ πολύ δουλεμένες και οπωσδήποτε high risk.Έχεις δίκιο φίλε, από την μια λες να το πεις για να προφυλαχτεί ο κόσμος, από την άλλη όμως για κάποιους αυτόχειρες είναι κράχτης...
Θελω να την συναντησω ????Θέλεις να την ρωτήσεις ευθέως;
OXI ! απλη ερωτηση κανω?απαγγελια...αμλετ κανεις μεγαλε?
Μια καταθλιψούλα την έχω στην νεόπτωχη Ελλάδα αλλά μέχρι στιγμής απόπειρα αυτοκτονίας δεν έχω κάνει. Αν διαβάζες πολλές σελίδες πιο πίσω (πράγμα ομολογουμένως όχι τόσο εύκολο) δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις, έχει γραφτεί κατ'επανάληψη. Η κυρία ήταν μεταξύ των πρώτων που αναφέρθηκαν όταν άνοιξε αυτό το thread terastie φίλε μου.για να λες οτι κανει και ακαποτο κωλο παει να πει οτι την εχεις παρει αλιως που το ξερεις?(εισαι τρελος)???????????????
παραβλεψη φιλε μου συγνωμηΜια καταθλιψούλα την έχω στην νεόπτωχη Ελλάδα αλλά μέχρι στιγμής απόπειρα αυτοκτονίας δεν έχω κάνει. Αν διαβάζες πολλές σελίδες πιο πίσω (πράγμα ομολογουμένως όχι τόσο εύκολο) δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις, έχει γραφτεί κατ'επανάληψη. Η κυρία ήταν μεταξύ των πρώτων που αναφέρθηκαν όταν άνοιξε αυτό το thread terastie φίλε μου.
ακυρο ειδα πια ειναι....[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/mb685119459/?afolder=album_photos&album_id=712040549&#closed[/url]
150/1 ωρα ζηταει το κοριτσι...καλο φενετε εχει κανεις παραπανω πληροφοριες?
ακυρο ειδα πια ειναι....
Αυτή είναι η ΚΑΡΙΝΑ ( η γνωστή.. )
Βρε βρε η πρώην Natalie 35.... Αναβαθμίστηκε. Από το 100άρικο στο 1000ρικο. Μάλλον έχει έξοδα με τον άντρα της που είναι στην ψειρού και τα έχει ανάγκη. Να βοηθήσουμε το καημένο το κορίτσι!!!!
1000e το μήνα θέλει. Ψάχνει για σπόνσορεςΑυτή πριν ''κάτι'' μήνες δεν έδειχνε σε φωτο, ούτε τα νύχια της. Το τιμημενο 100αρικο με 2ωρο full πρόγραμμα και ένα καθαρισματακι αν περισσέψει χρόνος για κατ οικον επισκέψεις είναι μια χαρά. Προφανώς το 1000ρικο που ανεφερε ο αξιότιμος συναγωνιστής θα είναι σε ρούβλια ή σε λέι ή σε δηνάρια κλπ αλλιώς θα μπαινοβγαινει στο mamba καθημερινά μέχρι το ξημερωμα.
1000e το μήνα θέλει. Ψάχνει για σπόνσορες
και 100 να ζήταγε πάλι το θα έπερνεΣε είδε μικρό και άπραγο φαίνεται…..και είπε δεν του πεταω καμια μαλακια…και αν πιάσει έπιασε
Άκου και κανέναν παλιό !!!! κάτι ξέρει ο σεΐχης και στα γράφει….ξέρει περισσότερα ;)
ποια ειναι ???ακυρο ειδα πια ειναι....
Σε είδε μικρό και άπραγο φαίνεται…..και είπε δεν του πεταω καμια μαλακια…και αν πιάσει έπιασε
Άκου και κανέναν παλιό !!!! κάτι ξέρει ο σεΐχης και στα γράφει….ξέρει περισσότερα ;)