Απο αρχες Ιουλιου το προσπαθώ αλλά δεν δείχνει σημεία κάμψης... Διακριτικά μεν αλλά δεν αφήνει περιθώρια για περισσότερα πράγματα. Αν κάποιος έχει περισσότερα ας πληροφορήσει....
μιλαει Ελληνικα ?
Απο αρχες Ιουλιου το προσπαθώ αλλά δεν δείχνει σημεία κάμψης... Διακριτικά μεν αλλά δεν αφήνει περιθώρια για περισσότερα πράγματα. Αν κάποιος έχει περισσότερα ας πληροφορήσει....
της ειχα στειλει πριν μερες κ μ'απαντησε χτες κ καλα οτι εχει επιστρεψει στη ρωσια ..
Μίλησα μαζί της τελικά, μου λέει 150 γιά 1.30 ώρα περίπου, δεν τα δίνω τόσο γιά αυτήν πάντως!!!Και εγώ το προσπάθησα αλλά τίποτα ….και όταν της έκανα ξεκάθαρη πρόταση μου έκανε την ανήξερη…!!!
Από κωλο και βυζί είναι πρώτη αν και κάτι λίγα κιλακια τα έχει η τύπισσα
Πάντως όποια μέρα και οποία ώρα και να μπω μέσα στο mamba τη βρίσκω..!!!
φιλε καλησπέρα. η Ζανετ σε ποιο studio δουλευει?εχεις πμ. αλλες πληροφοριες δεν γνωριζω...
Το να γράφουμε πληροφορίες που βοηθανε τους συναγωνιστές είναι θεμιτό και χρήσιμο……το να περνάμε όμως φανταστικές πληροφορίες για να κάνουμε το κομμάτι μας… πάει πολύΜίλησα μαζί της τελικά, μου λέει 150 γιά 1.30 ώρα περίπου, δεν τα δίνω τόσο γιά αυτήν πάντως!!!
Λεέι αν γνωριστούμε θα στο κατεβάσω!
ath μιλησες ακομα με την τυπισα που λεγαμε?Το να γράφουμε πληροφορίες που βοηθανε τους συναγωνιστές είναι θεμιτό και χρήσιμο……το να περνάμε όμως φανταστικές πληροφορίες για να κάνουμε το κομμάτι μας… πάει πολύ
Για να το λέω κάτι ξέρω ;)
νομίζω δεν ισχύει...η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος...εκτός αν με έχει ξεγελάσει τοσο πολύ...Μίλησα μαζί της τελικά, μου λέει 150 γιά 1.30 ώρα περίπου, δεν τα δίνω τόσο γιά αυτήν πάντως!!!
Λεέι αν γνωριστούμε θα στο κατεβάσω!
φιλε καλησπέρα. η Ζανετ σε ποιο studio δουλευει?
ath μιλησες ακομα με την τυπισα που λεγαμε?
Το να γράφουμε πληροφορίες που βοηθανε τους συναγωνιστές είναι θεμιτό και χρήσιμο……το να περνάμε όμως φανταστικές πληροφορίες για να κάνουμε το κομμάτι μας… πάει πολύ
Για να το λέω κάτι ξέρω ;)
που μου ελεγες οτι σου ελεγε 200 και τελικα λεει πλεον 100 ολα μεσα..Για ποια τύπισσα λες ?
ναι ναι...... πειτε του του παιδιου που δεν εχει δωσει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ.....Χμμ...
για λεγε... ;)
ναι ναι...... πειτε του του παιδιου που δεν εχει δωσει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ.....
νομίζω δεν ισχύει...η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος...εκτός αν με έχει ξεγελάσει τοσο πολύ...
αν ΔΕΝ γουσταρεις να δωσεις ΤΙΠΟΤΑ να ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ καραγκιοζακο της πενταρας, αγαπητικιε του κωλου......
αν εχεις να πεις κατι ΜΗΝ το λες με καποιον ΚΛΩΝΟ ΣΟΥ....!!!
αντε Γειααααααα
αν ΔΕΝ γουσταρεις να δωσεις ΤΙΠΟΤΑ να ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ καραγκιοζακο της πενταρας, αγαπητικιε του κωλου......
αντε γειαααααααα................
Χμμ...
για λεγε... ;)
φιλε καλησπέρα. η Ζανετ σε ποιο studio δουλευει?
Εδω ειναι!δουλευει σε στουντιο στη βουλιαγμενης....εδω:
μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα δουλευε. τωρα δεν ξερω. μαλλον θα κανει και αυτη διακοπες.