Fuckable
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5
- Πόντοι
- 11
Τι της έκανες της κοπέλας;
διαγράφηκε το προφίλ
Αδυνατοοοον...δεν το πιστεύω ρε σεις τοση γκαντεμία ουτε ματι, ουτε ματι το κερατο μου
Τι της έκανες της κοπέλας;
διαγράφηκε το προφίλ
Ρε παιδιά να ρωτήσω? Έχει δοκιμάσει κανένας έμπειρος του mamba από εδώ να φέρει καμια ρωσίδα στην Ελλάδα???Εννοοώ απο τη κατηγορία Fellow Travellers!
αμα την ψησεις στο μπλα μπλα μπορεις να της δωσεις 60 για διωρο στο σπιτι της και θα γλυτωσεις και το ξενοδοχειοΑυτή μου ζητά 100 για 2ωρο...
γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής την εν λόγω κυρία?
κοιτα αρχη του thread.αμα την ψησεις στο μπλα μπλα μπορεις να της δωσεις 60 για διωρο στο σπιτι της και θα γλυτωσεις και το ξενοδοχειο
κοιτα αρχη του thread.
Kαι τι έγινε τελικά???Εγώ...το έκανα
Στειλτα και αν ερθει, εγω θα παω στη Συγγρου και θα το κανω τσαμπα :Sθέλω 500ευρω για εισιτηρια για να την φερω για 15 μερες διακοπες...
και τι, δεν μπορεις να τα δωσεις?θέλω 500ευρω για εισιτηρια για να την φερω για 15 μερες διακοπες...
αυτο το γκαβλακι το βλέπω τις δυο εδβομαδες, αν και δεν εχει ξαναμπεί μετα τις 7/7!
εχει κανένας επαφή??
αυτο το γκαβλακι το βλέπω τις δυο εδβομαδες, αν και δεν εχει ξαναμπεί μετα τις 7/7!
εχει κανένας επαφή??
10 μερούλες με 500 ευράκια για τα εισητήρια είναι καλό deal!!δεν διαβαζεις βρε ? το γκαυλακι ειναι στην Ουκρανια καο ψαχνει για χορηγο....
πημως θελεις και εσυ να πληρωσεις εισιτηρια να τη φερεις να κανει γαμοδιακοπες...στο Ελλαντα ?
ΥΓ υπαρχει και translator του Google
10 μερούλες με 500 ευράκια για τα εισητήρια είναι καλό deal!!
θα το σκεφτώ
Αν ψάξεις στις πρώτες 15 με 20 σελίδες του θρεντ θα δεις λεπτομέρειες. Πάντως ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ (δε ξέρω κατά πόσο ισχύει) πως πρόκειται για μάνα και κόρη. Προσωπικά το βρίσκω λίγο δύσκολο. Πάντως αν θες βγάλε γούστα και πρότεινε να πάρεις και τις 2 μάζιΞερει κανεις γιατι η εν λογω κιουρια
οταν της κανεις παζαρια για να χαμηλωσει την τιμη (200/1ωρα) σου πασαρει το τηλεφωνο της εν λογω
γιαγιας?