Νομίζω ότι σημαίνει ότι κάποιος αγαπούλης της έκανε δώρο (present) μια VIP συνδρομή στο μάμπα...
τι μαλακες..
ε ρε για να γαμησουμε τι κανουμε..
Νομίζω ότι σημαίνει ότι κάποιος αγαπούλης της έκανε δώρο (present) μια VIP συνδρομή στο μάμπα...
αυτη λεει ψαχνει σπονσορα...ξερει κανεις τιποτα?δεν βλεπω
καμμια φωτογραφια....
Απλά σημαίνει ότι έχει πληρώσει για VIP συνδρομή στο mamba. Υπάρχουν μερικά VIP προφίλ που δεν μπορείς να τα δεις ή να επικοινωνήσεις μαζί τους εάν δεν είσαι και εσύ VIP.ρε παιχτες οταν εμφανιζεται το "Present VIP" στο προφιλ τι ειναι??
πήγαινε στα albums
καλη φαινεται εκανε κανενας κατι?πήγαινε στα albums
καλη φαινεται εκανε κανενας κατι?
Καλλιθέα μένει λέει με μία θεία της εδώ και 1,5 χρόνο . Μιλάει καλά Αγγλικά αλλά τα Ελληνικά της , όταν χάσει τη ψυχραιμία της είναι καλύτερα . Ζητάει 200 ευρώ την ώρα . Της πρότεινα 100 για 2 ώρες και και λοκό στον ένα γύρο . Μου απάντησε να πάω εγώ να γαμηθώ για 100 ;)
Τρεχάτε να μην χάσετε το φλουρί....ουστ πατσαβούρα !!!
Υ.Γ κατά την άποψη μου φώτο & ηλικία είναι Fake !!!
και αυτη ζηταει σπονσορα αλλα δεν εχει απαντησει ακομη...
και αυτη ζηταει σπονσορα αλλα δεν εχει απαντησει ακομη...
μπα ,,, μας δουλευει ...αλλαξε τα στοιχεια της τελειως και τωρα λεει οτι ειναι κιεβο.Καλησπερα φιλε, εμενα μου απαντησε μολις και θελει 150 ακατεβατα ...οπως στο λεω παρα πολλα
μπα ,,, μας δουλευει ...αλλαξε τα στοιχεια της τελειως και τωρα λεει οτι ειναι κιεβο.
το κορίτσι λέει ότι ψάχνει για σπόνσορα με 1000€ το μήνα....για να το κράκσουμε λιγάκι
Με τετοια μουρη καλυτερα να με δαγκωση ο σκυλος μου ρε Ουκρανιδη !!!